Kiitos testiryhmään hakeneille!


15 ihanaa naista on valittu. NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity-Reshape uutuustuotteet lupaavat vähentää ryppyjä välittömästi sekä säännöllisesti käytettynä. Pian kuulemme, mitä mieltä on upea testiryhmämme. 

Testatut uutuustuotteet

Uutuustuotesarja sisältää kasvojen hoidon tärkeimmät tuotteet: Päivävoiteen, yövoiteen, silmänympärysvoiteet sekä kasvoseerumin. 

NIVEA Cellular Hyaluron Filler + Elasticity-Reshape sarjan tuotteiden koostumus sisältää yhdistelmän ihosoluja aktivoivia ainesosia*, jotka aktivoivat ihon soluja tuottamaan hyaluronihappoa, kollageenia ja elastiinia. Vähentää ryppyjä välittömästi sekä säännöllisesti käytettynä. Uudistaa ihoa ja lisää sen kimmoisuutta. Sisältää suojakertoimen SK30 ja UVA- & UVB-suodattimia, jotka suojaavat ihoa UV-säteilyn aiheuttamalta ikääntymiseltä, soluvaurioilta ja pigmenttiläiskiltä. Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan, lisää kimmoisuutta ja täyteläisyyttä. Vahvistaa ihon rakennetta ja tekee siitä kiinteämmän näköisen. Todistetusti parempi lopputulos säännöllisellä käytöllä**. *testattu ihosoluilla. ** tulos 1 viikon ja 4 viikon käytön jälkeen: 

Vähentää ryppyjä

Iho tuntuu kiinteämmältä, pehmeämmältä ja joustavammalta.

Kosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan

Uudistaa ihoa ja vahvistaa sen rakennetta

 

 

Tutustu Nivean tuottesiin >>

Tuotenosto:

NIVEA 50ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Night Cream -yövoide–6344512

NIVEA 50ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Day Cream sk 15 -päivävoide–6344513

NIVEA 40ml Cellular Hyaluron Filler +Firming Serum Cream -seerumi–2920012

NIVEA 15ml Cellular Hyaluron Filler +Firm Under Eye Treatment -silmänympärysvoide–2920013


  

Sivun alkuun