Osta Clarins-tuotteita ja tue kehittyvien maiden kouluaterioiden jakelua

FEED JA Clarins ruokkivat yhdessä tulevaisuutta 

Sokos-tavaratalot ja Emotion-myymälät ovat yhdessä Clarinsin kanssa jo kolmatta kertaa mukana FEED-kampanjassa, jolla kerätään varoja kouluaterioiden jakamiseen kehittyvissä maissa. 

”Kunnioitus on aina ollut yksi Clarinsin perusarvoista – ympäristön, elämän ja ihmisten kunnioittaminen”, kertoo Christian Courtin-Clarins. ”Clarins uskookin, että todellinen kauneus tulee esiin, kun toimitaan sellaisten asioiden puolesta, jotka tekevät maailmasta paremman. Tavatessani FEED-järjestön perustajan, Lauren Bush Laurenin, tiesin välittömästi, että Clarinsin pitää olla mukana tässä projektissa”, Courtin-Clarins jatkaa. 

Vuonna 2011 alkaneen yhteistyön aikana FEED on pystynyt jakamaan yli 33 miljoonaa kouluateriaa kehittyvien maiden lapsille ja antanut siten 33 miljoonaa syytä nauttia lapsuudesta: oppia, leikkiä, kasvaa ja toteuttaa unelmiaan. 33 miljoonaa syytä lapsille tulla joka päivä kouluun saamaan heille kuuluvaa opetusta. 

Osallistumalla kouluaterioiden jakamiseen kehittyvissä maissa Clarins tukee aktiivisesti lasten oppimista. Tasapainoisten aterioiden tarjoaminen ei ainoastaan paranna lasten keskittymiskykyä ja anna heille oppimiseen tarvittavaa energiaa, vaan kannustaa myös vanhempia lähettämään lapsensa kouluun. Monesti kouluateria on ainoa lämmin ateria, jonka lapset nauttivat päivän aikana. Erityisen tärkeää tämä on tytöille niissä maissa, joissa tyttöjen kouluttamista ei arvosteta. 

Tiesitkö, että kouluaterioiden jakaminen lapsille kaksinkertaistaa heidän keskittymiskykynsä ja heidän saavuttamansa oppimistulokset paranevat huomattavasti? 

Annetaan mahdollisuus lapsille kouluateriaan, oppimiseen ja tehdään samalla maailmasta hieman parempi 

Suomessa FEED-kampanja järjestetään kolmannen kerran yhteistyössä Sokos-tavaratalojen ja Emotion-myymälöiden kanssa. Ostaessasi elokuun aikana Clarins-tuotteita 60 eurolla saat FEED-kosmetiikkapussin sisältöineen (arvo n. 25 euroa). Clarins tukee ohjelmaa lahjoittamalla jokaisesta pussukasta kymmenen kouluateriaa. Jakamalla tänä vuonna 650 kosmetiikkapussia lahjoitamme FEED-ohjelmaan yhteensä 6500 ateriaa. 

Autetaan FEED-järjestöä jakamaan kouluaterioita kehittyvien maiden lapsille ja taistelemaan siten nälänhätää ja aliravitsemusta vastaan. 

Tehdään hyvää yhdessä!

Tutustu Clarins-tuotteisiin ja tue kouluaterioiden jakamista kehittyvissä maissa > 

 

Tuotenosto:

Clarins Eye Contour Gel silmänympärysgeeli 20 ml–793018

Clarins Hand and Nail Treatment Cream -käsivoide 100 ml–181909

Clarins Instant Smooth Perfecting Touch meikinpohjustusaine 15 ml–152289

CLARINS Bust Beauty Firming Lotion rintojenhoitoemulsio 50 ml–31467511

Clarins My Clarins RE-BOOST Comforting Hydrating Cream -kosteusvoide 50 ml–35809550

Clarins My Clarins RE-MOVE Micellar Cleansing Milk -puhdistusemulsio 200 ml–35809548

 

Sivun alkuun