Kiitos kaikille testiryhmään hakeneille, testiryhmä on valittu

Testiryhmään hakijoita oli runsaasti 12 testaajaa on valittu. Pian pääsette lukemaan heidän kokemuksiaan luonnonkosmetiikan luksusmerkistä. Pysy siis kuulolla. 

Tata Harper Skincare -tuotesarja perustuu viimeisimpään luonnonkosmetiikan huipputeknologiaan, ja se on tällä hetkellä yksi menestyvimmistä ja eniten kasvavista luonnonkosmetiikkasarjoista. Tämä yhdysvaltalainen, vuonna 2002 perustettu, puhtaisiin ja luonnollisiin raaka-aineisiin perustuvan luksuskosmetiikkasarjan kaikki tuotteet valmistetaan Harperin perheen omalla maatilalla Vermontissa. Tatan läheisen sairastuttua syöpään, hän alkoi kiinnittää huomiota kosmetiikan sisältämiin haitallisiin kemikaaleihin ja alkoi kehittää omaa, turvallista tuotesarjaansa. Tata Harperin vihreästä sävystä tunnetut tuotteet ovat saaneet seuraavat luonnonkosmetiikan sertifikaatit: Leaping Bunny, AVA (American Vegetarian Association), Certified Vermont Made ja EcoCert.

Haemme osallistujia Tata Harper-testiryhmään. Mukaan valitaan 12 upeaa testaajaa.  Testattavina tuotteina: 

Regenerating Cleanser – uudistava puhdistusvoide

Hellävarainen, mutta tehokas ihon puhdistaja, joka parantaa ihonsävyä ja tuo lisää hehkua. Kosteuttaa ihoa ja supistaa ihohuokosia suojaten ihon normaalia kosteustasapainoa. Sopii päivittäiseen ihon puhdistukseen, kaikille ihotyypeille. Ei suositella kuitenkaan kovin herkälle iholle mekaanisesti kuorivan vaikutuksen vuoksi.

Resurfacing Serum – kirkastava seerumi

Resurfacing Mask -kasvonaamion innoittama Resurfacing Serum tuo ihollesi päivittäisen annoksen hehkua! Erityinen koostumus sisältää AHA- ja BHA-happoja ja antioksidantteja tehden ihosta säteilevän ja terveen hehkuvan.

Illuminating Moisturizer – kirkastava kosteusvoide

Ainutlaatuisen yhdistelmän timanttipölyä ja erityistä mineraalisekoitusta sisältävä Illuminating Moisturizer Kosteusvoide tekee ihosta täydellisen kauniin ja hienovaraisesti hehkuvan. Hyaluronihappo nostattaa ja kosteuttaa ihoa tehden siitä raikkaan ja kuulaan näköisen.


Lue Tata Harperin tuotteiden koko tarina >>

Osta Tata Harper -tuotteita  >>

Tuotenosto:

Tata Harper Regenerating Cleanser Small Puhdistusvoide 50ml–31884512

Tata Harper Resurfacing Mask Naamio 30ml–31884526

Tata Harper Illuminating Moisturizer Small Kosteusvoide 30ml–31884510

Tata Harper Illuminating Moisturizer Large Kosteusvoide 50 ml–31884520


 

Sivun alkuun