Hae Sokoksen testiryhmään testaamaan Urtekram Nacissa Detox & Glow -ihonhoitotuotteita.

Testiryhmä testasi Narcissa By Urtekram -tuotteet

Pyysimme noin kahtakymmentä 18–25-vuotiasta, ihonhoidosta ja luonnonkosmetiikasta kiinnostunutta nuorta aikuista testaamaan uuden Narcissa By Urtekram -ihonhoitosarjan vegaanisia tuotteita. 

Jokainen testiryhmäläinen saai testattavakseen sarjan viisi eri puhdistus- ja hoitotuotetta noin muutaman viikon ajaksi ja sitoutui jakaamaan kokemukset kanssamme. Testattavat tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille.

Lue, mitä mieltä testiryhmäläisemme olivat näistä tuotteista:


Tuotenosto:

Urtekram Luomu Narcissa Detox Glow Essence 100ml–52400503

Urtekram Luomu Narcissa Detox Glow Misellivesi 150ml–52400505

Urtekram Luomu Narcissa Detox Glow Yövoide 50ml–52400507

Urtekram Luomu Narcissa Detox Glow Päivävoide 50ml–52400509

Urtekram Luomu Narcissa Detox Glow Puhdistusgeeli 150ml–52400513Narcissa detox & glow -tuotteiden pakkaukset ihastuttivat

Ihana, uusi ihonhoitosarja Narcissa By Urtekram tuo käsiisi kasvojen ihonhoitoon suunnatut tuotteet, joiden pakkaukset on tehty kierrätetystä muovista. Ihonhoitosarja on Ecocert Cosmos Organic -luomusertifioitu sekä vegaaninen. Sarjan tuotteet ovat hellävaraisia iholla ja sopivat kaikille ihotyypeille!

Osa testaajistamme ihastui tuotteiden pakkauksiin. Ne saivat kehuja niin ulkonäkönsä kuin kierrätettävyytensä ansiosta. Pari testaajaa koki tosin joidenkin tuotteiden kierrekorkit hieman hankaliksi käyttää.

”Pakkaukset olivat suloisia ja simppeleitä. Ensimmäisenä ajattelin että purnukat tulee olemaan helppoja kierrättää. Kaikissa tuotteissa oli miellyttävä, mieto tuoksu. Tuotteet tuntuivat oikein riittoisilta. Pidin kasvovoiteiden paksuudesta. Sekä yö- että päivävoide tuntuivat oikein kosteuttavilta. Tuotteet ovat erittäin toimiva setti käytettäväksi joka päiväiseen kasvojen puhdistukseen.” -Veera S.

”Pakkaukset olivat ihania, tykkäsin pumppupulloista. Tosin toivoisin myös essencelle sekä misellivedelle käytännöllisemmän pakkauksen, josta saisi esimerkiksi vain painamalla.” -Jessica B.

”Tuotteet ovat kivoissa paketeissa ja niissä on hyvät suuaukot, ettei lorahda liikaa aineita kämmenelle/pumpuliin. Pidän erityisesti Micellar Waterista, siitä jää raikas tunne iholle.” -Saija E.


Hyvä tuoksu ja riittoisa koostumus 

Monet testaajistamme pitivät Narcissa By Urtekram Detox & Glow -tuotteiden tuoksusta. Tuoksua pidettiin mietona ja miellyttävänä. Myös tuotteiden kevyt koostumus ja riittoisuus sai kiitosta.

”Yllätyin positiivisesti niiden kevyestä rakenteestaan ja hyvästä tuoksusta. Itse asiassa myös äitini kehui niiden tuoksua. Tuotteet vaikuttivat raikastavan ilmettä ja päivävoide sopi hyvin meikin allekin. Ne lisäsivät kasvojen hohtoa, eivätkä rasvoittaneet ihoa.” -Melina R.

”Tuotteet tuoksuvat hyvältä ja niiden koostumus on hyvä. Puhdistusgeeli alkaa vaahtoamaan kevyesti hangattaessa, mikä on hyvä. Päivä- ja yövoiteet ovat tehokkaita, eikä niitä tarvitse käyttää kerralla paljon.” -Sonja N.

”Tykkään purkkien ulkomuodosta. IHANA TUOKSU! Ei liian voimakas mutta ihanan ruusumainen. Koostumus jokaisessa hyvä ja imeytyy nopeasti” -Ida P.


Miellyttäviä käyttää ja saavat ihon pehmeäksi

Suurin osa testaajista oli hyvin tyytyväisiä Detox & Glow -ihonhoitotuotteisiin!

”Olen ihastunut tuotteisiin! Puhdistusaineet poistavat meikin ja jättävät ihon hoidetuksi ja kosteaksi, ei tunnetta hiekkapaperista ja kiristyksestä. Kosteuttavaseerumi on myös hyvän tuntuinen voiteen alle. Päivävoide jättää täydellisen tuntuisen ihon, kosteutettu mutta myös mattainen, ihanan pehmeä ja raikas tunne. Mattaus pysyy myös aika kauan pintakuivalla sekaihollani. Tekee mieli kosketella ihoa. Yövoide-naamio kosteutta hyvin ja hoitaa rasitti mutta ihoa yön aikana. Ihana hyvin mieto neutraali tuoksu, voi sanoa tuoksuton, sopii hajusteallergikoille kuten itsekkin.” - Tiina T.

”Käytin melkein kaikkia tuotteita joka päivä 1–2 kertaa. Tuotteet ovat erittäin riittoisia ja miellyttävän tuntuisia iholla. Rasvat eivät jätä rasvaista jälkeä vaan kuivuvat nopeasti iholla, joten niitä voi laittaa ennen menoja myös. Jo parin käyttökerran jälkeen iho tuntui kosteutetulta. Tuotteet olivat helposti käytettävissä.” -Minna K.

”Tuotteiden käyttö oli helppoa. Puhdistusgeeli ja misellivesi puhdistivat hyvin ja jättivät ihon raikkaaksi. Essence-voide, päivävoide ja yövoide imeytyivät hyvin. Päivävoide sopi hyvin meikin alle ja kosteutti ihoa. Kaikissa tuotteissa oli miellyttävä ja ei liian voimakas tuoksu. Yövoide olisi saanut omalle iholleni varsinkin näin talven kynnyksellä kosteuttavampi ja sen jälkeen iholla oli hieman kiristystä. Ihoni näytti viikon käytön jälkeen mielestäni virkeämmältä ja ei niin samealta kuin aiemmin.” -Veera T.

Osan mielestä kosteuttavat voiteet kosteuttivat ihoa juuri sopivasti, mutta kaikista kuivaihoisimmat testaajamme kokivat, että kaipasivat vielä lisäkosteutusta iholle tuotteiden jälkeen. Päivävoide sai kiitosta myös siitä, että toimi hyvin meikin alla.

”Tuotteet yllätti positiivisesti, tuoksu sekä koostumus oli hyvä. Tykkäsin myös hieman tahmeasta tunteesta, mikä iholle jäi rasvoista. Meikkikin kiinnittyi siihen hyvin. Tosin minun todella kuivalle iholle olen välillä joutunut lisäämään vielä omaa öljyä kunnolla kosteuden lukittamiseen.” -Jessica B.

Osa myös ihastui erityisesti miselliveteen ja puhdistusgeeliin. 

”Misellivesi on mielestäni erinomaisen hyvä ja sillä saa meikin ihanan helposti pois, se on myös hyvän tuoksuinen ja raikastava.” - Saija E.

”Lemppareitani olivat puhdistusgeeli ja misellivesi, jotka yleensä ovat niitä inhokkituotteitani. Ne ovat todella riittoisia ja puhdistavat todella tehokkaasti meikin samalla ollen hellävaraisia eli ei kuivattaneet ihoa. Loput kosteutustuotteet eivät herätä mitään tunteita. Onnekseni poikaystäväni pitää ainakin Essence-tuotteesta ja päivävoiteesta, joten hän saa ne ihan omakseen ja minä pidän loput. :)” -Katariina P.

 

Tutustu myös kolmen vaiheen ihonhoitorutiiniin

Helppo kolmen vaiheen rutiini päivittäiseen ihonhoitoon – kokeile jo tänään! 

1. PUHDISTA kasvot aamuin illoin syväpuhdistavalla Detox & Glow puhdistusgeelillä. Hellävarainen, syväpuhdistava geeli poistaa epäpuhtaudet sekä meikin iholta tehokkaasti ja jättää ihon raikkaan puhtaaksi. Viimeistele puhdistus Detox & Glow misellivedellä. Misellivesi syväpuhdistaa, poistaa meikkijäämät ja viimeistelee ihonpuhdistuksen magneetin tavoin sekä antaa välitöntä hehkua ja kosteuttaa ihon pinnan. Narcissan puhdistustuotteita voi käyttää myös kaikki, joilla on ripsienpidennykset – tuotteet eivät sisällä ripsien liimoja irrottavia öljyjä. 

2. HOIDA kasvojen ihoa Detox & Glow Essence -hoitonesteellä. Syväkosteuttava hoitoneste sisältää ”anti-pollution”-vaikutuksen ja suojaa kasvojen ihoa. Käytä Essence-hoitonestettä ennen päivä- tai yövoidetta tai voit käyttää sellaisenaan tuomaan kosteutta iholle seerumin tavoin. Kosteuttavina ainesosina sekä hehkua tuomassa on hyaluronihappo sekä peptidit. 

3. KOSTEUTA kasvojen iho päivin ja öin tehokkaasti Detox & Glow päivä- ja yövoiteilla. Kosteuttava Detox & Glow päivävoide sisältää suojaavan ”anti-pollution”-vaikutuksen. Tehoaineina on C- ja E-vitamiinit sekä ravitseva Sheavoi. Detox & Glow yövoide on ladattu ihoa hoitavilla ainesosilla ja se sisältää puhdistavia antioksidantteja, parsaa sekä rauhoittavaa aloe veraa. Kosteuttavina tehoaineina toimivat heksapeptiinit ja kiinteytyksestä pitää huolen rypsi- sekä kauraöljy. Yövoidetta voi käyttää päivittäin tai esimerkiksi kausittain, kun iho tarvitsee ekstrakosteutusta.

Osta Urtekram-tuotteita >