Emotion Redi on avattu!

Minkälainen on toiveittesi kauneusliike? Täynnä herkullisia meikkejä, glitteriä ja uusimpia uutuuksia. Vai luonnonkosmetiikkaa, vegaanituotteita ja hemmottelevaa ihonhoitoa. Uusi Emotion Redi on kaikkea tätä ja vielä enemmän. Tule avajaisiin katsomaan minkälainen on sinun kauneuden erikoisliikkeesi. Saat lisäksi –25 % kolmesta normaalihintaisesta tuotteesta 20.–23.9. 

Nyt on syytä tulla hakemaan kimalletta silmäkulmaan, punaa huuliin ja hohdetta poskiin. Uuden Emotion Redin avajaisia juhlitaan koko viikonloppu 20.–23.9. Avajaistarjouksena saat –25 % (max. 3 normaalihintaisesta tuotteesta) torstaista sunnuntaihin. 

Emotion Rediä suunniteltaessa kuuntelimme alueen asukkaiden toiveita. Olemme räätälöineet palvelua ja valikoimaa elokuussa tehdyn kyselyn vastausten ja toiveiden perusteella ja luoneet ainutlaatuisen, sinun kauneusliikkeesi. 

Palveluista kaivattiin erityisesti pika- ja juhlameikkipalvelua. Lanseeraamme ensimmäisenä Suomessa täysin uuden pikameikkipalvelun Emotion Redissä, avajaisviikonlopun ajan saat pikameikeistä –50 %

Quick make-up -palvelussa saat pikaehostuksen päivääsi 10–15 minuutissa. 
Kun on kiire, mutta pienelle piristykselle olisi tarvetta, silloin tämä pikameikki on juuri se mitä tarvitset.

• Maksutonta kauneusneuvontaa
Saat henkilökohtaista opastusta niin meikkaamiseen kuin ihonhoitoonkin. Kauneusneuvonta on aina yksilöllinen, ja keskitymme juuri niihin kohtiin, jotka sinä koet tarpeellisiksi.

• Juhlameikkaukset
Emotionissa voit teettää upean päivä-, juhla- tai häämeikin. Lisäksi henkilökuntamme tekee ripsien ja kulmien kestovärjäyksiä ja muotoilua.

Meiltä toivottiin lähes kaikkea, luonnonkosmetiikkaa ja kansainvälisiä huippubrändejä. Iloksemme voimme kertoa, että liikkeeseen on tulossa erittäin monipuolisesti valikoimaa, aina vegaanituotteista glittermeikkeihin ja tuoksujen maailmaan. Iloksemme voimme kertoa, että liikkeeseen on tulossa erittäin monipuolisesti valikoimaa, muun muassa Estelle & Thild, Mádara, Dr. Hauschka, IsaDora, NYX, Urban Decay, ja M∙A∙C.

Tule tutustumaan avajaisviikonloppuna 20.–23.9. muun muassa näihin merkkeihin:

URBAN DECAY
Urban Decay on tunnettu pitkäkestoisista ja runsaspigmenttisistä meikkituotteistaan, joita laatutietoiset makeup junkiet rakastavat. Himotuimpia klassikoita ovat NAKED-luomiväripaletit, All Nighter -kiinnityssuihke ja Eyeshadow Primer Potion -silmämeikinpohjustusvoide. Tervetuloa kokeilemaan!

NYX
Maailman valloittanut huippubrändi on Emotionissasi! NYX itsessään on kuin meikkien karkkikauppa. Laaja valikoima ja kohtuuhinta rohkaisevat kokeilemaan ja elämään trendien hetkessä. Suomessa yksinoikeudella vain Emotionissa ja Sokoksella.

ESTELLE & THILD 
Ruotsalaisen kosmetiikkasarja Estelle & Thildin filosofia perustuu luonnonmukaiseen ihonhoitoon ja kokonaisvaltaiseen kauneuteen. Luonnonkosmetiikkasarja on kestävä vaihtoehto tiedostavalle asiakkaalle ja kosmetiikkasarjan ekologiset tuotteet sopivat kaikille ihotyypeille. Koe ylellistä, luonnonmukaista kauneutta joka päivä. 

 

Avajaisviikonlopun edut ja tapahtumat voimassa vain Emotion Redissä 20.–23.9.2018.

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä