´

NIVEA MEN BODY SHAVING uudenlaista helppoutta ja hoitavuuttaa karvojen ajeluun

NIVEA MEN Body Shaving -tuotteet on kehitetty helppoon ja tehokkaampaan ihokarvojen poistoon. Tuotteiden suunnittelussa on keskitytty erityisesti ihon tarpeisiin. Body Shaving -tuotteet suojaavat ja hoitavat ihoa vähentäen ihoärsytystä. Ajon jälkeinen tulos: pitkäkestoinen, hoidettu ja virkistynyt tunne, joka antaa itseluottamusta.


Sokoksen testiryhmä testasi tuotteita tammikuussa ja suurin osa testiryhmäläisista piti tuotteista. 

Shaving stick ja after shave lotion. Sheivaus puikko on mahtava! Terä liukuu hyvin tuotteen päällä ja iho tuntuu pehmeältä jälkikäteen. After shave lotion imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeän ja kosteutetun ärsyttämättä ihoa.Myöskin sheivaus geeli on kiva, koska se pysyy kostealla iholla tavallista geeliä paremmin. Käytettyäni kaikkia tuotteita olen huomannut eron ihossani. Herkkä ihoni tuntuu jatkuvasti kosteutetulta ilman ärsytystä. Kaiken kaikkiaan loistavia tuotteita! Tulen varmasti ostamaan myös jatkossa kyseisiä tuotteita. – Anel S. 

Helppo käyttää ja annostella, shaving gel on miellyttävän tuoksuinen ja ihoa rauhoittava.Plussana mieto ja miellyttävä tuoksu, itse en tarvitse kaikkia kolmea tuotetta kaikilla käyttökerroilla. Iho ei ollut ärtyisä eikä punottanut kuten yleensä. – Hannu T. 
Tuotteesta jäi miellyttävä iho eikä iho jäänyt punaiseksi saatika ärsyyntynyt. Geeli oli ehdottomasti paras. Suurin ero kilpaileviin tuotteisiin mutta geelipurkki on hankala aukaista märillä ja liukkailla käsillä. Rasva kosteutti ihon välittömästi ja jätti raikkaan tunteen. – Mikko P. 

Miesten viikonvaihteen etuna saat – 20 % kaikist Nivea tuotteista 26.–29.4.
Lisäksi kahden Nivea Men -tuotteen ostajalle toilettilaukku. 


Tuotenosto:

NIVEA MEN 240ml Protect & Care Body Shaving After Shave Lotion -vartalovoide–27601501

NIVEA MEN 200ml Protect & Care Protecting Shaving Gel -parranajogeeli–22934001

NIVEA MEN 75ml Protect & Care Body Shaving Stick -ihokarvojenajostick–27601502

NIVEA MEN 200ml Deep Clean Shaving Gel -parranajogeeli–29533004


 

Nivea Men Sensitive -linja herkkäihoisille 


NIVEA MEN SENSITIVE

Ainutlaatuinen NIVEA MEN Sensitive -tuotesarja on erityisesti suunniteltu herkkäihoisille miehille. Sen koostumus sisältää luonnollista kamomillaa ja tarjoaa hellää suojaa sekä rauhoittavaa hoivaa helposti ärtyvälle iholle. Sensitive Face Care -tuotteiden Active Comfort System -teknologia paitsi rauhoittaa ihon ärsytystä, mutta myös parantaa ihon omaa suojamekanismia vähitellen.

Tuotenosto:

NIVEA MEN 200ml Sensitive Shaving Gel -parranajogeeli–182558

NIVEA MEN 100ml Sensitive After Shave Balm -partabalsami–148616

NIVEA MEN 50ml Sensitive Protect Deo Roll-on antiperspirantti–1236205

NIVEA MEN 250ml Sensitive Shower Gel - Body, Face & Hair -suihkugeeli–184717Osta NIVEA MEN -tuotteita  >


Sivun alkuun