Cutrin Ainoa – herätä hentojen hiusten elinvoima

Hiustemme hentous on osa pohjoista perimäämme. Tämän herkän ja hennon hiuksen asiantuntija CUTRIN on kehittänyt täysin uuden CUTRIN AINOA -täsmähoitosarjan, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille.

Uusi CUTRIN AINOA on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Espoon tehtaallamme. Voimansa tuotteet saavat kestävillä tavoilla kerätyistä pohjoisen luonnon ravintorikkaista raaka-aineista: tyrninsiemenöljystä, tyrnietikkauutteesta, karpalonsiemenöljystä, koivunmahlasta, mustikansiemenöljystä sekä variksenmarjauuteesta. 100% vegaaniset tuotteet on pakattu kierrätettäviin ja osittain kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

Uusia teknologisia innovaatioita – AINOA Volume- ja Repair-tuotteiden innovatiiviset tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta tai vahvistusta.


Hae mukaan testiryhmään!

Etsimme erilaisia hentoja hiuksia CUTRIN AINOA -testiryhmään. Valitse hiuslaadullesi sopivat tuotteet ja ilmoittaudu mukaan testaajaksi. Arvomme jokaiselle tuoteryhmälle 10 testaajaa. Testaajat valitaan 1.3.2021 ja testaajille ilmoitetaan testiryhmään pääsystä henkilökohtaisesti. 

Hae mukaan Cutrin Ainoa -testiryhmään >  


Cutrin Ainoa Volume -tuotteet hennoille ja latteille hiuksille


1. CUTRIN AINOA VOLUME - ILMAVUUTTA ERITTÄIN HENNOILLE JA LATTEILLE HIUKSILLE

AINOA Volume shampoo ja hoitoaine antavat erittäin hennoille hiuksille maksimaalista volyymia täysin uudenlaisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Voimansa tuotteet saavat pohjoisen luonnon koivunmahlauutteesta ja sokeriyhdisteistä.


Cutrin Ainoa Color -tuotteet

2. CUTRIN AINOA COLOR - SUOJAA JA HEHKUA VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

AINOA Color shampoo ja hoitoaine antavat värikäsitellyille hennoille hiuksille pitkäkestoista värisuojaa ja silkkistä pehmeyttä. Innovatiivinen värisuojayhdiste auttaa suojaamaan hiusväriä ennenaikaiselta haalistumiselta. Voimansa tuotteille antaa pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy.


Citrin Ainoa Moisture -tuotteet

3. CUTRIN AINOA MOISTURE - SYVÄKOSTEUTUSTA KUIVILLE JA KIHARILLE HIUKSILLE

AINOA Moisture shampoo ja hoitoaine kosteuttavat pitkäkestoisesti kuivia ja hentoja hiuksia, ilman latistavaa vaikutusta. Erinomainen tuotesarja myös kiharille, permanentatuille tai sävytetyille hiuksille. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy ja sokeriyhdisteet


Cutrin Ainoa Repair -tuotteet

4. CUTRIN AINOA REPAIR - VAHVUUTTA JA SUOJAA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

AINOA Repair on tarkoitettu vaalennetuille sekä runsaasti käsitellyille hennoille hiuksille. Hoitoaineen sisältämä innovatiivinen, föönin lämmöstä aktivoituva tehoaine auttaa vahvistamaan hiuksia sekä vähentämään hiusten katkelua, haaroittumista ja mekaanisia vaurioita. Voimansa tuotteille antavat luonnon tyrninsiemenöljy sekä herneproteiini.


Cutrin Ainoa Deep Clean -tuotteet

5. CUTRIN AINOA DEEP CLEAN - SYVÄPUHDISTUSTA KAIKILLE HIUKSILLE 

AINOA Deep Clean shampoot sopivat hentojen hiusten syväpuhdistukseen: poistamaan hiuksista epäpuhtauksia ja muotoilutuotejäämiä sekä veden mineraalien aiheuttamia ei-toivottuja vivahteita vaaleissa hiuksissa. Syväpuhdistavia shampoita on hyvä käyttää säännöllisesti kerran viikossa. Voimansa tuotteet saavat pohjoisen luonnon variksenmarjauutteesta. 

Osta Cutrin Ainoa -tuotteita > Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Volume Shampoo 300ml–49008001

Cutrin Ainoa Color Shampoo 300ml–49007001

Cutrin Ainoa Moisture Shampoo 300ml–49007015

Cutrin Ainoa Repair Shampoo 300ml–49007013

Cutrin Ainoa Deep Clean Shampoo 300ml–49008017