Lumenen Arktis lunasti käyttäjien odotukset ja paikkansa talvi-ihon hoidossa!

Erityistä kiitos tuotteet saivat juuri kyvystään vastata ihon kuivuuteen. 

 "Heti ensimmäisellä käyttökerralla öljyseerumi toi välittömän helpotuksen puhdistuksen jälkeiseen kuivuuden tunteeseen ja punoitukseen" – Petra T. 

Käytin tuotetta aina aamulla, joka aamu ja ensin tunne oli vähän rasvainen mutta hyvin äkkiä imeytyi voide iholle.Tunne oli hyvin ihana ja ulkoillessa iho kesti paremmin sään vaihteluja, iho ei tuntunut kiristävälle. Olisin kaivannut tähän kokeiluun myös yövoidetta, jolloin olisin nähnyt kokonaisuuden. Tuote on lunastanut tähän mennessä lupaukset kuivalle iholle. Suosittelen muillekin. Ihoni reagoi yleensä hyvin äkkiä ja mikään muu seerumi ei ole sopinut näin hyvin. – Milla M. 


Arctic Hydra Care -seerumi sai superarviot

Seerumin ominaisuudet saivat testaajilta poikkeuksetta kiitosta. Seerumi toimi testaajien mukaan täsmäiskuna, pintakuivuuteen, hilseilyyn, punoitukseen ja ihon kireyteen. 

Pidin seerumista todella paljon. Ostin sen itse asiassa jo kaupasta itselleni ennen kuin kuulin, että olinkin päässyt tähän testiryhmään, joten olen ehtinyt käyttää sitä nyt jo viikkoja aamuin ja illoin ennen kasvovoidetta. Olen aiemmin käyttänyt vuosia Lumenen ravitsevaa tehohoitoa, mutta nykyisin en enää kestä sen tuoksua ja olen etsinyt sille korvaavaa tuotetta pitkään. Tämä seerumi toimi hyvin samalla tavalla kuin se, vaikka ihan samanlaista terveen kuultavaa ihoa ei tullutkaan. Iho ei kuitenkaan enää kiristele tai punoita lähes ollenkaan ja se tuntuu kaikin puolin huomattavasti terveemmältä. Luulen, että seerumi on auttanut myös ihoni ongelmallisen ihottumaisiin ja kuumottaviin kohtiin, jotka alkoivat marraskuussa mutta ovat nyttemmin lähes hävinneet. Jatkan ehdottomasti seerumin käyttöä ja suosittelisin sitä muillekin. – Sanni V. 

Ihoni kärsii talvella pintakuivuudesta ja kireyden tunteesta. Seerumin todella "litkumainen" koostumus pelästytti ensin, mutta pelko osoittautui turhaksi,  Litku olikin täyttä tavaraa. Iho kosteutui hetkessä ja tuntui ensimmäisen käyttöviikon jälkeen todella pehmeältä. Pintakuivuutta ei ollut enää havaittavissa lainkaan. Samoin päivävoide oli omalle pintakuivalle iholleni erittäin sopiva. Mutta, jos ääni pitäisi antaa vain toiselle tuotteelle olisi se tuo unelmien seerumi. – Maria K. 


 

Olen käyttänyt päivävoidetta ja seerumia viikon verran. Tämä on näkynyt positiivisesti ihollani! Ei enää pintakuivaa ihoa, joka hilseilee. Nämä tuotteet pääsevät jatkossakin käyttöön itselläni. Todellakin suosittelen muita kokeilemaan tätä tuotesarjaa! – Charlotta V. 

Oma ihoni on lievästi sanottuna haasteellinen, sillä se on herkästi reagoiva, äärimmäisen helposti pintakuivuva, mutta samaan aikaan rasvoittuva (ts. katoavaa kosteutta pyritään päivänmittaan korvaamaan puskemalla pintaan talia voiteluaineeksi), ja helposti tukkeutuva. Liian kuivattavat tai voimakkaat tuotteet eivät siis sovi itselleni lainkaan. Jotta ihoni pysyisi jonkinlaisessa tasapainossa, tarvitsen maksimaalisen kosteuttavia ja herkälle iholle sopivia tuotteita, jotka eivät kuitenkaan tuki ihohuokosia, vaan pitävät ihon mahdollisimman joustavana ja heleänä. Luettuani kyseisistä Lumenen uusista tuotteista arvioin ne kokeilemisen arvoisiksi, ja tuotteet todella lunastivat odotukseni! Heti ensimmäisellä käyttökerralla öljyseerumi toi välittömän helpotuksen puhdistuksen jälkeiseen kuivuuden tunteeseen ja punoitukseen (oma ihoni kuivuu vesipesun/suihkun seurauksena ja suorastaan janoaa kosteutusta). Omalle iholleni öljyseerumi on täydellinen; hajusteeton, superkosteuttava ja imeytyy hyvin ihoon. Myös kosteuttava päivävoide on yksi parhaista käyttämistäni juuri sen superkosteuttavan ja rauhoittavan vaikutuksen ansiosta. Olen käyttänyt tuotteita (seerumi + voide) nyt vajaat pariviikkoa aamuin illoin (koen ko. päivävoiteen sopivan hyvin myös yövoidekäyttöön), ja ihoni ei ole hetkeen tuntunut ja näyttänyt näin hyvinvoivalta, kosteutetulta ja heleältä. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan mikäli ihosi on herkkä, helposti punoittava tai janoaa kosteutta. Tuotteet ovat mitä ihanteellisimpia tuomaan helpotusta talven kuivattamalle iholle. (Itse kyllä suunnittelin jatkavani niiden käyttöä myös talven selättämisen jälkeenkin.) Täydellistä hemmottelua! :) – Petra T. 

Voide vaikutti aluksi paksulta mutta sulautui ja imeytyi kasvoihin todella ihanasta. Hyvin mieto tuoksu sopii hyvin tuotteelle. Ensimmäisten kokeilukertojen jälkeen tuote vaikuttaa lunastavan paikkansa omassa kosmetiikkakaapissani. – Sanna S.


Lumenen uusi unisex tuotelinja Arktis on tehokosteuttava ja rauhoittava tuotesarja, joka palauttaa ja hoitaa kosteusköyhää ja kuivuuteen taipuvaista ihoa. Hoitavina ainesosina kaura-, mustikka- ja rypsiöljy sekä kosteutta sitova Beta-yhdiste. Arktis on kehitetty ääriolosuhteisiin ja auttaa palauttamaan ihon kosteustasapainon antaen intensiivisen ja pitkäkestoisen kosteutuksen. Samalla se luo suojan lämpötilan vaihteluiden aiheuttamaa kuivuutta vastaan ja vähentää kuivuudesta johtuvaa punoitusta. Sopii kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle. Hajusteeton.


Tuotesarjan tuoksuttomuus jakoi testaajien mielipiteet


Tuotteen tuoksuttomuus jakoi mielipiteet, mutta sai enemmän kiitosta osakseen. Tuote toimii testaajien mukaan hyvin myös parranajon jälkeen.

 

Pidän molemmissa tuotteissa erityisesti hajusteettomuudesta, sillä olen aiemmin pitänyt Lumenen voiteista, mutta nykyisin en kestä enää oikein minkään sarjan tuoksua. –Sanni V. 


Tuotteiden plussat: Riittävä kosteutus. Seerumi imeytyi nopeasti. Tuotepakkaukset kätevän kokoisia, jotta mahtuvat mukaan meikkipussiin. Kierrätettävät pakkausmateriaalit.

Tuotteiden miinukset: Päivävoide tuntuu alussa "tahmealta", imeytyminen kestää jonkin aikaa...kiireiselle harmillinen asia. Itse en pitänyt tuoksuttomuudesta, mutta hyvä ominaisuus allergisille.

Suosittelen tuotteita muille. Iho tuntuu pehmeältä eikä kutise. – Kirsi M. 


Tuotepakkaukset (2 tuotetta) öljy-seerumi -putkilo ja päivävoide-purkki edustavan näköisiä kooltaan

(ei siis huulivoidetta, käsivoidetta eikä silmänympärysvoidetta lähetyksessä)

sekä laadukasta tekoa eikä halpahallimuovipurkkeja = HYVÄ!

Käyttöohjeet selkeästi pakkauksessa eikä erillistä paperikäyttöohjelippulappusta = HYVÄ!

Arktis-design ei tule silmille vaan on laadukkaan oloinen = HYVÄ!

Ensikäyttö:

Parranajon ja suihkun jälkeen ohjeen mukaisesti öljy-seerumi sekä samoin päivävoide kaulalle ja kasvoille:

Ei liian öljymäistä eikä tahmean oloista tai pistemyökkymäistä ihonpintatuntumaa = levittyy hyvin = HYVÄ!

Ei havaittavaa erityistä ärsytystä punoitusta, eikä havaittavaa purkkituoksua = HYVÄ

– Timo H.


Kiitos kaikille testiryhmäläisille arvokkaista kommenteista. 


Tuotenosto:

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi–32802503

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide–32802504

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide–32802505

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava huulivoide–32802506