DIM tukisukkahousut ja -polvisukat – kaunista tukea jaloillesi

DIM tukisukkahousut ja -polvisukat virkistävät jalkojen verenkiertoa ja helpottavat painon tunnetta jaloissa. Edulliset ja kauniit hoitovälineiksi luokitellut DIM Perfect Compression tukisukkatuotteet saatavilla Sokoksen myymälöistä ja verkkokaupasta. 


DIM Perfect Compression tukisukkahousut ja tukisukat Sokokselta


Tukisukkahousut hoitavat jalkoja ja ennalta ehkäisevät laskimovaivoja

On tutkittu, että jopa joka toinen ihminen kärsii jalkojen verenkierto-ongelmista. Varsinkin kaikkien seisomatyöläisten kannattaisi käyttää tukisukkahousuja (myyjät, lentoemännät jne.), ne pitävät terveenkin ihmisen jalat virkeämpinä. 

DIM Perfect Compression sukkatuotteet täyttävät EU:n vaatimukset hoitovälineeksi luokittelusta tuotteesta, joten joissain maissa niitä myydään myös apteekista. Hintataso voisi tällaiselle funktionaaliselle sukkahousulle olla helposti lähellä 30 euroa, mutta DIMin ”affordable” -arvomaailman mukaisesti nämä sukkahousut maksavat vain 14,95.

Tuotenosto:

Dim 45 den tukisukkahousut–37351513

Dim 25 den tukipolvisukat–37351514Perfect Compression tukisukkahousut on valmistettu laadukkaista ja tutkituista materiaaleista

DIM Perfect Compression tukisukkahousut virkistävät jalkoja ja helpottavat painon tunnetta tukineuloksen ansiosta. Sukissa ja sukkahousuissa on käytetty uutta ”strech yarn” lankainnovaatiota. Lanka on erittäin vahvaa ja joustavaa joka suuntaan (3D) ja neulos on kauniin satiininen pinnaltaan. 

Sukkahousuissa on anatominen asteittainen tuki (EU 1 15-21 mmHg) joka on nilkan kohdalla vahvin ja keventyy asteittain ylöspäin säärtä mennessä. Tämä on riippumattomassa tutkimuslaboratoriossa testattu ja sertifioitu.

Sukkahousuissa on ihanan leveä ja pehmeä vyötärökaistale, joka ei pureudu ihoon. Sukkaosassa on kanta- ja kärkivahvikkeet. Polvisukassa on anatominen varrensuu, joka on takaa pohkeen kohdalta leveämpi kuin edestä.

Osta DIM sukkahousuja ja polvisukkia > 


Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä