Garnier Bio luomusertifioitua ihonhoitoa 

Garnier on ollut edelläkävijä kasvipohjaisten tuotteiden saralla jo 115 vuoden ajan. Vuonna 2019 Garnier siirtyy luonnollisuudessa uudelle tasolle tuomalla markkinoille luomusertifioidun Garnier Bio - ihonhoitosarjan. Garnier BIO -tuotteissa yhdistyy kasvitieteellinen osaaminen Garnierin ihoasiantuntemukseen. Uutta sarjaa varten Garnier valitsi jokaiselle ihotyypille sopivat tehokkaat kasvit ja jalosti ne helläntehokkaiksi luomusertifioiduiksi puhdistus- ja hoitotuotteiksi.

Oletko jo kokeillut Garnier BIO –tuotteita?

Täytä Sokos.fi verkkokaupassa tuotearvostelu, niin osallistut arvontaan, jonka pääpalkintona on Jopo-polkupyörä!

Kokeile vapaavalintaista Garnier BIO tuotetta ja anna sille arvostelu Sokos.fi verkkokaupassa. Arvostelun tekeminen onnistuu helposti tuotesivun kautta:

Mene valitsellemasi tuotesivulle ja klikkaa oikeasta ylälaidasta löytyvästä ”Arvostele tuote” linkistä. Anna Garnier BIO tuotteelle arvio ja jätä yhteystietosi lomakkeeseen niin osallistut samalla Jopon arvontaan. Pääset helposti haluamallesi tuotesivulle tämän artikkelin kautta. Arvioita voit antaa 6.5.–2.6.2019 ja voittaja arvotaan 4.6.2019.

Tutustu arvonnan ehtoihin tarkemmin täällä

Lupauksemme luonnollisuudesta näkyy

Luomutuotteiden kysyntä on kasvanut jo usean vuoden ajan. Kuluttajat ovat yhä tietoisempia paitsi tuotteiden sisältämistä ja heidän iholleen päätyvistä raaka-aineista, myös tuotteiden vaikutuksista ympäristöön. Kuluttajien lisääntynyt tietämys kannusti Garnieria tarttumaan haasteeseen: kehittämään sarjanluomusertifioitua hoitotuotteita, jotka kunnioittavat sekä ihoa että luontoa.Tuotteiden luomusertifiointi asettaa meille vastuun, johon suhtaudumme vakavasti. Garnier on täyttänyt sertifikaatin tiukat vaatimukset – pitänyt lupauksensa, josta kuluttajat hyötyvät.

Garnier BIO –sarjaan kuuluvat 11 luomusertifioitua ihonhoidon ja –puhdistuksen tuotetta, joiden teho perustuu kasvien luonnollisiin ominaisuuksiin. Jokaiselle ihotyypille löytyy oma kasvinsa. Satojen kasvien joukosta Garnier BIO –tuotteisiin on valittu seuraavat raaka-aineet:

 

Hyvää sisältä ja päältä

Garnier BIO –tuotteet noudattavat Cosmos Organic Label sertifikaatin kriteereitä ja käytämme tuotteiden toimivuuden huomioidenniin paljon kierrätettyjä ja kierrätettäviä pakkausmateriaaleja kuin mahdollista. Kaikki pullomme on valmistettu 100-prosenttisesti kierrätetystä PET-muovista* ja ne on 100-prosenttisen kierrätettäviä.**

* ei korkit eikä pumput

** myös korkit, ei pumput

Lavandiini-kasvoöljypullomme on valmistettu 25-prosenttisesti kierrätetystä

materiaalista ja on 100-prosenttisesti kierrätettävä.* Kaikki Garnier BIO -pahvipakkaukset ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä ja FSC-sertifioituja. Voittoa tavoittelemattoman Forest Stewardship Councilin sertifikaatti on takuu vastuullisesta metsänhoidosta.

* ei korkki eikä pipette

Luonnonmukaista ihonhoitoa Garnier BIOn avulla

Garnier BIO – tuotesarjasta löydät tuotteet kaikille ihotyypeille. Sarjaan kuuluvat 11 luomusertifioitua ihonhoidon ja –puhdistuksen tuotetta, joiden teho perustuu kasvien luonnollisiin ominaisuuksiin. Jokaiselle ihotyypille löytyy oma kasvinsa. Satojen kasvien joukosta Garnier BIO –tuotteisiin on valittu seuraavat raaka-aineet:

Tutustu koko ihonhoitosarjaan Sokos.fi verkkokaupassa. Kokeiltuasi tuotetta anna Garnier BIO tuotteelle arvio ja osallistut Jopon arvontaan!

Tuotenosto:

Garnier Bio Puhdistusgeeli 150ml luomusitruunaruohon eteeristä öljyä ja luomuviljeltyä ruiskukan kukkaisvettä. Normaalille–37344612

Garnier Bio Ravitseva kasvosuihke 150ml sisältää luomuarganöljyä ja luomuviljeltyä ruiskukan kukkaisvettä. Kuivalle iholl–37344613

Garnier Bio Tasapainottava kasvovoide 50ml, joka sisältää eteeristä luomusitruunaruohoöljyä. Normaalille ja sekaiholle.–37344615

Garnier Bio Anti-Wrinkle kasvovoide 50ml luomulavandiinia sisältävä kasvovoide ryppyjä vastaan. Kaikille ihotyypeille, myös–37344611

Garnier Bio Ravitseva kasvovoide 50ml sisältää luomuarganöljyä ja luomuviljeltyä aloe veraa. Kuivalle iholle.–37344616

Osta uutuussarjan tuotteita >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä