Get your glow on!

We Care Iconin tuotteet on valmistettu korkealaatuisista ja puhtaista luonnon raaka-aineista. Meikkisarja on tarkoitettu sinulle, joka vaadit vastuullisia valintoja kosmetiikan valmistajalta – tuotteen laadusta tinkimättä!

Hajusteeton herkän ihon tuotesarja on suunniteltu niin, etteivät meikit tai tarvikkeet turhaan rasita luontoa ja sen eläimiä. Eläinperäisiä raaka-aineita, kuten lanoliinia, kollageenia tai hunajaa, ei käytetä lainkaan. Jokaisesta myydystä We Care Icon -meikki- ja ihonhoitotuotteesta lahjoitetaan 5 senttiä WWF:n kotimaan luonnonsuojelutyölle.

Häikäisevin kevätmeikki syntyy näillä We Care Iconin hohtavilla tuotteilla! Niillä saat luotua hienostunutta hehkua luonnollisen kauniiseen lopputulokseen, mutta meikit tyydyttävät taatusti myös hohdonhimoisimmankin glow queenin tarpeet.  

 

All Eyes Palette -luomiväripaletit

We Care Iconin All Eyes Palette -paletit sisältävät kaikki tärkeimmät must have -luomivärit. Valittavissa on kaksi eri sävyteemaa, Metals n' Matte ja Matte n' Roses, jotka koostuvat intensiivisestä säihkeestä ja lämpimistä mattaväreistä. Niissä on kaikki, mitä tarvitset lumoavan kauniiseen silmämeikkiin! 

 

In Love Gold Glow Palette -korostuspaletti

In Love Gold Glow Palette on ylellinen korostuspaletti, joka tuo vastustamatonta hehkua kasvoillesi. Kombo sisältää kolme erilaista puuterimaista korostussävyä, jotka kirkastavat hetkessä koko meikin ja antavat luonnollisen tasaisen pinnan. Saat loihdittua sillä sekä luonnollisen kuulaan arkimeikin, että jumalaisen juhlameikin, joka kääntää varmasti katseita!

Voit hyödyntää monikäyttöistä palettia näyttävänä luomivärinä tai sipaista sitä poskipäihin, kulmaluulle ja amorinkaareen luomaan kolmiulotteisuutta. Silkinohuen highlighterin avulla korostat helposti kasvojesi parhaita puolia, ruusukullansävyinen helmiäishohde tuo näyttävää säihkettä iholle ja näyttävä kimallesävy viimeistelee upean juhlameikin.

 

Tuotenosto:

We Care Icon All Eyes Pallette luomiväripaletti 13,9g–30349003

We Care Icon In Love Gold Glow Palette Korostus- ja hohdepaletti 12,5 g–28952515

We Care Icon In Love Glow Palette korostuspaletti 12,5 g–20257001


 

In Love Luxe ja Matte -huulipunat

In Love Luxe Lipstick on ylellisen runsaspigmenttinen efektihuulipuna. Pehmeästi levittyvä hoitava koostumus antaa huulillesi upean kiillon, joka varmasti huomataan. Laajasta valikoimasta on helppo valita täyteläinen sävy niin arkeen kuin juhlaan. Silkkisen ohut koostumus takaa tasaisen ja viimestellyn lopputuloksen.

In Love Matte Lipstick on huulia hellivä kosteuttava mattahuulipuna. Laajasta valikoimasta on helppo valita luonnollinen tai intensiivinen nudesävy niin arkeen kuin juhlaan. Silkkisen ohut koostumus takaa tasaisen ja viimestellyn lopputuloksen. Molemmat huulipunat ovat vegaanisia.


Tuotenosto:

We Care Icon In Love Matte Lipstick huulipuna 3,5g–30165502

We Care Icon In Love Luxe Lipstick huulipuna 3,5g–30165501

We Care Icon My Love Luxe Lip Gloss huulikiilto 6g–32173002

We Care Icon My Love Nude Lip Gloss huulikiilto 6g–32173003


Osta We Care Icon -meikkejä >>


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä