Voimaruoka puuro

Voimaruoka 360 – kiireisen päivän pelastus!


Kaipaatko arkeesi monipuolista, terveellistä ja erityisesti helppokäyttöistä ratkaisua, josta saat nopeasti proteiinin lisäksi myös muut tärkeät ravintoaineet? 

Voimaruoka 360 -proteiinisekoitus sisältää yli 40 % proteiinia, kuituja, hyviä rasvoja ja vain aavistuksen hiilihydraatteja. Kaikki tehokkaasti samasta pussista ja oikeassa suhteessa. Ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia lisäaineita. 

Voimaruoka 360 -annos pitää tehokkaasti nälän loitolla ja makeanhimon kurissa. Valittavana kolme makua: heraproteiinia sisältävät vanilja tai suklaa, sekä herneproteiinia sisältävä kookos.

Harmonia Voimaruoka 360 -proteiinivalmiste: proteiinia, kuituja ja hyviä rasvoja

Voimapuuro, joka pitää nälän poissa pitkään

Voimaruoka 360 -proteiinisekoitus löysi paikkansa erityisesti testiryhmän aamiaispöydästä. Testaajat ihastuivat helppoon ja hyvänmakuiseen sekoitukseen, joka piti nälän poissa pitkään ja oli kiireisten päivien pelastus. Voimaruoka 360 maistui hyvältä myös lasten suussa ja testaajat pitivät sitä hyvänä ja turvallisena proteiininlähteenä vaikkapa välipalapirtelön muodossa.

"Yleensä olen syönyt aamuisin kaurapuuroa, mutta ongelmana on ollut että tunnin päästä on jo kiljuva nälkä. Tiesin että aamupalalle olisi hyvä saada lisättyä jotain proteiinia ja aloin sekottelemaan puuron joukkoon pari ruokalusikallista voimaruoka-jauhetta. Puurosta tuli hyvänmakuista ja piti nälän paljon paremmin poissa. -- Seuraavaksi alan kokeilemaan erilaisia smoothieita."

–Jenny

"Synnytyksen jälkeen voimaruoka oli käytössä minulla päivittäin. Aamuisin oli hankala keretä vauvan hoidon ja imetyksen lomassa tekemään itselle terveellistä aamupalaa, joten voimaruoka pelasti aamun joka päivä! -- Kiireisinä päivinä voimaruoalla saa myös nälkää siirrettyä eteenpäin, jos ei kerkeä ruokaa heti tekemään. Hyvät rasvat antavat energiaa myös aivoille ja ajatus kulkee loistavasti! Myös lapseni ovat ihastuneet voimaruoan makuun ja saavat välillä välipalapirtelön tästä kera marjojen ja hedelmien; turvallinen ja hyvä proteiinin lähde kera rasvojen :)

–Heini

"Aiemmin söin aamuisin ison annoksen puuroa pakastemustikoiden kera sekä purkillisen maitorahkaa. Nyt korvasin rahkan ja mustikat sekoittamalla desin voimaruokaa puuron sekaan. Mitään havaittavaa muutosta en ole huomannut eli voimaruoka sopii hyvin rahkan ja marjojen korvaajaksi. Aion jatkaa tuotteen käyttöä vaihtelun tuojana aamupalalla. Lisäksi tavoitteeni on pitää kasvisruokapäiviä, jolloin voimaruoka varmistaisi riittävän proteiinin saannin."

–Timo

"Käytin vaniljan makuista Voimaruoka360:aa ensisijaisesti aamusmootheissani ja muutaman kerran välipalana työpäivän venyessä. Verrattuna aiemmin käyttämiini tuotteisiin oli ilo huomata ettei smoothini maistuneet jauhoisilta. Jauhe ei myöskään pöllynnyt ympäriinsä. Vaniljan makua toivoisin tuotteeseen hieman enemmän. Voimaruoka360 ylitti odotukseni ja aion jatkaa sen käyttöä sekä kokeilla muitakin makuja."

– Sonja

Tammikuussa järjestetyssä tuunaapuurosi voimaruoalla kilpailussa asiakkaamme äänestivät Vanilla overnightoats with blueberry jam voittajaksi. Nappaa resepti ja kokeile sinäkin. 

#miiasaarin
Vanilla overnightoats with blueberry jam 

Äänestysnumero 3. 
#tuunaapuurosivoimaruoalla ✨
Vanilja tuorepuuro ”mustikkahillolla” 
kahdelle:
2 dl täysjyvä kaurahiutaleita
2 dl vaniljan makuista soijamaitoa
2 dl kreikkalaista jogurttia / maidoton versio
2 rkl @voimaruoka 360 Vaniljaa tai kookosta
1 tl juoksevaa hunajaa
1 dl mustikoita
1 rkl @voimaruoka Chian siemeniä
”Mustikkahillo”
mustikoita
hunajaa
loraus vettä 

 

Lue muut reseptivinkit asiakkaidemme äänestämiin suosikkipuuroihin >> 

Tuotenosto:

Voimaruoka 360 Wholefood kookoksen makuinen proteiini-pähkinä-siemensekoitus 908g–14010001

Voimaruoka 360 Wholefood vaniljan makuinen proteiini-pähkinä-siemensekoitus 908g–8403501

Voimaruoka 360 Wholefood suklaan makuinen proteiini-pähkinä-siemensekoitus 908g–8403507Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä