CUTRIN AINOA – herätä hentojen hiusten elinvoima

Hiustemme hentous on osa pohjoista perimäämme. Tämän herkän ja hennon hiuksen asiantuntija CUTRIN on kehittänyt täysin uuden CUTRIN AINOA -täsmähoitosarjan, josta löydät yksilöllisesti hoitavat ja tuuheuttavat tuotteet kaikille hienoille hiuksille.

Uusi CUTRIN AINOA on ylpeästi kotimainen ja vastuullinen. Tuotteet on kehitetty ja testattu Suomessa ja ne valmistetaan Espoon tehtaallamme. Voimansa tuotteet saavat kestävillä tavoilla kerätyistä pohjoisen luonnon ravintorikkaista raaka-aineista: tyrninsiemenöljystä, tyrnietikkauutteesta, karpalonsiemenöljystä, koivunmahlasta, mustikansiemenöljystä sekä variksenmarjauuteesta. 100% vegaaniset tuotteet on pakattu kierrätettäviin ja osittain kierrätysmuovista valmistettuihin pakkauksiin.

Uusia teknologisia innovaatioita – AINOA Volume- ja Repair-tuotteiden innovatiiviset tehoaineet aktivoituvat föönin lämmöstä ja antavat hentoihin hiuksiin maksimaalista tuuheutta tai vahvistusta.

Haimme maaliskuussa 10 testaajaa jokaiselle CUTRIN AINOA -tuoteryhmälle. Testaajat saivat toivoa testattavaa sarjaa oman hiustyyppinsä mukaan. Lue testaajien kokemukset ja arvioi, mitkä CUTRIN AINOA -tuotteista voisivat sopia sinullekin!

Osta CUTRIN AINOA -tuotteita >  


Cutrin Ainoa Volume -tuotteet hennoille ja latteille hiuksille

 

1. CUTRIN AINOA VOLUME - ILMAVUUTTA ERITTÄIN HENNOILLE JA LATTEILLE HIUKSILLE

Volume-shampoo ja -hoitoaine lupaavat antaa erittäin hennoille hiuksille maksimaalista volyymia täysin uudenlaisen föönin lämmössä aktivoituvan tehoaineen ansiosta. Voimansa tuotteet saavat pohjoisen luonnon koivunmahlauutteesta ja sokeriyhdisteistä. 

Testaajat kehuivat Volume-tuotteiden miellyttävää tuoksua. Shampoo koettiin, että se todellakin toi tuuheutta hiuksiin ja teki hiuksista ilmavan näköiset. Sarjan hoitoaine sai myös kehuja sen riittoisuudesta sekä siitä, että se toi hiuksiin pitoa sekä apua niiden muotoiluun. Osa testaajista koki hoitoaineen kuitenkin hieman hankalaksi pestä pois sekä hiuksia latistavaksi. Kaikki testaajat suosittelivat tuotteita ohuille ja hennoille hiuksille, joihin kaipaa tuuheutta.

Noin kuukauden käyttökokemuksen perusteella tuntuu, että hiuksien kuohkeus säilyy hyvin pesukertojen välinkin. Hoitoaine ei litistä hiuksia, vaan tekee ne sähköttömiksi ja helpoksi kammata ja muotoilla. Suosittelen tuotteita kaikille, joilla on ohuet suomalaiset hiukset. 
– Mervi N.

Kuivauksen jälkeen hiusten pintaan jää sama tunne kuin olisi laittanut hiuspuuteria, ensin luulin pesseeni huonosti mutta seuraavana päivänä hiukset ovat kuitenkin tuntuneet normaaleilta. Itse tykkäsin siitä, sillä normaalisti joudun laittamaan montaa eri muotoilutuotetta, että saan niihin pitoa. Tuuheus säilyy kaksi päivää. Tuotteet ovat riittoisia ja shampoo vaahtoaa hyvin. Jatkan ehdottomasti käyttöä ja kokeilen varmasti myös kuiville hiuksille tarkoitettua sarjaa. 
– Veera K.


Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Volume Shampoo 300ml–49008001

Cutrin Ainoa Volume Conditioner hoitoaine 200ml–49008023
Cutrin Ainoa Color -tuotteet

2. CUTRIN AINOA COLOR - SUOJAA JA HEHKUA VÄRJÄTYILLE HIUKSILLE

Color-shampoo ja -hoitoaine lupaavat antaa värikäsitellyille hennoille hiuksille pitkäkestoista värisuojaa ja silkkistä pehmeyttä. Innovatiivinen värisuojayhdiste auttaa suojaamaan hiusväriä ennenaikaiselta haalistumiselta. Voimansa tuotteille antaa pohjoisen luonnon karpalonsiemenöljy. 

Testaajat kertoivat, että Color-tuotteet tukivat värjättyjen hiusten kuntoa sekä auttoivat niiden selvittämisessä pesun jälkeen. Osan mielestä tuotteet eivät vahvistaneet hiusten väriä, mutta eivät haalistaneet sitä. Testaajista suurin osa koki, että tuotteet puhdistivat hiukset hyvin, mutta palautetta tuli myös siitä, että tuotteet ovat liiankin tehokkaita. Moni myös kehui tuotteiden tuoksua, mutta osa ei suosittelisi niitä tuoksuherkille henkilöille. Pääasiassa tuotetta suositeltiin niin värikäsitellyille ja raidoitetuille hiuksille.

Olen käyttänyt tuotteita säännöllisesti noin 2–3 kertaa viikossa. Hiukseni on raidoitettu (vaaleat) viimeksi noin kolme viikkoa sitten. Olen kokenut Ainoa-tuotteet hyväksi ja aion jatkaa niiden käyttöä myös testijakson jälkeen. Tuotteet tukevat raidoitettujen hiusten hyvää kuntoa ja pitkät hiukset on helppo selvittää pesujen jälkeen. Myös tuotteiden tuoksu on miellyttävä. Shampoota sekä hoitoainetta hiustenpesussa kohtuu määrä riittää. 
– Mira K.

Nyt olen useamman kerran tuotetta käyttänyt. Shampoosta olen yhä samaa mieltä kuin ensimmäisen käyttökerran jälkeen eli on minulle liian hoitava, jättää hiukset todella liukkaiksi ja jo seuraavana päivänä näyttävät likaiselta, myös helmiäinen tuotteessa on turha ja ärsyttää hiuspohjaa. Tuoksu tuotteessa on parasta, aivan ihana! Hoitoaine on jäänyt käyttöön, tuoksu on tässäkin ihana. Hyvä perustuote ja tarpeeksi hoitava arkikäyttöön. 
– Tiina J.


Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Color Shampoo 300ml–49007001

Cutrin Ainoa Color Conditioner hoitoaine 200ml–49008021


Citrin Ainoa Moisture -tuotteet

3. CUTRIN AINOA MOISTURE - SYVÄKOSTEUTUSTA KUIVILLE JA KIHARILLE HIUKSILLE

Moisture-shampoo ja -hoitoaine lupaavat kosteuttaa pitkäkestoisesti kuivia ja hentoja hiuksia, ilman latistavaa vaikutusta. Sarjan kuvataan olevan erinomainen tuotesarja myös kiharille, permanentatuille tai sävytetyille hiuksille. Voimansa tuotteille antavat pohjoisen luonnon mustikansiemenöljy ja sokeriyhdisteet

Testaajien mielipiteet jakautuivat sen välillä, toisivatko Moisture-tuotteet lisää kosteutusta. Osa kertoi, että eron huomasi käytön jälkeen ja hiukset tuntuivat aiempaa pehmeämmiltä ja näyttivät kiiltäviltä. Osa puolestaan ei huomannut eroa ja muutama kertoi, että tuote kuivatti hiuksia entisestään. Lähes kaikki kehuivat tuotteiden riittoisuutta. Tuotteiden tuoksu koettiin mietona ja miellyttävänä, osa koki useamman käytön jälkeen, ettei tuoksu miellyttänytkään. Tuotetta suositeltiin erityisesti kuiville ja karheille hiuksille.

Odotin innolla, että pääsen kokeilemaan Cutrin-tuotteita. Minulle on tärkeää kotimaisuus tuotteissa ja Cutrin-tuotteet ovat mielestäni vastuullisesti tuotettuja. Olen käyttänyt tuotteita nyt kahden viikon ajan ja huomaan hiuksissani muutosta. Tuotteet ovat tehneet karheista hiuksistani selkeästi pehmeämmät ja kiiltävämmät. Mielekästä on myös tuotteen tuoksu, se on ihanan mieto. Käytön jälkeen hiukset tuntuvat kevyiltä, ilmavilta ja pehmeiltä. Päänahkani on ollut talven jäljiltä kuiva ja kutiseva, tuotteet eivät ärsytä ihoa. Tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia. Loistava kokonaisuus minulle! 
– Katri N.

Hiukseni ovat luonnonkiharaisuuteen ja kuivuuteen taipuvaiset. Nyt olen käyttänyt shampoota ja hoitoainetta noin viikon, pesen hiukseni päivittäin. Tähän mennessä en ole huomannut, että hiukseni olisivat merkittävästi aiempaa kosteutetut. Kuitenkin jos ilmakuivaan hiuksiani, kiharat tulevat ehkä aavistuksen selkeämpinä esille eivätkä tavanomaisena säkkäränä. Tämä voisi viitata kosteutukseen. Tuotteiden tuoksut ovat neutraaleja. Shampoo vaahtoaa maltillisesti, kun käytän tuotetta n. kolikon verran pitkiin hiuksiin. Pakkaukset ovat mielestäni ihan tyylikkäät. Aion jatkaa tuotteiden käyttöä. 
– Heini L.


Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Moisture Shampoo 300ml–49007015

Cutrin Ainoa Moisture Conditioner hoitoaine 75ml–49008007
Cutrin Ainoa Repair -tuotteet

4. CUTRIN AINOA REPAIR - VAHVUUTTA JA SUOJAA VAURIOITUNEILLE HIUKSILLE

Repair on tarkoitettu vaalennetuille sekä runsaasti käsitellyille hennoille hiuksille. Hoitoaineen sisältämä innovatiivinen, föönin lämmöstä aktivoituva tehoaine on luvattu auttavan vahvistamaan hiuksia sekä vähentämään hiusten katkelua, haaroittumista ja mekaanisia vaurioita. Voimansa tuotteille antavat luonnon tyrninsiemenöljy sekä herneproteiini.

Lähes kaikki testaajat kertoivat, että Repair-tuotteiden käytön jälkeen hiukset tuntuivat pehmeämmiltä ja terveemmiltä. Lisäksi tuotteet helpottivat hiusten käsittelyä, vaikkakin osa koki, että ne eivät pitäneet hiusten sähköisyyttä poissa. Osan mielestä mieto tuoksu oli juuri sopiva, osa olisi kaivannut tuotteisiin tuoksua vahvemmin. Kaiken kaikkiaan tuotteeseen oltiin tyytyväisiä ja osa kertoi jatkavansa tuotteiden käyttöä testijakson jälkeen. Suurin osa testaajista suositteli tuotteita vaurioituneille, hennoille ja käsitellyille hiuksille.

Kahden viikon käytön jälkeen hiukset saaneet paremmin vastetta, hiukset eivät takkuunnu niin helposti. Ei kosteuta niin hyvin ainakaan omaa hiusta, että sähköisyys pysyisi poissa. Ei omalle rasvoittuvalle hiukselle paras vaihtoehto. Föönin kanssa testatessa hiukset jäävät pehmeäksi.  
Kaisa M.

Useamman viikon olen nyt käyttänyt shampoota ja hoitoainetta. Eron on alkanut huomaamaan. Aikaisemmin pitkien hiusten pituudet olivat puolesta pituudesta asti hyvinkin kähärät ja huonokuntoiset. Nyt ne näyttävät paljon terveämmiltä ja kähäryys on huomattavasti vähentynyt. Odotan innolla, miltä ne näyttävät muutaman viikon päästä. Olen ollut erittäin tyytyväinen tuotteeseen. Miinusta tuotteessa on se, että se on lähes tuoksuton. Tuoksuaddiktina kaipaisin siihen jotain ihanaa tuoksua. Tuote tulee varmasti jäämään itselle kaappiin. Ostin jo kosteuttavan hoitoaineen myös testattavaksi. 
– Jenna K.


Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Repair Shampoo 300ml–49007013

Cutrin Ainoa Repair Conditioner hoitoaine 200ml–49007005Cutrin Ainoa Deep Clean -tuotteet

5. CUTRIN AINOA DEEP CLEAN - SYVÄPUHDISTUSTA KAIKILLE HIUKSILLE 

Deep Clean -shampoiden kerrotaan sopivan hentojen hiusten syväpuhdistukseen: poistamaan hiuksista epäpuhtauksia ja muotoilutuotejäämiä sekä veden mineraalien aiheuttamia ei-toivottuja vivahteita vaaleissa hiuksissa. Syväpuhdistavia shampoita on hyvä käyttää säännöllisesti kerran viikossa. Voimansa tuotteet saavat pohjoisen luonnon variksenmarjauutteesta. Testattavana olivat sarjan Deep Clean -shampoo ja mineraalien ei-toivottuvia vivahteita hiuksista poistava Mineral Remove -shampoo.

Suurimmalle osalle testaajista jäi positiiviset kokemukset Deep Clean -shampoosta. Hiukset näyttivät kirkkailta ja puhdisti hiukset niin, että hiusten pesuväli piteni. Lisäksi tuotteen raikas tuoksu sekä sen riittoisuus ja tehokkuus saivat kehuja. Tuotetta suositeltiin pääasiassa eri muotoiluaineita käyttäville sekä helposti rasvoittuville hiuksille.

Ainoa Deep Clean Shampoo on jättänyt positiivisen kokemuksen. Minulla on vaaleahkot ja värjäämättömät hennot hiukset, ja käytän aina pesun jälkeen jotain muotoilutuotetta saadakseni niihin ryhtiä. Syväpuhdistus on siksi välillä tarpeen, mutta toisaalta jotkut syväpuhdistavat shampoot ovat liian voimakkaita. Olen kokeillut Ainoan syväpuhdistavaa shampoota nyt kaksi kertaa. Shampoo pesi hiukset "natisevan puhtaiksi", mutta ainakaan tavanomaista hoitoainettani lisäksi käytettyäni hiukset eivät olleet pesun jälkeen liian kuivat, vaan miellyttävän pehmeät. Shampoo ei myöskään tehnyt hiuksista liian latteita. Omissa hiuksissani en havainnut pesun jälkeen värissä tai kirkkaudessa eroa tavanomaiseen shampooseeni verrattuna. Shampoossa on mieto ja raikas tuoksu, ja se vaahtoaa hyvin, pienikin määrä riitti pesemään puolipitkät hiukseni. Shampoo jää käyttööni jatkossakin. 
– Jenni L.

Testaajat kehuivat myös Mineral Remove -shampoota tehokkaana hiusten puhdistajana, vaikkei se pidentänytkään hiusten pesuväliä yhtä paljon kuin Deep Clean -shampoo. Siitä huolimatta testaajat kertoivat shampoon poistaneen muotoilutuotteet hiuksista, vaikkakin se saattoi jättää hiukset hieman latteiksi pesun jälkeen. Myös Mineral Remove -shampoon tuoksu kehuttiin miellyttäväksi.

Odotin, että shampoo pesee hiukseni puhtaaksi ja hiusten pesuväli pitenee. Käytin kuusi kertaa tuotetta, kun toinenkin shampoo oli testauksessa. Aion käyttää tuotetta myös jatkossa, vaikka hiusten pesuväli ei pidentynytkään. Tuotteessa oli parasta se, että hiuksista tuli puhtaat, ilmavat ja helposti kammattavat. Erinomainen shampoo kaikille, jotka haluavat puhtaat, ilmavat ja helposti kammattavat hiukset.
 
– Sirkku T.


Tuotenosto:

Cutrin Ainoa Deep Clean Shampoo 300ml–49008017

Cutrin Ainoa Mineral Remove Shampoo 300ml–49008003


Osta Cutrin Ainoa -tuotteita >