ghd:n parhaat vinkit hiusten lämpömuotoiluun 

Keräsimme sinulle parhaat vinkit hiusten lämpömuotoiluun ghd-tuotteilla ja samalla saat oivalliset lahjaideat kuusen alle, joilla varmistat itsellesi tai läheisellesi jatkossa pelkästään hyviä hiuspäiviä! 

Katso video ghd-tuotteista alla.

 

Tuuheutta ghd rise -lämpöharjalla 

Runsaat ja tuuheat hiukset nopeasti ja helposti? ghd rise -lämpöharjalla loihdit kaksi kertaa enemmän tuuheutta hiuksiisi aina tyvestä latvaan saakka. Lämpöharjat ovat helppokäyttöisinä ja nopeina lämpömuotoiluvälineinä vertaansa vailla. Nouse sängystä, paina lämpöharja lämpenemään ja hiuksien osalta olet jo pian valmis. 

ghd rise -tuuheuttavan lämpöharjan älykäs teknologia säätelee harjan lämpötilaa hiustesi paksuuden ja muotoilunopeuden perusteella, jotta saat kauniit lopputulokset yhdellä lämpöharjan vedolla. Pehmeät harjakset voi asettaa huoletta hiusten tyveen asti ja saat oivallisen tyvikohotuksen kirjaimellisesti käden käänteessä. 

Sokokselta ghd rise -lämpöharja

 

 

Tuotenosto:

ghd Rise Volume Hot Brush lämpömuotoiluharja–46782501

Katso vinkit, miten luot runsaan ja tuuhean lopputuloksen ghd rise -lämpöharjalla.

 

Sokokselta ghd helios -hiustenkuivain 

Ammattilaislaatua hiusten kuivaamiseen ghd helios -hiustenkuivaimella 

Hiusten kuivaaminen on yleisin hiusten lämpömuotoilun muoto. Siksi ghd helios on vaativankin ammattilaisen tarpeet ylittävä hiustenkuivaaja, jonka tehokkuus tekee hiusten kuivaamisesta nopeaa. Kuivaimen keveys, ihanteellinen ergonomia ja hiljainen ääni tekevät käytöstä miellyttävää. 

Voit valita oman suosikkisi neljästä jatkuvassa valikoimassa olevasta väristä. Sopisiko kylpyhuoneeseesi valkoinen helios ruusukultaisin korostuksin vai olisiko valintasi musteensininen helios kiiltävillä mustilla korostuksilla? Neljän vakiovärin lisäksi tarjolla on kausittain vaihtuvia limited edition -malleja. 

Katso video ghd helios -hiustenkuivaimesta.

Tuotenosto:

ghd helios hiustenkuivaaja, Black–42502001

ghd helios hiustenkuivaaja, White–42502002

ghd helios hiustenkuivaaja, Plum–42502003

ghd helios hiustenkuivaaja, Ink Blue–42502004

ghd Helios XMAS 20 LE–46763502 

Luo upea look ghd-muotoiluraudalla 

ghd-muotoilurautaa käyttäessäsi sinun ei tarvitse murehtia oikean muotoilulämpötilan valitsemisesta hiuksillesi! ghd-muotoilurauta ylläpitää automaattisesti ihanteellista muotoilulämpötilaa hiustesi laadun ja muotoilutapojesi mukaan. Laitteet istuvat käteen kuin valettuna ja niiden käyttäminen erilaisten lookien luomiseen on ilahduttavan helppoa. Rankimmaksi tehtäväksesi jää ottaa vastaan ihailevia kehuja upeista hiuksistasi! 

ghd-muotoilurautojen valikoima noudattelee periaatetta hyvä, parempi, paras. Valitsemalla alkuperäisen ghd original IV styler -muotoiluraudan saat taatusti laadukkaan, vaativankin ammattilaisen tarpeet tyydyttävän huipputuotteen, jonka avulla loihdit upeat kiharat ja loistavan kiiltävät suorat lopputulokset. Usein nälkä kasvaa kuitenkin syödessä ja parempi versio ghd-muotoiluraudoista on ghd gold, joka on hiusten lämpömuotoilun kultainen standardi. Joillekin meistä kelpaa kuitenkin ainoastaan paras ja sitä edustaa valikoiman lippulaiva, huipputeknologiaa ja viimeisimpiä design-innovaatioita pursuava ghd platinum+, jonka voit valita joko mustana tai valkoisena. Lisäksi muotoilurautoja on saatavilla kausittain vaihtuvissa limited edition -väreissä. 

Katso vinkit upeiden, juhlaan sopivien kiharoiden luomiseen ghd-muotoiluraudalla.

Tuotenosto:

ghd original IV Styler muotoilurauta–22348012

ghd gold styler muotoilurauta–29894001

ghd platinum+ black styler muotoilurauta–22348025

 

Osta ghd-tuotteita >