Tutustu curaMIN-niveltuotteeseen

Tutustu kokemuksiin curaMIN®-ravintolisästä!

Paras niveltuote! Nyt se on todistettu!

curaMIN® on voittanut maailmalla kymmenittäin palkintoja, mm. paras niveltuote, paras terveystuoteinnovaatio ja paras ravintolisä, ja sillä on maailmanlaajuisesti jo miljoonia tyytyväisiä käyttäjiä. He kertovat elämänlaatunsa parantuneen ylistäen valmisteen positiivisia vaikutuksia nivelterveyteen, etenkin nivelten liikkuvuuteen ja mukavuuteen. 

Testiryhmämme sai testattavakseen curaMIN®-ravintolisän. Lue testiryhmän kokemuksia tuotteesta niin tiedät, auttoiko tuote testaajien nivelvaivoihin.


curaMIN®-ravintolisä verkkokaupasta sokos.fi


Tutkittua tehoa ja turvallisuutta

Valmisteen poikkeuksellinen teho perustuu uutteiden yhteisvaikutukseen. Kurkumaan (BCM95®), joka auttaa suojaamaan niveliä ja tukemaan normaalia nivelten terveyttä yhdessä boswellian kanssa (BosPure®), joka tukee lisäksi nivelten mukavuutta ja liikkuvuutta.

69 kliinistä tutkimusta todistavat tehon

29 patenttia

30 voitettua palkintoa Yhdysvalloissa

Tutkimuksissa saatujen tuloksien mukaan yhdeksän kymmenestä saa avun nivelterveyteen.2

Kymmenen yli 50-vuotiasta, nivelten terveydestä kiinnostunutta testaajaamme pääsi kokeilemaan nivelterveyttä edistävää curaMIN®-ravintolisää. Kysyimme testiryhmältä, kuinka tärkeäksi he kokevat nivelvalmisteita käyttäessä sen, että valmisteella on vahva tutkimustausta tehosta ja turvallisuudesta kuten curaMINilla on.

Kaikki vastanneista testaajista pitivät asiaa todella tärkeänä. Osa painotti, että he käyttävät ainoastaan turvallisia tuotteita ja tieto tuotteen tutkitusta tehosta lisää myös luottavaisuutta tuotetta kohtaan. Näin yksi testaajista vastasi:

”Taattu turvallisuus on se kaikkein tärkein kriteeri, mutta tutkimuksissa todettu teho herättää luottamuksen tuotteeseen ja merkitsee paljon, sillä en halua ostaa sikaa säkissä. Valitsen aina hyllystä sen tuotteen, joka on varmasti turvallinen ja myöskin todistetusti tehokas.” -Kreeta P.

1Terveysväitteet perustuvat kurkuman ja boswellian EFSAn sallimiin terveysväitteisiin.
2 Kizhakkedath; Molecular Medicine Reports, 2013


Tuotenosto:

Harmonia curaMIN 90 kapselia / 54 g–48964001
Oliko tuotteesta apua testaajien nivelterveyteen?

Suurin osa vastanneista testaajistamme sai tuotteesta apua erilaisiin nivelongelmiin. Vain kaksi henkilöä ei kokenut saaneensa hyötyä tuotteesta. Monet kokivat muutoksen testattuaan noin kaksi viikkoa tuotetta. Silloin heidän nivelensä alkoivat tuntua notkeammilta ja osalla myös nivelkipu alkoi hellittää. 

Näin osa testaajista vastasi:

”Käytin tuotetta antihormonilääkityksen aiheuttamiin nivelongelmiin. Aamuisin nivelet ovat jäykät ja kankeat. Käytettyäni tuotetta 2 viikkoa, huomasin nivelten olevan notkeammat ja liikkeellelähtö helpompaa. Tuotteella on ollut parantavaa vaikutusta nivelterveyteeni. Aion jatkaa tuotteen käyttöä.” -Jaana S.

”Päkiän nivelrikko ei ole vaivannut ollenkaan Curaminin kokeiluaikana. Niskaongelmaan en ole vielä saanut merkittävää apua, mutta jatkan tuotteen käyttöä.” -Sari L.

”Olen lenkkeillyt huomattavasti enemmän ja polveni ei ole kipeytynyt kuten aiemmin. Toki olen lisännyt lenkkeilyä pikkuhiljaa ja myös juoksuaskeleita olen ottanut ja niitäkin lisännyt vähitellen. Eli maltillisuus sekä Curamin auttaneet, ettei polvi ole kipeytynyt. Mahdollisesti jatkan tuotteen käyttöä, että liikkuminen on mukavampaa, kun ei polveen satu lenkillä eikä sen jälkeen.” -Helena M.

”Minulla on molemman polven nivelrikko, jotka oireilevat (turvotus, kipuilu) ajoittain liikuntasuoritusten jälkeen. Tämän takia olenkin joutunut käymään kortosonipiikeillä. Olen käyttänyt aiemmim muita tuotteita  joista olen hyötynyt vaihtelevasti. Kahden vikkon Curaminin käytön jälkeen polvissani on ollut kipuilua ja lievää turvotusta rasitusten jälkeen.” -Tiina K.

”Kokeilin tuotetta olkanivelen kipuihin ja rusahteluun. Kolmen viikon käytön jälkeen nivel ei rusahtele niin paljon ja kipu on hieman lievittynyt. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä.” -Piia H.

Eräs testaajista on sairastanu nivelreumaa lapsesta asti. Myös hän koki saaneensa tuotteesta itselleen apua nivelten vetreyteen.

”Olen käyttänyt tuotetta vasta 2,5 viikkoa ja 1,5 viikon kohdalla huomasin sormien koukistuvan vetreämmin ja ne eivät olleet aamuisin niin jäykät kuin yleensä.  Nyt muutama päivä sitten alkoi liikkuminen sujuvammalta polvien ja lonkkien osalta ja olenkin nyt pystynyt tekemään aiemman lyhyen päivittäisen kävelylenkin sijaan hieman pidemmän lenkin, jollaista en ole pystynyt tekemään nyt ainakaan vuoteen. Nivelet tuntuvat nyt siis voidellummilta, mutta mahdollisesta kipujen vähenemisestä en osaa vielä sanoa. Aion ehdottomasti jatkaa tuotteen käyttöä ja seuraava purkkikin on jo valmiina odottamassa. Olen jo ehtinyt suositella tuotetta nivelten kulumista ja kivuista kärsivälle läheiselleni.” -Kreeta P.


Kenelle suosittelisit tuotetta?

Suurin osa vastanneista testiryhmäläisistä oli valmiita suosittelemaan curaMIN®-ravintolisää myös muille, jotka haluavat edistää omaa nivelterveyttään. 

Vain kaksi, jotka eivät olleet kokeneet saaneensa tuotteesta itselleen hyötyä eivät olleet varmoja suosittelisivatko tuotetta. Toinen heistä pohti sopisiko tuote kenties nuoremmille käyttäjille paremmin.

Osa testaajistamme olivat puolestaan niin tyytyväisiä tuotteeseen, että olivat jo kokeilujakson aikana suositelleet sitä ystävilleen ja tutuilleen, joilla on nivelterveyteen liittyviä haasteita. Eräs oli valmis suosittelemaan tuotetta anopilleen toinen kollegalleen, jolla on rannevaivoja.

Kenelle suosittelisit tuotetta:

”Henkilöille, joilla hieman esim. kulumista johtuvaa nivelkipua ja jäykkyyttä. Ja halua liikkua ja nauttia siitä ilman ikäviä kolotuksia.” -Helena M.

”Ystävälleni, jolla on ongelmia etenkin polvinivelen kanssa.” -Jaana S.

”Kaikille nivelvaivoista kärsiville.” -Piia H.


Tuotenosto:

Harmonia curaMIN 90 kapselia / 54 g–48964001