Kokemuksia: RimitaDeo-luomudeodorantti

Kuinka vaikea onkaan löytää toimiva luomulaatuinen deodorantti? Kotimainen RimitaDeo on kehuja kerännyt antibakteerinen luomudeodorantti, jonka miellyttävän kevyt luonnollinen tuoksu sopii sekä naisille että miehille. 

Tärkeimpinä vaikuttavina ainesosina ovat aloe vera, rosmariini, laventeli, sitruuna ja kamomilla. Kaikki RimitaDeossa käytetyt kasvit ovat luomuviljeltyjä, eikä tuote sisällä alumiinia, etanolipohjaista alkoholia tai ruokasoodaa. 

Rimita Green on äidin ja pojan luotsaama, pietarsaarelainen perheyritys, jota yhdistää aito halu tuoda ihmisille hyviä ja puhtaita vaihtoehtoja sekä intohimo puhtaisiin suomalaisiin marjoihin ja yrtteihin.RimitaDeo kokemuksia

"Suomalaisuudesta plussaa, toimii!"

"On todella vaikeaa löytää hyvää alumiinitonta deodoranttia, mutta tämä hoitaa asiansa. Tuoksu on miellyttävä ja tuote toimii kovassakin helteessä. Plussaa kotimaisuudesta ja ekologisuudesta. Tuote ylitti odotukset ja suosittelisin kavereille. Aion jatkaa tuotteen käyttöä. 4+/5"

Maria


"Hyvä deodorantti, tuoksu on minulle liian voimakas, tuntuu että tuoksuu koko päivän. Pitää hienhajun loitolla. Suosittelen niille jotka ei kärsi tuoksusta."

Anita


"Käyttänyt säännöllisesti koko viikon! Aion käyttää jatkossakin! Hyvä tuote, suomalaisuudesta plussaa, toimii! Miinuksena: tulee liian paljon, aika hinnakas, noin 10€. Suosittelen!"

Niina


"Olen käyttänyt tuotetta siitä asti kun sain sen ja se on ehdottomasti yksi parhaista ekodeodoranteista. Koostumus on todella nestemäinen mutta se ei haitannut käyttöä. Tuoksu oli mukavan raikas ja tuoksu säilyy todella hyvin koko päivän ajan. Lisäksi se hillitsi hikoilua paremmin kuin monet muut kauppojen deodoranteista."

Sanniina


"Käyttänyt satunnaisesti. Alumiinittomuus plussaa. Tuoksu hyvä. Tekee sen minkä lupaa. Hyvä tuote."

Essi


"Otin päivittäiseen käyttöön. Piti hyvin hien hajun pois. Pidän että on Eko. Jää luultavasti yhdeksi vaihtoehdoksi jonka saatan ostaa uutta deodoramttia ostaessa."

Hanna44

Tuotenosto:

Rimita Green RimitaDeo ekologinen deodorantti 50 ml–32864001Testaa itse RimitaDeon tehokkuus ja arvostele tuote! Voit voittaa Rimita-tuotepaketin, joka sisältää deodorantin, puhdistusvaahdon, kasvoveden ja kasvovoiteen (arvo 68,90).


Kirjoita arvostelu >>

Osta luonnonkosmetiikkaa >> 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä