Testiryhmän arvioitavana Lumenen uutuussarja Ajaton  

Sokos kutsui 30 suomalaista upeaa naista testaamaan ylellistä aikuisen ihonhoidon uutuutta! Lumenelta saatiin markkinoille edistyksellinen aikuisen ihonhoidon sarja: Nordic Ageless [AJATON]. Testiryhmä sai testattavakaseen uudenlaisen Ajaton tiivistetyn seerumin, jossa on täysin uudenlainen koostumus, joka yhdistää seerumin tehon ja kosteusvoiteen miellyttävän pehmeyden! Kimmoisa, geelimäinen tuote lupaa muuttua iholla silkkisen kevyeksi, nopeasti ihoon sulautuvaksi seerumiksi. Iho näyttää täyteläiseltä ja säteilevältä tuote on tarkoitettu kaikille ihotyypeille. Mitä mieltä on testiryhmä?

 

Mielestäni tuoksu on miellyttävän mieto. Koostumus on vähän geelimäinen, levittyy tosi hyvin. Ensivaikutelma imeytyvyydestä oli, että tuote jää pintaan, mutta imeytyi lopulta tosi hyvin. Iho on aivan superpehmeä. Ihana tuote!  – Eija S. 

 

Seerumi -tuote on helppo levittää ja tuote imeytyy ihoon mukavasti. Silmänympäryksen alueella on selvästi vähemmän turvotusta ja juonteita. Seerumi soveltui hyvin myös sekaiholle, joskin ei välttämättä jokapäiväiseen käyttöön. Purkki on kaunis. Seerumin tuoksu miellytti, vaikka siinä olikin vahva 'suon' tuoksu. – Elina M.  

Olen käyttänyt tuotetta viikon ajan. Tuotteen pakkaus on ihanan ylellinen ja kaunis. Voiteen koostumus on geelimäinen ja se imeytyy iholleni todella hyvin. Huomaan selkeästi kuinka seerumi kosteuttaa veden lailla, mutta antaa myös öljymäistä hoivaa. Ihoni ei ole koskaan ollut yhdellä tuotteella näin pehmeä samettinen suorastaan. Kuivat laikut ovat kadonneet ja iho on tasaisemman tuntuinen. En ole käyttänyt seerumin lisäksi muita voiteita ja tämä ajaa asiansa täydellisesti. Jatkoon big time! 

– Anna Maria K


LUMENEN AJATON Tiivistetty seerumi ollut käytössä 15.8 -18 alkaen aamuisin ja iltaisin. Voide tuntuu alkuun iholla tahmealta, mutta jonkin ajan kuluttua on imeytynyt hyvin.Iho tuntuu pehmeältä ja kimmoisalta. Tuoksu miellyttävä ja puhdas. Tämä seerumi jää käyttööni ja suosikikseni.Suosittelen tuotetta ilman muuta muillekin. –Satu W.


Olen käyttänyt tuotetta n. kaksi viikkoa ja iho tuntuu selvästi pehmeämmältä ja kimmoisammalta. Pienimmät juonteet kasvoilta ovat hävinneet. Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen ja aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä. – Katri K. 


Nyt olen käyttänyt tuotetta parin viikon ajan ja sehän todella toimii! Silmien välinen ryppy on madaltunut, kasvojen väri tasoittunut, coupperosa rauhoittunut, alkava maksaläistä poistunut kokonaan. Yllättäviä tuloksia lyhyessä ajassa! – Rhea W.


 


 

AJATON TIIVISTETTY SEERUMI on kehitetty auttamaan:

- Auttaa häivyttämään pienten juonteiden ja ryppyjen näkymistä.

- Kaksitehoinen hoitavuus: seerumin tehokkuus tiivistettynä kosteusvoiteen miellyttävään, hoitavaan koostumukseen

- Lopputuloksena säteilevä & nuorekkaalta näyttävä iho

- Sisältää 90% luonnollisia raaka-aineita. 100% vegaaninen.

 

Mielestäni tuoksu on miellyttävän mieto. Koostumus on vähän geelimäinen, levittyy tosi hyvin. Ensivaikutelma imeytyvyydestä oli, että tuote jää pintaan, mutta imeytyi lopulta tosi hyvin. Iho on aivan superpehmeä. Ihana tuote! – Eija S.


Lumenen tuotteet ovat minulle ennestään tuttuja. Uusi Ajaton tiivistetty seerumi oli todellinen aarre. Olen vuosia etsinyt (pääasiassa talvikäyttöön) seerumia jossa olisi sopiva koostumus ja nyt se vihdoin on löytynyt. Tuote on samettinen ja kosteuttava ja mikä ihana yllätys, erittäin vieno ja hento tuoksu. Ei siis liian voimakas ollenkaan. Ensimmäisenä käyttöpäivänä kokeilin tuotetta yön yli maskina ja se on oiva myös siihen. Olen käyttänyt tuotetta normaalisti päivä- tai yövoiteen alla. Arkisin meikinalustuotteena se on sopivan kosteuttava ja ei tarvitse päivävoidetta lisätä jos meikkivoide (bb-voide) on kosteuttava itsessään. Omalla kokemuksella vahva suositus tuotteelle. – Anu P. 


Ensivaikutelmani tuotteesta kahden käyttökerran jälkeen: täyteläinen ja pehmeä koostumus. Mieto ja miellyttävä tuoksu. Levittyy helposti ja geelimäisestä koostumuksesta huolimatta ei jää tahmeaksi iholle, vaan imeytyy nopeasti jättäen kuitenkin hoitavan tunteen ja hieman kiiltävän ihon. Yön yli kasvoilla olleena tuote edelleen havaittavissa iholla ja se on helppo pestä pois. 

– Katri K. 

Tuoksu oli neutraalihko, hiukan kauramainen, pidin siitä ettei ollut liian vahva tuoksu, vaikka oletin jotain hedelmäisempää tuoksua. Tulin pyörällä töistä kotiin, kävin suihkussa, suihkussa kasvoille tarkoitetulla mikrokuituliinalla tein kevyen kuorinnasta ja levitin voiteen heti kasvoilleni kun olin pukenut. Voide imeytyi hyvin, kiiltelevä pinta jäi, joka tosin tasoittui hiukan kun jatkoin hieromista. Suupielistä 2cm poskiin päin tuntui muutaman minuutin jälkeen kihelmöintiä, ja kun menin peilin eteen, huomasin, ettei pelkän seerumivoiteen teho riittänyt kuivahkolleni iholle. Pistelyn tunne hävisi, kun lisäsin samaa seerumivoidetta sinne missä tuntui kireyttä, auttoi. 

– Paula H.  

Lumene Nordic Ageless [AJATON] sarja sisältä kolme tuotetta

Uusi aikuiselle iholle kehitetty tuotelinja tukee ainutlaatuisella tavalla ihon omaa uudistumisprosessia, kiinteyttää, kirkastaa ja tasoittaa juonteiden näkymistä. Lumene tuo sarjaan kolme innovatiivista tuotetta: AJATON Tiivistetty Seerumi 50ml, AJATON Päivävoide SK 30 50ml ja AJATON Silmänympärysvoide 15ml.  Tule ja tutustu pohjoismaiseen uniikkiin ihonhoitosarjaan Sokoksella ja Emotionissa 20.–26.8. 


Luonnolliset & vastuullisesti tuotetut pohjoiset raaka-aineet AJATON-tuotesarjan tehokkuuden takana: 


PUOLUKAN KANTASOLUT

Auttavat häivyttämään ikääntymisen tuomien juonteiden ja ryppyjen näkymistä.  

FERMENTOITU LAKKA

Fermentointiprosessi kymmenkertaistaa ihoystävällisten marjahappojen pitoisuuden. Auttaa ihoa uudistumaan ja paljastamaan tasaisen, elinvoimaa hehkuvan ihon.

KANERVAN KUKKAUUTE 

Suomen luonnosta käsin poimittu villikanerva. Auttaa parantamaan ihon kimmoisuutta ja rauhoittaa ihoa. 

 

Ostaessasi Lumene Ajaton –uutuustuotteen saat Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumin 15 ml (arvo 17,45€). Rajoitettu erä.


Tuotenosto:

LUMENE AJATON Tiivistetty Seerumi–31467518

LUMENE AJATON Päivävoide SK 30–31467519

LUMENE AJATON Silmänympärysvoide–31467520

 

 

Sivun alkuun