Hae mukaan Gillette SkinGuard -testiryhmään. 

Ole ensimmäisten joukossa testaamassa uutta Gillette SkinGuard Sensitive -partahöylää – Ainutlaatuinen höylä on suunniteltu erityisesti herkälle iholle. Gilletten uusi innovaatio keskittyy vastaamaan niiden miesten tarpeisiin, jotka kärsivät herkästä ihosta ja haluavat höylän joka on suunniteltu vähentämään ihoärsytystä.

Gillette SkinGuard Sensitive on Gilletten ensimmäinen höylä jossa hyödynnetään SkinGuard -teknologiaa terien välissä. Kyseessä on myös Gilletten ensimmäinen kliinisesti testattu partahöylä herkälle iholle. Ainutlaatuinen SkinGuard -teknologia terien välissä vaimentaa teriin kohdistuvaa painetta. Kaksi erikoisterää SkinGuardin molemmin puolin leikkaavat parran vähentäen partaan kohdistuvaa vetoa. SkinGuard -teknologia myös nostaa teriä vähentäen täten ihokontaktia – tarjoten kuitenkin erinomaisen ajotuloksen.

Testiin soveltuvat kaikki partaansa ajavat miehet, jotka kokevat että heillä on herkkä iho tai joille parranajo on aiheuttanut ihoärsytystä. Jos löydät itsesi kuvauksesta hae heti mukaan tai viimeistään 3.2.2019

Tuotenosto:

Gillette Skinguard Sensitive partahöylä–34658001

Gillette 200ml Skinguard Sensitive parranajogeeli–34658002

Gillette 5kpl Mach3 Turbo terä–184409

Gillette 200ml Regular partavaahto–185218


 
Sivun alkuun