Vogelin silmätipoista apua silmien kuivuuteen

Testiryhmä testasi Vogelin Silmätippoja!

Testiryhmämme kokeili parin viikon ajan A. Vogel kosteuttavia silmätippoja. Silmätipat lupaavat nopeaa lievitystä kuiviin, ärtyneisiin ja väsyneisiin silmiin. Lue testiryhmän kokemuksia tuotteesta. 

”Olen nyt viikon verran laittanut päivittäin Vogelin Silmätippoja 3–4 kertaa päivässä. Ihana kun tulee vain yksi tippa kumpaankin silmään ja viikon käytön jälkeen tipat alkoivat vaikuttaa, silmät eivät enää vuoda ulos mennessä. Tippojen käytön jälkeen ei silmissä ole "sumuisuutta" vaan näkee heti hyvin. Aion jatkaa tuotteen käyttöä sen helppokäyttöisyyden vuoksi.” -Maritta M.–S. 


 

 

Testiryhmä vakuuttui Vogelin Silmätipoista

Testiryhmämme sai testattavakseen Vogelin kosteuttavat silmätipat, jotka lupaavat nopeaa lievitystä kuiviin, ärtyneisiin ja väsyneisiin silmiin. Silmät voivat kuivua tai ärtyä monesta eri syystä. Syitä silmien kuivumiseen voivat olla mm. pitkät ajat tietokoneen tai TV:n ääressä, ilmastointi, stressi ja ikääntyminen.

Testaajiemme mukaan silmätipat todella toivat helpotusta kuiviin silmiin ja auttoivat myös siihen, etteivät silmät vuotaisi ulkoilmassa.

”Ensiksi tipat pääsivät testiin ihan perus työpäivänä, eli tarkkaa tietokonetyötä suht kuivassa huoneilmassa. Tipan ensituntuma silmässä on yllättävän miellyttävä, ei minkäänlaista kirvelyä tai räpyttelyn tarvetta. Tippa tuntui myös leviävän hyvin koko silmälle. Iltapäivän työrupeama, 3,5 tunnin intensiivinen työjakso meni niin että en muistanut koko silmien olemassaoloa, joten tippa teki tehtävänsä oivallisesti.” -Jaana J.

”Odotukset itse silmätippoihin olivat korkealla. Minulla on erittäin kuivat silmät ja varsinkin toinen silmäni, joka on laseroitu, kuivuu huomattavasti enemmän. Kärsin etenkin silmien vuotamisesta ja väsymisestä. Silmätipat kyllä kosteuttivat silmiä, eivätkä silmäni ole vuotaneet tämän kokeilun aikana.” -Hannele T.

”Viikonloppuna oli vuorossa oikein tosi toimiin pääsy, kun oli upea ulkoilusää, aurinko möllötti kirkkaasti ja tuulikin oli noin 4 m/sek. Ongelmana minulla hyvin aktiivisena liikunnan harrastajana on aina ja jatkuvasti talviaikana varsinkin se, että silmäni valuvat suoranaan vettä eikä mikään auta. Kokeiltu on varmasti toistakymmentä eri silmätippaa. Nyt kahden nelituntisen lenkin kokemuksella olen aika hämmästänyt Vogelin tippojen tehosta: silmäni valuivat aivan olennaisesti vähemmän kuin muiden valmistajien tipoilla ja tunne oli melkein koko lenkkien ajan miellyttävä.” -Jaana J.

”Olen nyt käyttänyt tippoja päivittäin. Tipat ovat auttaneet kuiviin silmiin hyvin. Tipat tuntuvat silmässä kevyeltä, mutta kuitenkin tehokkaalta.” -Nina P.


Vogelin Silmätipat tuovat nopean lievityksen kuiviin, ärtyneisiin ja väsyneisiin silmiin.


Vogelin Silmätipoista apua kuiviin silmiin

Vogelin Silmätipassa on ainutlaatuinen kombinaatio luonnollisia vaikutavia aineita: hyaluronihappoa ja silmäruohoa (Euphrasia officinalis). Hyaluronihappo on kehon oma aine, joka muistuttaa silmän luonnollista kyynelnestettä. Silmäruoho helpottaa tipan annostelua silmään ja sillä on antiseptinen vaikutus.

Testaajiemme mielestä silmätippapulloa oli aluksi hieman hankalaa käyttää, mutta käyttöön tottui alku karheuden jälkeen. Itse tuote puolestaan oli priimaan ja toi helpotusta käyttäjien silmille.

”Odotukset itse silmätippoihin olivat korkealla. Minulla on erittäin kuivat silmät ja varsinkin toinen silmäni, joka on laseroitu, kuivuu huomattavasti enemmän. Kärsin etenkin silmien vuotamisesta ja väsymisestä. Silmätipat kyllä kosteuttivat silmiä, eivätkä silmäni ole vuotaneet tämän kokeilun aikana. Jatkan todennäköisesti niiden käyttöä, vaikkakin tuo pullo on mielestäni epäkäytännöllinen.” -Hannele T.

”Sain Vogelin simmätipat perjantaina 26.2. ja aloin heti käyttämään tippoja. Olen käyttänyt nyt kolme päivää 3–4 kertaa päivässä. Aluksi oli vaikeuksia oppia käyttämään laitetta, mutta nyt jo onnistuu. Hyvä että tulee vain yksi tippa kerrallaan. Minulla on vuotavat kuivat silmät ja tuntuu että tipat auttavat.” -Maritta M.-S.


Testaajamme suosittelevat silmätippoja myös muille

Vuonna 2014 Sloveniassa tehty käyttäjätutkimus vahvistaa Vogelin Silmätippojen tehon. Tutkimuksen mukaan silmätippojen havaittiin merkittävästi vähentävän silmien kuivuutta, ärsytystä, kutinaa ja poltetta. Tutkimukseen osallistui 76 henkilöä, jotka kärsivät erilaisista silmäoireista. Tutkimus kesti yhden kuukauden.

Myös testaajamme olivat vakuuttuneita, että silmätipoista oli apua. Testaajamme olivat valmiita jatkamaan silmätippojen käyttöä ja suosittelivat niitä myös muille. Kysyimmekin heiltä, kenelle he suosittelisivat Vogelin Silmätippoja.

”Tämän hetken kokemusten perusteella aktiiviliikkujille sekä tietokonetyötä tekeville.” -Jaana J.

”Kuivasilmäisille vuotaville silmille, mutta kuitenkin nuorille tai keski-ikäisille laitteen käytön takia.” -Maritta M.-S.

”Ihan kaikille, jotka tarvitsevat kosteutusta silmille.” -Nina P.


Osta Vogelin tuotteita > 


Tuotenosto:

Vogelin Silmätipat 10 ml–23537080