Uusi M2 Beauté Eyelash Activating Serum -ripsiseerumi

Ratkaisuja ja todistettuja tuloksia luonnollisen kauneutesi hyväksi

Saksalainen M2 BEAUTÉ on kauneudenhoidon erikoisasiantuntija, jonka laadukkaat, tehokkaat ja turvalliset tuotteet puhuvat puolestaan. Uusimman tieteellisen tutkimuksen tuloksena kehitetyt aktiiviset ainesosat tarjoavat ainutlaatuisen ja luonnollisen vaihtoehdon kauneusrutiinien tueksi, iästä riippumatta. M2 BEAUTÉ -sarjan tuotteet saatavilla pian Sokos-tavarataloista, Emotion-myymälöistä ja verkkokaupasta sokos.fi!


M2 BEAUTÉ tekee ripsiunelmistasi totta – hae mukaan testiryhmään

Todistetusti tehokas ja turvallinen – jopa 50 % pidemmät ripset

EYELASH ACTIVATING SERUM on innovatiivinen ripsien kasvua aktivoiva seerumi, jonka säännöllisellä käytöllä ripset kasvavat jopa 50 % aiempaa pidemmiksi ja tuuheammiksi. Seerumin koostumuksessa yhdistyvät ripsiä hoitavat aineosat tehokkaaseen vaikuttavien aineiden yhdisteeseen. Yhdessä nämä aineosat vahvistavat ja stimuloivat sekä aktiivisesti toimivia että lepovaiheessa olevia ripsien juuria ja edistävät siten todistetusti ripsien kasvua.

Haemme 10 henkilöä testaamaan uutta M2 Beauté Eyelash Activating Serum -ripsiseerumia. Testiryhmässä saat itsellesi ripsiseerumin testattavaksi. Käytät tuotetta 6–8 viikkoa ja sitoudut kertomaan kokemuksestasi tuotearvosteluiden muodossa. Ilmoittautumisaikaa on 20.6. asti. Valitsemme testaajat 27.6. mennessä ja ilmoitamme valituille henkilökohtaisesti testiryhmään pääsystä.

Hae mukaan testiryhmään ja saavuta unelmiesi ripset! 

Hae mukaan testiryhmään >  

Vastuullista kesämuotia ja kosmetiikkaa nyt ALE-hintaan

Laatua rakastavalle kesäALEmme on juhlaa! Luotettavat merkkituotteet, kuten Marks & Spencer, Tommy Hilfiger, Nanso, Esprit ja Vero Moda, ovat mukavia, tyylikkäitä ja kestävät käytössä pitkään. Ostamalla kestävää laatua, säästät myös ympäristöä. Muistathan hoitaa ihoa myös kesällä! Kosmetiikka-alestamme löydät tärkeät luottomerkit nyt edullisesti, ja ihanilla laatumeikeillä säilytät tyylisi aamusta iltaan. ALE 18.6.–1.8. Sokoksella, Emotionissa sekä verkkokaupassa sokos.fi.