Kiitos testiryhmään hakeneille!


15 ihanaa naista testasi NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity-Reshape uutuustuotetta, jotka lupaavat vähentää ryppyjä välittömästi sekä säännöllisesti käytettynä. Uutuustuotteet lunastivat paikkansa testaajien ihonhoidossa. 

Miellyttävä silkkinen koostumus 

Kokonaisuudesaan tuotteet saivat testiryhmältä erittäin positiivisen vastaanoton. 12/15 testaajasta suosittelee tuotetteita muille. Testiryhmäläiset pitivät erityisesti päivä- ja yövoiteen koostumuksesta, joka oli silkkinen. Testiryhmäläiset kertoivat voiteen imeytyivät hyvin tehden ihosta pehmeän ja silotetun tuntuisen.


Käytin tuotetta kahden viikon ajan aamuin illoin. Tuotteissa oli mieto miellyttävä tuoksu. Tuotteet kosteuttivat hyvin sekaihoa näin talvella.Kosteutettuna tuntui että juonteet eivät näkyneet niin selvästi. Alkuun tosin tuntui että ihon väri olisi kirjavampi mikä tasoittui käytön aikana.Seerumi oli ehdottomasti lupausten mukainen. Kasvoissa oleva "kauneuspilkku" vaaleni huomattavasti. Ihon väri on kaikin puolin tasaisempi. Suosittelen.  
– Susanne T. 

Olen käyttänyt nyt tuotteita kahden viikon ajan ammuin illoin. Odotin tuotteen tekevän ihoni pehmeämmäksi ja joustavammaksi ja kyllä, se tekikin. Tuotteen tuoksu on mielyttävä ja koostumus hyvä. Suosittelen tuotetta muillekin ikäisilleni naisille.

-Katja H. 


Ensi vaikutelmat tuotteista; päivä- ja yövoide tuntuivat ihanan silkkisiltä ja niiden koostumus oli mielyttävä. Seerumin tuoksu oli hieman liian "lääkemäinen" minun makuuni ja ensimmäisellä kerralla taisin laittaa tuotetta liian runsaasti sillä iho oli "märkä" vielä monta tuntia myöhemmin. Toisella kertaa laitoin seerumia huomattavasti vähemmän ja se määrä oli parempi. Kaikki tuotteet kosteuttavat hyvin pakkaskelilläkin. Jäi kaipaamaan silmänympärysvoidetta settiin, mutta aion jatkaa tuotteiden käyttöä ja toivottavasti muutosia rupee näkymään iholla.

-Satu I. 

Ehdin käyttää tuotetta tähän mennessä noin pari viikkoa päivittäin. Tuotemerkki oli ennalta tuttu ja odotin uusiltakin tuotteilta vähintäänkin samaa ja parempaakin laatua. Voiteissa oli miellyttävä koostumus ja ne imeytyivät hyvin. Iho tuntui pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Tuotteet sopivat ainakin omalle ihotyypilleni hyvin ja suosittelen kyllä myös muita kokeilemaan. En keksinyt mitään moitittavaa tuotteista. 
- Pirkko L. 

Olen käyttänyt tuotteita nyt kaksi viikkoa säännöllisesti. Kokokonaisarvioni tuotteista on hyvä ja voin lämpimästi suositella käyttäjille. Plussaa: Pakkausten ulkoasu  Tuotteiten tuoksut ja koostumus Kehitettävää: Seerumin koostumus voisi olla jotenkin öljyisempi tms jotta se imeytysi paremmin. Voiteiden vaikuttavuudesta en osaa sanoa. En ole havainnut muutoksia. Nyt varsinkin kova talvi ottaa osansa. Kädenselän maksaläiskiin laitan edelleen tuotteita ja seuraan vaikutusta. Harmi vaan kun en kuvannut lähtötilannetta.
– Auli S.

Tuotteen tuoksu jakoi testaajien mielipiteet


Ehdin käyttää tuotteita n. viikon ajan, aina aamuin ja illoin. Tuotteiden raikas, neutraali tuoksu oli iloinen yllätys. Tuotteet tuntuivat käteen aika paksuilta, mutta levittyivät hyvin, todellakin samettisesti. Näin tosi pintakuivaihoisena seerumi oli hyvä lisä voiteen alla, eikä siltikään tuntunut että tuli liikaa tavaraa iholle. Nämä tuotteet sopivat iholleni hyvin, olivat tarpeeksi kosteuttavat, eikä päivälläkään ruvennut ihoa kiristämään kesken kaiken. Eriväriset purkit plussaa, ei tarvi arpoa missä on mitäkin. Tuotesarja oli positiivinen yllätys, voin suositella muillekin.

– Arja V. 

Käytin tuottteita aamuin illoin säännöllisesti. Tuotteet olivat miellyttäviä käyttää. Päivävoiteen haju oli mielestäni liian voimakas ja sen takia käytin loppuajan yövoidetta myös päivällä ja se tuntui sopivan siihen tosi hyvin. Tuotteet kosteuttivat sopivasti eivtkä jättäneet voimakasta kiilota kasvoille. Yövoide oli iholleni sopiva ja miellyttävän tuoksuinen, Kasvoseerumi tuntui myös miellyttävälle. Sen vaikutusaikaa (4 vk) en ehtinyt näin lyhyellä ajalla testaamaan.
– Anne M. 

Ehdin käyttää tuotetta tähän mennessä noin pari viikkoa päivittäin. Tuotemerkki oli ennalta tuttu ja odotin uusiltakin tuotteilta vähintäänkin samaa ja parempaakin laatua. Voiteissa oli miellyttävä koostumus ja ne imeytyivät hyvin. Iho tuntui pehmeältä ja sileältä käytön jälkeen. Tuotteet sopivat ainakin omalle ihotyypilleni hyvin ja suosittelen kyllä myös muita kokeilemaan. En keksinyt mitään moitittavaa tuotteista. 

– Pirkko L. 

Uutuustuotesarja sisältää kasvojen hoidon tärkeimmät tuotteet: Päivävoiteen, yövoiteen, silmänympärysvoiteet sekä kasvoseerumin. NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity-Reshape sarjan tuotteiden koostumus sisältää yhdistelmän ihosoluja aktivoivia ainesosia*, jotka aktivoivat ihon soluja tuottamaan hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Vähentää ryppyjä välittömästi sekä säännöllisesti käytettynä. Uudistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sisältää suojakertoimen SK30 ja UVA- & UVB-suodattimia, jotka suojaavat ihoa UV-säteilyn aiheuttamalta ikääntymiseltä, soluvaurioilta ja pigmenttiläiskiltä. Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, lisää kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Vahvistaa ihon rakennetta ja tekee siitä kiinteämmän näköisen. Todistetusti parempi lopputulos säännöllisellä käytöllä**. *testattu ihosoluilla. ** tulos 1 viikon ja 4 viikon käytön jälkeen: 

Vähentää ryppyjä

Iho tuntuu kiinteämmältä, pehmeämmältä ja joustavammalta.

Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan

Uudistaa ihoa ja vahvistaa sen rakennetta


 

 

Tutustu Nivean tuottesiin >>

Tuotenosto:

NIVEA 50ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Night Cream -yövoide–6344512

NIVEA 50ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Day Cream sk 15 -päivävoide–6344513

NIVEA 40ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Serum Cream -seerumi–2920012

NIVEA 15ml Cellular Hyaluron Filler +Firm Under Eye Treatment -silmänympärysvoide–2920013


  

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä