Regulatpro Metabolic

Hiusten ja kynsien kasvua sekä suoliston parempaa toimintaa – testiryhmä kokeili Regulatpro Metabolic -entsyymijuomaa 

Regulatpro Metabolic -entsyymijuoma sisältää luomulaatuisia raaka-aineita sekä useita keholle hyväksi todettuja vitamiineja ja hivenaineita. Juoman tehokkuuden oleellisin salaisuus piilee sen ainutlaatuisessa valmistusmenetelmässä, triplafermentaatiossa, joka jäljittelee kehon omaa ruoansulatusprosessia. Regulatpro Metabolic sisältää C-, B6-, B12- ja D-vitamiinia sekä useita eri hivenaineita, kuten sinkkiä ja magnesiumia. 

 

Tuotteen lupaus on antaa tukea kehon eri toiminnoille, kuten vahvuutta iholle, hiuksille ja kynsille, suojaa soluille, vähemmän väsymyksentunnetta sekä edistää hormonitoimintaa. 

Mutta pitääkö tuote todellakin lupauksensa? Saimme mukaan seitsemän testaajaa kokeilemaan Regulatpro Metabolic -entsyymijuomaa. Osa testaajista huomasi, että hiukset ja kynnet kasvoivat nopeampaa ja iho näytti kirkkaammalta. Muutama testaajista huomasi myös positiivisia vaikutuksia suolen toimintaan. 

Sen sijaan tuotteen vaikutuksesta energisyyteen oltiin vaihtelevaa mieltä. Osan mielestä vaikutuksen omassa jaksamisessa tuntui, osa taas ei huomannut juurikaan muutosta entiseen. Lisäksi tuotteen mausta oltiin montaa eri mieltä: toisten mielestä maku oli yllättävän hyvä, toiset pitivät makua kitkeränä tai etovana. 

Niin tai näin, suurin osa testaajista päätti jatkaa Regulatpro Metabolicin käyttöä sekä suositteli tuotetta kaikille! 

Tuotenosto:

Regulatpro Metabolic ravintolisä kehon luonnollisten säätelyprosessien tueksi 350ml–1347512


Minulla oli kovat odotukset tuotteesta, sillä se kattoi ison osan vitamiineista, joita kaipaan päivittäin. Lisäksi tuote lupasi apua ruoansulatukseen ja aineenvaihduntaan, ja se on tervetullutta. Aluksi minulla meni vähän vatsa sekaisin, mutta se on voinut johtua monesta asiasta. Tuote oli suussa aika happaman makuinen, mutta kun sen otti vesilasillisen kera, niin se oli aika hyvä. Tuote auttoi selkeästi jo kahdessa viikossa suolisto-ongelmieni kanssa ja tuki vatsan normaalia toimintaa. Lisäksi koin, että se ehkä ei niinkään suoranaisesti piristänyt, mutta ennemmin auttoi saamaan laadukkaammat yöunet, joka taas vuorostaan vaikuttaa seuraavaan päivään positiivisesti! Tahtoisin suositella muille tuotetta sen monipuolisuuden takia ja sen takia, että se on täysin luonnonmukainen ja siten luonnonmukaisesti hoitaa kehoa sisältäpäin! Aion siis ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä! – Anna N. 

Olen testannut tuotetta nyt kaksi viikkoa (minulla on ollut myös muitakin ravintolisiä samaan aikaan käytössä). Kasvoissani leuan alueella ollut varsinkin nyppyjä, joiden olen tiennyt johtuvan suolistosta. Vaikuttaa, että kasvojen iho olisi kirkastunut ja tasoittunut, myös nypyt rauhoittuneet. – Päivi L. 

Odotin, että tuote auttaisi ensisijaisesti väsymyksen osalta ja antaisi lisää energiaa päivään. Käytin tuotetta kaksi kertaa päivässä ottamalla 10ml annoksen laimentamattomana. Maku oli yllättävän hyvä. En ole ihan varma auttoiko tuote varsinaisesti väsymyksen osalta, joten siinäkin mielessä aijon jatkaa vielä tuotteen käyttöä ja katsoa miten se vaikuttaa vieläkin pidemmällä aikajänteellä. Sen, minkä pystyn varmasti todeta, on että kynnet alkoivat kasvamaan nopeammin entistä vahvempina. Samalla huomasin myös, että hiukset ovat kasvaneet hieman nopeammin.  – Susanna B. 

Lähdin testaamaan Regulatpro Metabolicia ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia. Toiveena oli saada enemmän energiaa. Käytin tuotetta n. 25 päivää päivittäin, ainakin aamuin, toisinaan myös iltaisin. Ajattelin jatkaa tuotteen käyttöä jatkossakin. Ajatuksena tuotteen säilymiseen ja makuun kävi mielessä, että voisiko tuotetta pakastaa esim. jääpalamuoteissa.

 – Mia K.Ensivaikutelma oli oikein hyvä! Otin varmuuden vuoksi ensimmäisen maistiaisen makukivennäisveden kanssa ja yllätyin, ettei se maistunutkaan niin pahalta kuin pelkäsin. Tätä tuotetta ottaa mielellään, ja olen ottanut sitä nyt parin viikon ajan puoli mitallista aamuin illoin. Tämä oli rakkautta ensisilmäyksellä – tykkään tuotteesta nyt kuin hullu puurosta. Olin huomaavinani välitöntä vaikutusta suolen toimintaani. Uskon, että olen saanut ylipäätään kehon tulehdustilaa parempaan malliin, koska esim. päänahan kutina on lakannut ja hiustenlähtö on rauhoittunut sekä hiuksia on ruvennut kasvamaan takaisin. Kuukautiseni ovat olleet poissa jo pitkään, mutta nyt on taas ollut kuukautiskiertotuntemuksia. Energian lisääntyminen on antanut potkua siihen, että olen jaksanut keskittyä itselle tärkeisiin asioihin. Iho ja kynnet näyttävät ihan hyviltä. Suurin vaikutus suolen toiminnan lisäksi on varmaan stressitasoissa korvien välissä. Nyt jo harmittaa, että testipullon pohja rupeaa häämöttämään, mutta aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttämistä terveellisten elämäntapojen tukena, aina kun löydän sitä kohtuuhintaan tai kun olen varoissani. Pystyn rehellisesti suosittelemaan tuotetta ystävilleni. Kiitos kun sain testata tätä!

 – Virpi K.

Tutustu Sokoksen terveystuotevalikoimaan > 

Sivun alkuun