FOREVER 2019

Rakasta ihoasi, rakasta itseäsi: mitä jos tämä lause summaisi naisten intohimon meikkivoidettaan kohtaan? Ei ainoastaan peittävä, vaan myös ihon kauneutta lisäävä – tässä täydellisen meikkivoiteen salaisuus. Vuonna 2019, Peter Philips, Diorin meikkien taiteellinen johtaja, luo uudeelleen upean Forever -meikin. 

“OLKOON NAISEN SUHDE OMAAN MEIKKIINSÄ MILLAINEN TAHANSA, JOKAINEN NAINEN HALUAA SAADA ITSELLEEN TÄYDELLISEN IHON,  JONKA MEIKKIVOIDE VOI TEHDÄ”- Peter Philips

Ikonisen Forever -meikkivoiteen uudistettu koostumus on pitkäkestoinen, peittävä ja hoitava. 24-tunnin pysyvyys* yhdistettynä ihoa hoitavaan koostumukseen luo upean ihonpinnan. Uusi Dior Forever Skin Glow -meikkivoide on lisätty linjaan.

ENSIMMÄISTÄ KERTAA,* PITKÄKESTOINEN JA ERITTÄIN HOITAVA MEIKKIVOIDE KAHDELLA LOPPUTULOKSELLA: FOREVER MATTA SEKÄ UUSI FOREVER GLOW.  44 IHOA KAUNISTAVAA SÄVYÄ, MATTANA TAI HELEÄNÄ.


UUSI DIOR FOREVER SKIN GLOW

Kiilloton ja heleä ihon pinta. 24 -tuntia kosteuttava koostumus.

IKONINEN DIOR FOREVER MATTA

Rakastu parannettuun Dior Forever matta-meikkivoiteeseen: luonnollinen ja samettinen lopputulos. 

IHOA HOITAVAT MEIKKIVOITEET

Hoitava ja aistikas; Dior Forever ja Dior Forever Skin Glow -meikkivoiteet eivät ainoastaan kaunista ihoa, vaan myös parantavat ihon kuntoa, kiitos huolellisesti valittujen ihoa hoitavien aineosien

44 SÄVYN LAAJA VALIKOIMA

Forever kaunistaa ja hoitaa  kaikkien naisten ihoa antaen mahdollisuuden tuoda esiin jokaisen ihon parhaat puolet

* Instrumentaalitesti, 20 naista

 

Vinkit talvi-ihon meikkiin Lumenen CC-tuotteilla

Talvella iho kuivuu ja punoittaa helposti, ja menettää samalla sen luonnollista heleyttä ja kuulautta. Tällöin voi olla haastavaa löytää tuotteita, jotka sekä peittäisivät ihon pieniä virheitä ja tasoittaisivat ihon sävyä että saisivat ihon näyttämään luonnollisen heleältä. Lumenen uudistuneet CC-tuotteet vastaavat tähän haasteeseen, ja ovat niiden ihon sävyä tasoittavien ja hoitavien ominaisuuksien vuoksi loistava valinta talvi-ihon meikkiin. Lue lisää!

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä