Testiryhmä ihastui Sensain hoitoveteen

Sensain uusi ensivaiheen anti-ageing-hoitovesi, Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment, lupaa mullistaa anti-age-ihonhoidon mikrovaahdon muodossa. Testiryhmämme kokeili hoitovettä. Lue, mitä mieltä he olivat!

Sensain uusi ensivaiheen anti-ageing-hoitovesi, Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment, lupaa mullistaa anti-age-ihonhoidon mikrovaahdon muodossa. Hoitoveden ihohuokosia pienemmät, mikrohiilihapotetut kuplat tunkeutuvat ihoon torjuen ikääntymisen merkkejä. Iho herää uuteen kukoistukseen ja tuntuu ja näyttää nuorekkaan kimmoisalta, heleältä ja henkeäsalpaavan sileältä.

Kovia lupauksia, mutta onko lupauksilla katetta? Värväsimme testiryhmään kolmetoista 30–50-vuotiasta naista, joiden toiveissa oli saada terve, kuulas ja nuorekas iho. Testiryhmämme käytti tuotetta 1–3 viikon ajan. Testaajat olivat hyvin yksimielisiä, että hoitovesi todella kosteutti ihoa ja iho oli käytön jälkeen ainakin jonkin verran aiempaa pehmeämpi, sileämpi, tasaisempi ja kirkkaampi. Iho tuntui silkkiseltä ja näytti useimpien mielestä myös nuorekkaammalta ja kiinteämmältä. Tuotteen koostumus oli uudenlainen, tuoksu miellyttävä. Pientä miinusta tuli lähinnä luksustuotteen hinnasta, joka monelle olisi jatkuvassa käytössä kalliinpuoleinen.

”Kokeillut tuotetta kolme viikkoa. Käyttänyt aamuin illoin, puhdistetulle iholle. Tuote on miellyttävä käyttää. Imeytyy hyvin ihoon ja tuoksu miellyttävä, ei liian voimakas. Ihoni väri tasoittunut ja tuntuu, että tuote todella kosteuttaa ihoani tai avustaa päivävoiteen imeytymistä paremmin. Suurin muutos on selkeästi se, että ihoni väri on tasaisempi ja tuntuu sileämmältä käsiin. Eli kosteutta saanut tuotteen avulla ihooni. Rypyt ennallaan. Suosittelen tuotetta ja tulevaisuudessa aion ostaa itselleni kuurinomaiseksi tuotteeksi.” 

– Julie A.

”Olen käyttänyt tuotetta aamuin illoin lähes kolmen viikon ajan. Ennen niin kuiva ihoni on todella hyvän tuntuinen, pehmeä ja sileä eikä lainkaan kuivan tuntuinen. Ihoni sävy on tasoittunut ja ihohuokoset ovat selvästi pienentyneet. Suosittelen tuotetta muillekin. Jatkokäyttöä harkitsen.”

– Sirkku K.

”Olen käyttänyt tuotetta nyt noin kolme viikkoa. Parhaiten tuote on vaikuttanut niin, että meikin levittäminen on helpompaa ja tuntuu, että erityisesti meikkivoide asettuu iholle tasaisemmin, kun tätä tuotetta on käyttänyt alla. Olen huomannut myös pysyvyyttä meikin kestossa. Iho tuntuu kosteutetummalta, kun vertaan aiempaan käyttämääni tuotteeseen. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä ja haluan nähdä kuinka tuote vaikuttaa vielä hieman pidemmän aikaa käytettynä. Plussaa tuoksusta, joka on mielestäni erittäin miellyttävä! Suosittelen kyllä kiinnostuneita testaamaan tuotetta.”

– Neea M.

”Olen käyttänyt tuotetta nyt 10 päivää joka aamu ja joka ilta. Jo muutaman päivän jälkeen ihoni tuntui selkeästi pehmeämmältä ja elastisemmalta. Mukava kommentti tuli tänään 17-v tyttäreltäni, joka sanoi illallispöydässä istuessaan minua vastapäätä: ’äiti, ihmeellisesti sun iho näyttää jotenkin paljon sileämmältä’ Jee!”

– Nina P.

”Olen nyt käyttänyt kolmen viikon ajan tuotetta aamuin & illoin & kosteusvoidetta iltaisin. Käytön aloittamisen jälkeen ihoni on kosteutetun oloinen ja pehmeämpi, ei ole karheita kohtia. Aion jatkaa tuotteen käyttöä ja suosittelen tuotetta muillekin. Tuotteen levittämisen jälkeen iholle tuli aivan ihana olotila, viileän kosteutetun freessi fiilis.”

– Tiina V.

Osta Sensai-tuotteita >

 

Tuotenosto:

Sensai Absolute Silk Micro Mousse Treatment vaahtomainen hoitovesi 90 ml–37120001

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä