GOSH COPENHAGEN OWP -tuotteet

GOSH COPENHAGEN on lanseerannut tuotteita, joiden pakkaukset valmistetaan merestä kerätystä Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista. Suurin osa valikoiman tuotteista on myös vegaanisia ja hajusteettomia sekä saanut allergiasertifikaatin. 

 

Tanskalainen GOSH COPENHAGEN kehittää turvallisia, innovatiivisia ja kestävää kehitystä tukevia meikkituotteita laadusta tinkimättä

Kestävä kehitys, vastuullisuus ja kierrättäminen ovat tärkeitä arvoja GOSH COPENHAGENILLE. Tästä yhtenä esimerkkinä on Ocean Waste Plastic -yhteistyö, jonka avulla mereen kertynyttä muovia kierrätetään ja käytetään GOSH-tuotteiden pakkausten valmistuksessa. GOSH on ylpeä voidessaan kertoa olevansa yksi ensimmäisistä meikkimerkeistä, jotka ovat lähteneet mukaan Ocean Waste Plastic -toimintaan. Lisäksi suurin osa tuotteista on vegaanisia ja hajusteettomia. Myös osa valikoiman tuotteista on saanut allergiasertifikaatin, joka takaa tuotteen sopivuuden myös herkkäihoisille. 


Gosh Copenhagen Ocean Waste Plastic -tuotteet

 

Kosmetiikkapakkauksia meristä kerätystä Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista

GOSH COPENHAGEN on lanseerannut tuotteita, joiden pakkaukset valmistetaan merestä kerätystä Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista. OWP-kierrätysmuovia kerätään valtameristä, joista ja niiden rannoilta. Kierrätysmuovista valmistettu muovi on laadultaan yhtä hyvää kuin uusi muovikin, mutta sen valmistaminen tehtaissa vähentää 56 % hiilidioksidipäästöjä verrattuna uuden muovin valmistamiseen. Tämän lisäksi kierrätysmuovin valmistaminen kuluttaa 85 % vähemmän energiaa ja vähentää 75 % kasvihuonepäästöjä sekä säästää kaksi kertaa niin paljon energiaa kuin sen polttaminen jätteenkäsittelylaitoksessa. Muovin kierrättämisellä on myös työllistävä vaikutus. 

Ensimmäiset GOSHIN ylpeänä lanseeraamat OWP-tuotteet Suomessa ovat Chameleon Foundation -meikkivoide ja Catchy Eyes Drama -ripsiväri. Meikkivoiteen pakkauksesta 40 % on valmistettu merestä saadusta kierrätysmuovista. Näin jokainen Chameleon Foundation -meikkivoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia meristä. Ripsivärin pakkauksesta jopa 50 % on kierrätysmuovia. Ostaessasi yhden Catchy Eyes Drama -ripsivärin autat poistamaan kaksi muovikassia valtameristä. 

 

Gosh Copenhagen Chameleon Primer Anti-Wrinkle -pohjustusvoide

 

Tänä syksynä GOSH on lanseerannut Ocean Waste Plastic -tuotelinjaan yhden uuden tuotteen, Chameleon Primer Anti-Wrinkle -pohjustusvoiteen. Sen pakkauksesta 40 % on valmistettu Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista. Jokainen pohjustusvoiteen pakkaus auttaa poistamaan 10 muovikassia valtamerestä. Jatkossa GOSH tulee hyödyntämään yhä enemmän merestä kerättyä muovia pakkauksissaan ja kannustaa myös muita valmistajia tekemään samoin. 


Allergiasertifikaatti kertoo tuotteen turvallisuudesta

Ympäristönäkökulman lisäksi tuotteiden turvallisuus ja laatu ovat GOSHILLE ensiarvoisen tärkeitä. Allergiasertifikaatti kertoo kuluttajille ja allergioista kärsiville tuotteen turvallisuudesta, sillä jokainen tuotteen sisältämä raaka-aine on huolella riskiarvioitu. Ennen allergiasertifikaatin saamista jokaisen tuotteen sisältämän raaka-aineen täytyy läpäistä tarkat testit. Niiden mahdollisuus aiheuttaa allergia pitää myös olla todistetusti erittäin alhainen. Jos kaikki tuotteen sisältämät raaka-aineet ja niiden pitoisuudet läpäisevät testin, tuotteen koostumus saa hyväksynnän. Allergiasertifioituja tuotteita ovat muun muassa Chameleon Primer Anti-Wrinkle -pohjustusvoide, Chameleon Foundation -meikkivoide ja Catchy Eyes Drama -ripsiväri.

 

Tutustu syksyn OWP- ja allergiasertifioituihin uutuuksiin

Tervetuloa tutustumaan Ocean Waste Plastic -uutuuksiin Sokos-tavarataloihin ja Emotion-myymälöihin. Asiantuntijamme antavat henkilökohtaiset ja ajankohtaiset meikkivinkit syksyyn. Hyödynnä myös upeat asiakasomistajaedut myymälöissä ja verkkokaupassa: nyt kaikki GOSH Ocean Waste Plastic -kierrätysmuovista valmistetut tuotteet 25 % alennuksella 11.10.2020 asti.

 Tuotenosto:

GOSH Catchy Eyes Drama Mascara ripsiväri 10 ml–42237524

GOSH Chameleon Foundation meikkivoide 30 ml–42237525

GOSH Chameleon Primer Anti Wrinkle meikinpohjustaja 30 ml–45683002

Sivun alkuun