Testiryhmäläiset vakuuttuivat Tata Harperin laadusta

Tata Harper -tuotteiden 12  testaajan ryhmä totesi yhteistuumin, että Tata Harper on todellista luksuskosmetiikkaa. Testaajien suosikiksi nousi Resurfacing Serum, jonka teho ja vaikutus tuntui heti ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.  


Kokemukset noin viikon käytön jälkeen: 

Olen käyttänyt aamuisin pääsääntöisesti seerumia ja voidetta, iltaisin puhdistusvoidetta ja seerumia. Olen käyttänyt lisäksi Soleyn puhdistusvaahtoa ja kasvovettä, mutta muuten olen pyrkinyt pitäytymään ainoastaan testituotteissa, jotta näkisin niiden vaikutuksen mahdollisimman selkeästi ja objektiivisesti.

Regenerating Cleanser: Todella tehokas puhdistustuote. Aluksi hätkähdin ajatusta päivittäisestä mekaanisesta kuorinnasta, mutta käytettyäni tuotetta huomasin, että kuorinta ei ole liian raju. En silti suosittelisi tätä herkälle tai couperoottiselle iholle. En myöskään käyttäisi tätä useammin kuin kerran päivässä. Uskoisin, että puhdistustuote on ihanteellisin rasvoittuvalle, paksuhkolle iholle, jossa ihohuokoset ovat laajentuneet. Iho tuntuu syväpuhdistetulta ja raikkaalta.

Recurfacing Serum: Huipputehokas seerumi! Tunsin heti ensimmäistä kertaa tuotetta käyttäessäni, että se on ladattu täyteen vaikuttavia aineita. Hedelmähapot ja C-vitamiini saavat ihon kihelmöimään seerumia levitettäessä. Koostumus on mukavan kevyt ja seerumi imeytyy nopeasti.

Illuminating Moisturizer: Ylellinen voide kihelmöi mukavasti kuten seerumikin. Timanttipöly on ihana idea! Voide hehkuu iholla kauniisti eikä hohde ole liian erottuva. Efekti jää kuitenkin helposti meikkivoiteen alle, enkä raaskisi käyttää näin arvokasta ja hoitavaa tuotetta meikin päällä hohdetuotteena, vaikka käyttöohjeissa näin neuvotaankin. Voiteen hohde-efekti pääsee siis parhaiten oikeuksiinsa meikittömällä iholla. 

Yhteenvetona sanoisin, että kaikki kolme tuotetta vaikuttavat todella tehokkailta ja hoitavilta. Ne tuntuvat iholla ylellisiltä. On selvää, että tuotteet ovat todellista luksuskosmetiikkaa. Odotan innolla, alkaako ihollani näkyä muutoksia muutaman viikon kuluttua!

Hanna K. 

Testasin kolmea Tata Harperin tuotetta. Regenerating Cleanser, Resurfacing Serum ja Illuminating Moisturizer.

Ehdottomaksi suosikikseni nousi Resurfacing Serum. Seerumi on ihana levittää. Se suorastaan sulaa ihoon ja jättää jälkeensä todella kauniin hehkun. Ihostani on tullut selvästi tasaisempi väriltään. Täydellinen, kaunis, puhdas iho. 

Regenerating Cleanser on tehnyt ihostani silkinsileän. Tuotteessa on ihana tuoksu. Ja käytän tätä aamuin ja illoin ja tulen varmasti käyttämään jatkossakin.Illuminating Moisturizer sopii mielestäni paremmin meikin alle tai meikin päälle korostuksesi. Seerumin kanssa käytettynä ilman meikkiä kiiltoa on liikaa. Mutta meikin alle tämä on täydellinen hehkun antaja! Olen myös tehnyt onnistuneita kokeiluja sekoittamalla tätä muihin nestemäisiin tuotteisiin. Olen tuotteisiin hyvin tyytyväinen. Ihoni on nyt tasainen ja hehkuva. Enkä koe tarvitsevani tasoittaa ihon väriä meikillä. Käytin näitä tuotteita pääasiassa yhdessä kasvoveteni ja öljyn kanssa. Ainoastaan olisin kaivannut kosteuttavampaa kosteusvoidetta kuin mitä Illuminating Moisturizer oli. Se ei riitä kosteutukseen näin talvella. Sen jouduin korvaamaan useammin toisella kosteusvoiteella. 

Anu K.

Olen nyt testannut tuotteita kolme viikkoa. Olen käyttänyt joka ilta puhdistusainetta ja seerumia sekä aina aamulla seerumia ja kosteusvoidetta. 

Pidän tuotteista niiden ylellisen laadukkaan tuntuman takia. Tuotteet levittyvät hyvin, tuoksu on hyvä (lukuunottamatta kosteusvoidetta, joka on lievästi tunkkaisen hajuinen) ja ne ovat riitoisia. 

Ihoni on nyt paremmassa kuinnossa kuin aloittaessani kokeilujakson. Ihohuokoset ovat selvästi pienemmät ja ihon väri on parempi. Iho tuntuu sileämmältä ja pehmeämmältä. Kiristävä tunne on poissa, joten iho ei kutise kuivuuttaan. 

Meikin alle seerumi ja kosteusvoide ovat erinomainen pohja. Ihoni punoittaa ja kiiltelee helposti, mutta näillä tuotteilla ihon rasvaiuus ja väri on huomattavasti parempi. 

Käyttökokemus on kaiken kaikkiaan erittäin positiivinen. Luonnonkosmetiikaksi tämä on ihan huippusarja, toki hintakin on sen mukainen. Uskon, että jos ostaja etsii luksustuotetta, jossa on huomioitu ekologiset ja luonnonmukaisen turvalliset raaka-aineet, Tata Harper lunastaa odotukset. Tätä sarjaa uskaltaa suositella!

 Jaana F. 


Olen nyt käyttänyt pari viikkoa Tata Harper Regenerating Cleanser, Resurfacing Serum ja Illuminating Moisturizer tuotteita aamuisin ja iltaisin, paitsi Illuminating Moisturizeria vain aamuisin. Ensi alkuun ihon väri tuntui vähän tasaantuvan mutta nyt en ole sen jälkeen suurta eroa huomannut. Toivottavasti pidemmän käytön jälkeen ihosta tulee tasaisemman värinen. Otsa rasvoittuu edelleen melkoisesti. Ihohuokoset ovat suurentuneet iän myötä ja jotain täsmähoitoa tarvitsisin. Hellästi kuoriva puhdistusvoide sopii hyvin iholleni ja jättää ihon pehmeäksi ja tasaiseksi. Seerumi on kyllä aivan ihana. Antaa sopivan hehkun kasvoille ja imeytyy hyvin ja nopeasti. Tata Harper on luonkonkosmetiikan luksusta. Suosittelen Tata Harperin tuotteita kaikille, tehokkaita mutta kuitenkin hellävaraisia. Laatukosmetiikkaa. Aion jatkossakin käyttää Tata Harperia.


Marjo K. 


Herkkäihoisille päivittäinen kuorinta ei sopinut, mutta yllätti muut testaajat
 

Regenerating Cleanseria suositeltiin käytettäväksi päivittäin ja suurin osa testaajista pitikin kuorintaa hyvänä, mutta herkkäihoiset testaajat totesivat sen olevan liikaa päivittäiseen käyttöön. 


Ensimmäistä kertaa tuotteita käyttäessäni mietin että ne tuoksuvat todella kasveille mutta totuin heti niiden aika voimakkaaseen tuoksuun ja aloin pitämään siitä. Käytin kaikkia kolmea tuotetta päivittäin alkuun, mutta sitten herkkä ihoni alkoi reagoida, ja minun piti jättää kuoriva puhdistusaine pois päivittäisestä käytöstä. Olin kyllä tyytyväinen tuotteeseen hyvin kun käytin sitä 3-4 kertas viikossa, en suosittelisi sitä herkälle iholle päivittäiseen käyttöön. Seerumi on ihana ja käytän sitä edelleen päivittäin! Siitä jää ihanan fresh, raikas ja kosteutunut olo iholle. Illuminazeria en ole vielä ehtinyt kokeilla meikin päälle, mutta se pitäisi tehdä, koska muuten ihoni on niin epätasaisen värinen, että heleyttävästä tuotteesta ei muuten ole hyötyä kun käytän niin peittävää ihomeikkiä.

Tiia L. 


Päivittäinen kuorinta tuntui alussa erikoiselta ratkaisulta, mutta tuote oli niin hoitava, että pystyin käyttämään sitä päivittäin. Ihoni tuntui vastaanottavan seerumin ja päivävoiteen aivan eritavalla kuorinnan jälkeen. Seerumi on ehdottoman upea tuote, joka kosteuttaa ja tekee ihosta sametin pehmeän. Ihohuokoset ja pienet virheet ovat selvästi vähentyneet. Jatkoon!

Anna K. 


Tata Harper Skincare -tuotesarja perustuu viimeisimpään luonnonkosmetiikan huipputeknologiaan, ja se on tällä hetkellä yksi menestyvimmistä ja eniten kasvavista luonnonkosmetiikkasarjoista. Tämä yhdysvaltalainen, vuonna 2002 perustettu, puhtaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvan luksuskosmetiikkasarjan kaikki tuotteet valmistetaan Harperin perheen omalla maatilalla Vermontissa. Tatan läheisen sairastuttua syöpään, hän alkoi kiinnittää huomiota kosmetiikan sisältämiin haitallisiin kemikaaleihin ja alkoi kehittää omaa, turvallista tuotesarjaansa. Tata Harperin vihreästä sävystä tunnetut tuotteet ovat saaneet seuraavat luonnonkosmetiikan sertifikaatit: Leaping Bunny, AVA (American Vegetarian Association), Certified Vermont Made ja EcoCert.

Voimakas tuoksu sai keskustelua aikaiseksi testiryhmäläisten keskuudessa. Mutta tuoksua pidettiin pääosin raikkaana ja luonnonmukaisena. 

Regenerating Cleanser – uudistava puhdistusvoide

Hellävarainen, mutta tehokas ihon puhdistaja, joka parantaa ihonsävyä ja tuo lisää hehkua. Kosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia suojaten ihon normaalia kosteustasapainoa. Sopii päivittäiseen ihon puhdistukseen, kaikille ihotyypeille. Ei suositella kuitenkaan kovin herkälle iholle mekaanisesti kuorivan vaikutuksen vuoksi.

Resurfacing Serum – kirkastava seerumi

Resurfacing Mask -kasvonaamion innoittama Resurfacing Serum tuo ihollesi päivittäisen annoksen hehkua! Erityinen koostumus sisältää AHA- ja BHA-happoja ja antioksidantteja tehden ihosta säteilevän ja terveen hehkuvan.

Illuminating Moisturizer – kirkastava kosteusvoide

Ainutlaatuisen yhdistelmän timanttipölyä ja erityistä mineraalisekoitusta sisältävä Illuminating Moisturizer Kosteusvoide tekee ihosta täydellisen kauniin ja hienovaraisesti hehkuvan. Hyaluronihappo nostattaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä raikkaan ja kuulaan näköisen.


Lue Tata Harperin tuotteiden koko tarina >>

Osta Tata Harper -tuotteita  >>

Tuotenosto:

Tata Harper Regenerating Cleanser Small Puhdistusvoide 50ml–31884512

Tata Harper Resurfacing Mask Naamio 30ml–31884526

Tata Harper Illuminating Moisturizer Small Kosteusvoide 30ml–31884510

Tata Harper Illuminating Moisturizer Large Kosteusvoide 50 ml–31884520


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä