Testiryhmä suosittelee Gillette SkinGuard -uutuushöylää

Partahöylä

Partahöylä toimi todella hyvin ja oli erittäin tehokas. Partahöylä suorastaan liukui iholla ja parran ajaminen oli todella mukava kokemus. Terät eivät raastaneet ihoa, vaan kokemus oli jopa erittäin miellyttävä.

Parranajogeeli

Geelin koostumus oli erittäin hyvä ja se levittäytyi hyvin, ja sitä oli miellyttävä käsitellä.

Yhteenveto

Minulla on atooppinen ihottuma ja tähän asti olen käyttänyt parranajokonetta. Tämä testi muutti tapojani parranajon suhteen ja alan jatkossa käyttämään Gilletten partahöylää, sillä kokemus oli paljon parempi ja sopi iholleni. Myöskään ihoni ei ärtynyt parranajon jälkeen.

– Ville V. 


Vähemmän punoitusta ja kirvelyä 

Sokoksen testiryhmän arvioitavaksi pääsi Gillette SkinGuard Sensitive -uutuus, jonka ainutlaatuinen höylä on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Gilletten uusi innovaatio keskittyy vastaamaan niiden miesten tarpeisiin, jotka kärsivät herkästä ihosta ja haluavat höylän, joka on suunniteltu vähentämään ihoärsytystä. Testaajaksi valikoitui 15 testaajaa, joista 13 piti tuotetta parhaana kokeilemistaan parranajohöylistä. Erityistä kiitosta partahöylä ja- vaahto sai nimenomaan hellävaraisuudestaan. Käyttäjät totesivat, että kirvelyä ja punoitusta oli vähemmän kuin aikaisemmilla käyttämillään parranajotuotteilla. 

 

Ehdin testata tuotetta kolme kertaa ja täytyy todeta, että tuote ylitti odotukset. Mielestäni lähes kaikki aiemmat Gilletten uudistukset ovat olleet lähinnä turhia. Tämä sen sijaan oli oikeasti selkeästi hellävaraisempi, jopa usean päivän sängelle. Tuote ei ehkä ole aivan yhtä tarkka, mutta herkkäihoiselle erinomainen. Ehdottomasti jatkoon!

- Jussi H. 


Testasin tuotteita ensimmäisen kerran noin viikko sitten 3 päivän parransänkeen ja parranajo oli miellyttävämpää kuin aikaisemmin käyttämilläni vastaavilla ... Ei repimistä ja partageeli rauhoitti ja viilensi ihoani ... Sama toistui seuraavana päivänä normisänkeä ajellessa .... En vielä tiedä kumpi saa ajelukokemuksen miellyttäväksi geeli vai partakone ... Testaan sen myöhemmin .

- Yrjö L. 

 

Hei, olen nyt käyttänyt tuotteita 4krt, eka krt saunan jälkeen, aivan erinomainen lopputulos, kevyt ja terävä. 3ktr normaalisti aamulla, vaahto levittyy hyvin, samettinen, terä hyvä ja seuraa kasvoja. Ajan aina kaulan alueen myös ns vastakarvaan, vähemmän "kirvelyä" ajon jälkeen.

- Juha L. 

 

Testasin Gilette SkinGuard sensitive -partahöylää. Miellyttävä ajotuntuma kolmiteräisiin höyliin verratuuna, joita olen aiemmin käyttänyt. Tuntui, että ihoärsytystä tuli huomattavasti vähemmän kuin muissa tuotteissa. Yleensä olen käyttänyt tuoksuttomia vaahtoja tai geelejä ja aluksi tuoksu oli hivenen voimakas ja luulin saavani siitä ihoärsytystä, mutta toisin kävi. Iholle jäi raikas tunne. Parranajo oli vaahdon kanssa oli todella miellyttävää. Jatkossa aion valita tämän höylän ja vaahdon vakiotuotteekseni. 

- Ville S. 

 

Kokeilin tuotetta nyt ensimmäistä kertaa. Ajoin parran saunan jälkeen kuten minulla on yleensä tapana, sillä silloin parran ajaminen on helpointa ja ihon ärsyyntyminen vähäisintä. Höylä liikkui iholla todella pehmeästi ja ajon lopputulos oli todella hyvä. Olen käyttänyt ProGlidea aikaisemmin, mutta tämä uusi höylä oli ihan toisella levelillä. Iho ei ärsyyntynyt yhtään. Ainut mihin vähän kiinnitin huomiota oli se, että aikaisempi höylä otti ehkä hieman enemmän partakarvoja muutamalla vedolla pois. Spekuloin johtuisiko tuo terien vähäisemmästä määrästä. Siltikään en palaisi vanhaan höylään. Seuraava testi on ajaa parta ilman saunaa ja katsoa pysyykö tulos yhtä hyvänä.

-Matti T. 

 

Sain tuotteen maanantaina 18.2., kun jo olin ajanut partani. Aloitin käytön tiistaina 19.2. Ei tee haavoja uudellakaan terällä, ei juuri yhtään punoitusta ajon jälkeen. Iho ei kuumota ja tuntuu pehmeältä. Ajotulos on erittäin hyvä. Olen ajanut joka päivä eli viimeksi tänään 23.2.2019. Suosittelen kokeilemaan. Itse ajanut sekä Phillipsin Senso Touch 3D -sähkökoneella että Gilletten Mach3 Turbolla. Sähkökoneella ilman vaahtoa ja höylällä vaahdolla. Nyt jatkan koettani tällä uutuskoneella ja nykyisten kokemusteni mukaan myös siirryn sen käyttäjäksi.

-Antti-Jussi K. 

Kaksi ensimmäistä kokeilua on nyt takana. Molemmilla kerroilla hyökkäsin parin päivän sängen kimppuun. Parageelin tuoksu on yllättävän voimakas eikä ihan minun makuuni, mutta laadullisesti se on kyllä hyvä ja auttaa ajossa. Itse höylän ehdottomasti paras puoli on, että siinä on vain kaksi terää ja ne ovat tarpeeksi kaukana toisistaan. Karkealla parran laadullani en saanut terien välejä tukkoon, kuten vanhalla höylälläni. Parran ajon tulos on hyvä ja se tuntuu leikkaavan myös suupielet kunnolla. Aluksi siis ainakin tuntuu parannukselta vanhaan Gillette Fusioniin verrattuna.

- Jari J. 


Hei, olen aina käyttänyt Gilletten teriä. Joskus olen kokeillut muiden valmistajien tuotteita, mutta ne eivät ole olleet yhtä laadukkaita. Tähän saakka olen ajanut partani Mach 3-terillä, kun ne ovat kohtuullisen edullisia. Tämä kokeilu Gilletten SkinGuard sensitive tuotteilla oli todella positiivinen kokemus. Vaahto oli paksua, hyvän tuoksuista ja miellyttävää. Itse terät olivat parhaat mitä olen tähän saakka kokeillut. Ajo oli todella miellyttävää ja helppoa. Ennen ajoa olin vähän skeptinen terien suhteen, mutta täytyy sanoa, että terät sekä ajamisen helppous yllätti minut täydellisesti ja erittäin positiivisella tavalla. Toistaiseksi paras terä, jolla olen partani ajanut. Annan tälle terälle ja sarjalle arvosanaksi täyden 10:n! En huomannut tuotteessa mitään negatiivista ja tulen taatusti suosittelemaan tuotetta muille tutuilleni. Tosi hienoa, että pääsin testiryhmään ja sain kokeiltua tätä uutuutta!

- Mussa H.


Gillette SkinGuard Sensitive on Gilletten ensimmäinen höylä, jossa hyödynnetään SkinGuard -teknologiaa terien välissä. Kyseessä on myös Gilletten ensimmäinen kliinisesti testattu partahöylä herkälle iholle. Ainutlaatuinen SkinGuard -teknologia terien välissä vaimentaa teriin kohdistuvaa painetta. Kaksi erikoisterää SkinGuardin molemmin puolin leikkaavat parran vähentäen partaan kohdistuvaa vetoa. SkinGuard -teknologia myös nostaa teriä vähentäen täten ihokontaktia – tarjoten kuitenkin erinomaisen ajotuloksen.

 

Hitaampi ajokokemus 

Tuote sai kiitosta siitäkin huolimatta, että parranajo ei ollut yhtä nopeaa kuin höylillä, joissa oli enemmän teriä. 

Tällä kertaa ajoin parran aamulla ilman, että olisin käynyt saunassa tai koittanut pehmittää partakarvoja. Edelleen höylä toimi todella hyvin ja piti lupauksensa - iho ei ärsyyntynyt! Ainut negatiivinen asia on se, että aikaisemmalla höylällä, jossa oli useampi terä, oli ajaminen nopeampaa, mutta se on toisaalta pienempi paha kun iho ei ärsyynny.

- Matti T. Tuotenosto:

Gillette Skinguard Sensitive partahöylä–34658001

Gillette 200ml Skinguard Sensitive parranajogeeli–34658002

Gillette 5kpl Mach3 Turbo terä–184409

Gillette 200ml Regular partavaahto–185218


 
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä