Lue testiryhmän kokemuksia GOSH-meikeistä

Pistimme suositut GOSH-meikit tiukkaan testiin! Katso kommentit Catchy Eyes -ripsiväristä, Primer Plus+ Skin Adaptor -meikinpohjustustuotteesta, Lumi Lips -huulikiillosta sekä uudesta Waterproof Setting Powder -irtopuuterista. 

Loppuvuoden juhlakausi starttaa pian, erityisesti meikinpohjustustuote ja vedenkestävä puuteri kannattaa pitää mielessä juhlameikkiä ajatellen!

 

GOSH Catchy Eyes -ripsiväri – kokemuksia 

Catchy Eyes -ripsiväri lupaa erotellut ripset vain yhdellä harjanvedolla. Paakkuuntumaton koostumus levittyy ripsiin tasaisesti ja tekee ripsistä täyteläisen tuuhean sekä pidemmän näköiset.

Testiryhmän mukaan ripsistä todella tulee kauniisti erotellut, ja tuote antaa ripsiin myös pituutta. Väri ei paakkuunnu lainkaan ja pysyy hyvin paikoillaan koko päivän. Loistava valinta luonnollisemmasta lopputuloksesta pitävälle.

Tuotenosto:

GOSH Catchy Eyes Mascara Waterproof vedenkestävä ripsiväri 8 ml–28495519

GOSH Catchy Eyes Mascara ripsiväri 8 ml–1745509


"Lopputulos miellytti, ei liian dramaattinen vaan sopivan näyttävä. Antoi pituutta ja erotteli. Lähes poikkeuksetta ripsivärit lähtevät itsellä leviämään pitkin päivää ja ajattelin näin käyvän, koska kyseessä edullinen tuote. Pysyi kuitenkin hyvin läpi päivän."

– Alexandra

"Pidin tuotteen erottelevuudesta, mutta lopputulos jäi hyvin latteaksi. Tuuheutta tai pituutta tämä tuote ei ripsiini tuonut laisinkaan. Yritin kerrostaa tuotetta, mutta silloin ripset suoristuivat täysin, eikä lopputulos yltänyt lähellekään tällä hetkellä käytössäni olevan kolmen euron markettiripsarin tasolle. Pidän ripsistäni tosin melko näyttävinä, sillä silmälasien takaa hennot ripset eivät erotu. Tuote sinänsä pysyi hyvin paikallaan työpäivän ajan ja oli helppo poistaa."

– Misa

"Ripsiväri oli mukava yllätys, sillä minulla ei pysy taivutus kuin pelkästään vedenkestävillä koostumuksilla, mutta koostumus vaikutti pitävän taivutuksen erittäin hyvin! Ripsiväri ei myöskään varise eikä tahriinnu päivän mittaan, ja se oli erittäin helppo poistaa!"

– Jenna

"Mascara is good, only negative, I don’t think it smells nice."

– Anamaria

 

GOSH Primer Plus+ Skin Adaptor – kokemuksia

Meikinpohjustustuote silottaa, kosteuttaa, virkistää sekä suojaa ihoa koko päivän ajan, samalla pidentäen meikin kestoa. Tuotteen CITYGUARD+-ainesosayhdistelmä ehkäisee ilmansaasteiden haittavaikutuksia ja vapaiden radikaalien muodostumista. 

Meikinpohjustusvoide sai testiryhmältä kehuja koostumuksestaan, joka jättää iholle pehmeän ja heleän lopputuloksen. Tuote sopii testaajien mukaan paremmin rasvoittuvalle tai sekaiholle, joka kaipaa meikin alle mattapintaista tasoittavaa pohjaa.

Tuotenosto:

GOSH Primer Plus+ Skin Adaptor meikinpohjustaja 30 ml–25133501

 

"Todella miellyttävä käyttää ja helppo levittää, jättää iholle samettisen pehmeän ja ylellisen tunteen."

– Johanna

"Tärkeimpinä huomioina tuotteista mainitsisin primerin, joka pullosta pumpattaessa on valkoista, mutta iholle työstettäessä muuttuu aluksi hyvinkin tummaksi (etenkin jos on hyvin kalpea, kuten itse olen). Työstämistä jatkettaessa primer kuitenkin sulautuu ihon omaan sävyyn lähes täydellisesti. Primer myös pyrki jumahtamaan ihon kuiviin kohtiin."

– Anni

"Ihana tuote! Siisti ja toimiva pumppupullo. Miellyttävä ja hyvin levittyvä. Ei tahmannut käsiäkään. Iho näyttää tasaisemmalta. Käytin päivittäin ja tulen jatkossakin käyttämään."

– Marika

"Iholle levittäessä koostumus tuntui mukavalta ja hetken iho näytti oikein hyvältä. Ohjeen mukaisesti annoin tuotteen kuivahtaa hetken iholla ja sen se kyllä teki. Tuote korosti pintakuivaa ihoani ja tarrasi hassuihin kohtiin kasvoillani. Meikin kestoa tuote ei pidentänyt lainkaan ja palaan takaisin aiemmin käyttämääni primeriin."

– Misa

"Sain primerin levittymään nätisti rullautumatta meikkivoidesiveltimellä. Tuote pienensi ihohuokosia, värin tasoittumista en liiemmin havainnut. Hyvästä kosteutuksesta huolimatta primer jätti hieman kiristävän tunteen iholle. Itse kaipaisin primerilta kosteuttavampaa lopputulosta."

– Alexandra

 

GOSH Lumi Lips -huulikiilto – kokemuksia

Lumi Lips -huulikiilto on koostumukseltaan kevyt ja jättää huulet kosteutetuksi ilman tahmeaa tunnetta. Peilillä ja valolla varustettu pakkaus helpottaa huulikiillon lisäämistä myös hämärässä.

Tuotenosto:

GOSH Lumi Lips huulikiilto 6 ml–32118531

"Huulikiillossa kiva ominaisuus oli peili ja valo, joten sen lisääminen oli helppoa. Kokeilen mielelläni jatkossa myös eri sävyjä, jotta löytäisin itselleni sopivamman."

–  Veera I. 

"Pidän myös huulikiillon koostumuksesta. Olen addiktoitunut huulirasvojen käyttäjä, mutta tämä korvaa huulirasvan ja lisäksi huulet saavat kauniin kiillon. Ja kyllähän peilistä äkkiä tarkistaa myös ripsarin pysymisen. Valolla taas voi etsiä pudonneet avaimet auton lattialta ;)"

– Päivi-Saarai

"Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä. Plussana lamppu, joka pakkauksen mukana. Ihnan pehmät ja täyteläiset huulet sekä pigmentti kiillossa. Plussaa valaistu pakkaus!"

– Johanna

Peili ja ledvalot huulikiillossa ovat todella kätevät. Tästä tuli yhteisten "tyttöjen" illanistujaisten ehdoton must have -tuote. Muutenkin koostumus miellyttävä eikä jätä ikäviä rantuja huulille kuivaessaan. Suosittelen.

–Veera K. 

"En yleensä pidä yhtään huulikiilloista, sillä ne tuntuvat tahmeilta. Tämä kiilto tosin yllätti, se ei tuntunut tahmealta ja vaikka kiiltoa jäi kahvikupin reunaan jäi sitä vielä huulillekin. Myös sävy yllätti, sillä en pidä vaaleanpunaisesta, mutta tuote näytti huulilla todella kauniilta. Koostumus tuntui lupauksensa mukaan kosteuttavalta ja kevyeltä. Tämä oli suosikkini kaikista tuotteista ja jää varmasti käyttöön. Myös peili ja valo olivat hauska lisä, vaikken niitä erityisen tarpeelliseksi ainakaan vielä tuntenut."

– Misa

"The most impressive is the lipgloss with its led lights, so cool. I would recommend using the gloss after a lip tint or so cause it doesn’t have much color in it."

– Anamaria

"Huulituotteissa olevat peilit helpottavat elämää rutkasti, ainakin itsellä. Valon ajattelin turhaksi mutta todella toimi pimeässä (tosin miksi pimeässä pitäisi laittaa huulikiiltoa jos sitä ei näe kuitenkaan..). Applikaattori tuntui kömpelöltä ja tuotetta meni hieman mihin sattui. Kiilto tuntui mukavan öljyiseltä mutta ei liian tahmealta. Väri neutraali, lähes olematon - hyvä jos kaipaa luonnollista lopputulosta. Toimii hyvin varmasti myös minkä tahansa huulipunan päällä. Tuntui kosteuttavalta. Jatkan käyttöä."

– Alexandra

"Aivan mahtava huulikiilto valo ja peili tekevät tästä tredikkään"

– Päivi

 

GOSH Waterproof Setting Powder -irtopuuteri

Innovatiivinen ja silkinpehmeä irtopuuteri tekee meikistä pitkäkestoisen ja tahraamattoman. Ei enää meikin tahrimia vaatteita! Vedenkestävä puuteri kiinnittää meikin, peittää kevyesti ja jättää jälkeensä luonnollisen mattapinnan. Sävytön koostumus sopii kaikille ihonsävyille. Tuote on vegaaninen.

Testiryhmän mielestä puuteri tekee sen mitä lupaa, lopputuloksena samettisen mattapintainen iho ja vedenpitävä meikki, joka kestää koko päivän. Sopii erityisen hyvin juhlameikkiin niinä spesiaalipäivinä, jolloin meikin toivoo säilyvän niin tunnekuohuissa kuin epävakaassa säässä.

Tuotenosto:

GOSH Waterproof Setting Powder irtopuuteri 7 g–38866503

 

"Puuteri ei tuntunut tarttuvan ihoni kuiviin kohtiin, ja piti ihoni kiillottomana koko päivän. Kiva pieni purkki."

– Alexadra

"Aion käyttää tuotettta, kun teen juhlameikin. Olin positiivisesti yllättynyt tuotteesta, viimeistely ei ollut liian meikatun näköinen. Upea, vedendestävä tuote joka saa ihosi sädehtimään ja näyttämään kuulaalta"

– Johanna

"Puuteri, jonka sanotaan olevan waterproof, vedenkestävä, todellakin kestää hieman vettä, kuten sadetta tai joitakin kyyneliä."

– Anni

"Käytin meikkivoiteen ja poskipunan päällä, eikä iho alkanut kiiltämään päivän aikana, koitin kerran meikkivoiteen alla, jotta ihohuokoset nenästä pienenevät, mutta ei ollut meikkivoiteen alla minun juttu."

– Päivi

"Osoittautui hieman liian tujuksi superkuivalle iholleni, kasaantui juonteisiin ja korosti kuivia kohtia. Meikki kuitenkin pysyi koko päivän joten plussaa siitä!"

– Jenna

 

Osta Gosh-tuotteita >

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä