Hae mukaan testaamaan Guerlain-tuotteita

Guerlain Parure Gold Mist -meikinkiinnityssuihke ja Kiss Kiss -huulipunat

GUERLAIN yksi maailman vanhimmista ja tunnetuimmista kosmetiikkamerkeistä. Hae mukaan testaamaan kahta brändin laatutuoteetta. Testattavat tuotteet ovat Parure Gold Mist -meikinviimeistelysuihke sekä Liquid Lips -mattahuulipuna.

Parure Gold Mist -meikinviimeistelysuihke on viimeinen askel täydelliseen meikkiin. Se kiinnittää meikin ja luo säteilevän lopputuloksen. Kasvot virkistyvät välittömästi suihkeen kosteuttavien ja rauhoittavien ominaisuuksien ansiosta. Tuote jättää kosteuttavan ja ihon saasteilta suojaavan hengittävän kalvon kasvoille ja suojaa ihoa vapailta radikaaleilta. Ihosi pysyy virheettömänä ja antaa iholle pehmeän tunteen joka säilyy koko päivän ajan.

KissKiss lanseraa nyt uutena nestemäiset huulipunat. Huulipunia löytyy kolmella erilaisella lopputuloksella: matta, kimalle ja kiilto. Valoa heijastavalla koostumuksellaan ja kosteuttavalla hoitopohjalla huulesi ovat upean täyteläiset. Mattalopputuloksen antava huulipuna pukee huulesi viettelevään, miellyttävään ja pitkäkestoiseen väriin. 

Hae mukaan testaaamaan tuotteita 4.8. mennessä >>

Tuotenosto:

Guerlain KissKiss mattahuulipuna 4g–25378511

Guerlain KissKiss huulipuna 3,5 g–4170045

Guerlain KissKiss Roselip kuultopuna 3,5 g–8920112

Guerlain Rouge G Huulipunakotelo Parure Gold–29420004Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä