Lue Guerlain-testaajien kokemuksia!

Guerlainin Parure Gold Mist -meikinviimeistelysuihke ja KissKiss Liquid Lipstick -huulipunat tuovat ripauksen luksusta arkipäivien meikkirutiiniin. Testiryhmän kokemusten mukaan kauniissa paketissa piilee kuitenkin myös poikkeuksellinen laatu!

Guerlain on yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista kosmetiikkamerkeistä. Valitsimme testiryhmän kokeilemaan kahta brändin laatutuotetta, Parure Gold Mist -meikinviimeistelysuihketta ja Liquid Lips -mattahuulipunaa. 

Meikinviimeistelysuihke ja KissKiss-huulipunat tuovat ripauksen luksusta arkipäivien meikkirutiiniin. Testiryhmän kokemusten mukaan kauniissa paketissa piilee kuitenkin myös poikkeuksellinen laatu!


Guerlain Parure Gold Mist -meikinkiinnityssuihke ja Kiss Kiss -huulipunat

 

Parure Gold Mist – Samettista pitoa ja ripaus ylellisyyttä

Parure Gold Mist -meikinviimeistelysuihke on viimeinen askel täydelliseen meikkiin. Se kiinnittää meikin ja luo säteilevän lopputuloksen. Kasvot virkistyvät välittömästi suihkeen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta. Tuote jättää kosteuttavan ja ihon saasteilta suojaavan hengittävän kalvon kasvoille ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihosi pysyy virheettömänä ja antaa iholle pehmeän tunteen joka säilyy koko päivän ajan.


"Tämä kiinnityssuihke tuntuu iholla todella kevyeltä ja tuoksuu hyvältä. Päivän päätteeksi meikkini on ollut tallella täydellisesti, eikä välipuuterointia ole tarvittu lainkaan. Lisäksi suihke lupaa kosteuttaa ja suojata saasteilta."

–Laura

 

"Aivan ihana! Kevyt, ihana tuoksu. Meikki säilyi hyvin koko päivän. Käytän päivittäin. Antaa viimeisen silauksen meikille. En käytä juurikaan puuteria vaan suihkutin meikkivoiteen päälle."

–Henna

 

"Pari suihkautusta aamulla tekee kevyesti meikatut ihoni samettisen tuntuiseksi. Iho pysyy mattapintaisesta melkein iltaan asti. -- Suosittelen kaikille jotka käyttävät meikkivoteita ja varsinkin niille joiden iho alkaa päivän mittaan kiiltelemään."

–Leena

 

"Meikinkiinnityssuihke levittyy suihkepullosta kivasti ympäri kasvoja ja kasvot tuntuvat pehmeältä. Myös tuoksu on aivan IHANA."

–Tuula


"Tuote on todella hyvä. Meikki pysyy koko päivän hyvänä. Kerran kokeiltu juoksulenkillä, meikki pysyi hyvänä myös silloin"

–Satu


"Jos etsii kosteuttavaa ja ylinmääräisen puuterisuuden vievää tuotetta, tämä on hyvä. Tuote tekee kauniin heleän viimeistelyn meikkiin. Tuoksu on hillitty ja ylellinen. -- Jos haluaa satsata luksukseen ja fiilikseen jonka saa tuotteen käytöstä niin suosittelen tuotetta. Toimivia suihkeita löytyy edullisemminkin."

–Saara


Tuotenosto:

Guerlain Parure Gold Mist meikinviimeistelysuihke 30ml–37866507 

KissKiss Liquid Lipstick 

KissKiss lanseraa nyt uutena nestemäiset huulipunat. Huulipunia löytyy kolmella erilaisella lopputuloksella: matta, kimalle ja kiilto. Valoa heijastavalla koostumuksellaan ja kosteuttavalla hoitopohjalla huulesi ovat upean täyteläiset. Mattalopputuloksen antava huulipuna pukee huulesi viettelevään, miellyttävään ja pitkäkestoiseen väriin.


"Ensinäkemältä tuoksu ja huulipunan hylsy näyttivätkin jo laadukkaita ja henkivät luksusta. -- Se myös pysyi pitkään, eikä vaatinut jatkuvaa lisäilyä. Tuoksu puolestaan oli täydellinen. Ei tuoksunut turhan pistävältä tai makealta vaan oli oikein harmoninen ja raikas, ihastuin ensikokeilusta."

–Elisabeth405391407


"Pakkaus oli huulikiiltomainen, mikä yllätti. Väri oli kaunis ja luonnollinen. Punaa tuli helposti liikaa. Tuote tuntui huulilla miellyttävältä, mutta lopputulos ei näyttänyt kovin luonnolliselta. Aion jatkaa käyttöä, mutta yritän ensi kerralla saada vähemmän väriä."

–Jenna


"Tuotetta huulille levittäessä täytyy olla tarkka määrän kanssa, liikaa ei väriä voi olla huulisienessä. Lisäksi suosittelen rajauskynän käyttöä näin kirkkaan värin kanssa, etenkin jos huulista lähtee juonteita. Huulipuna on miellyttävä levittää, ja tilannetta saa korjattuakin hyvin jos levitys menee hieman pieleen. Huulipuna pysyy hyvin, joskin ruoan jälkeen sitä on hyvä lisätä. :) Huulipunan poistoon ei tarvita meikinpoistoaineita."

–Laura


"Kiss kiss, väri L300 candid matte; aluksi ajattelin, että onpa valju tuote :).  Jo muutaman käyttökerran jälkeen huomasin tykkääväni tästä. Levityksen jälkeen kun antoi punan kuivua huomasin miten pitkäkestoinen väri on. Aamulla laitettuna kesti puoliin päivään vaikka välissä tuli syötyäkin."

–Leena


"On ihanan mattaisa ja, teki huulien pinnasta ihanan pehmeät. Pysyvyys oli kohtuullisen hyvä, mutta päivän mittaan sitä pitää vähän lisäillä. Tuote on riittoisa. Plussaa tuotteen yksinkertaisesta, mutta tyylikkäästä ulkonäöstä joka toi siihen pienen extra luksusmaisen tunnelman."

–Josha


"Aplikaattori on hyvän muotoinen ja sillä saa helposti huulen reunat rajattua.  Tuotteen kanssa ei tarvitse rajauskynää. Koostumus on miellytävä huulilla ja ei kuivata huulia. Tuotteen ainut ongelma on lisääminen. Syömisen jälkeen tuote ei oikein kestä päälle lisäämistä. Tuote alkoi murentumaan huulilla ainakin huulten sisäpuolelta ja näytti rumalta. Minun piti poistaa tuote huulilta ja lisätä uudelleen."

–Saara


"Muutaman päivän kokeilun jälkeen voin sanoa, että huulipunasta tulee luottopunani. -- Tuote pysyy erinomaisesti, vaikka vesipullosta tulee hörpittyä pitkin päivää ja syönnin jälkeenkin tarkistin, että tuote ei ollut levinnyt yli rajojen niinkuin minulle aina käy, tämänkin kanssa hiukan."

–Pilvi


"Puna kuivuu huulille todella nopeasti mattaiseksi, jättäen silti samettisen, silkkisen tunteen huulille. Puna myös pysyy todella hyvin huulilla, vaikka kävisi syömässä tai juomassa välillä."

–SuviTuotenosto:

Guerlain KissKiss Liquid Lipstick nestemäinen huulipuna 5,8g–37866503
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä