Teksti: Eevis Liedes  Kuvat: All Over Press ja valmistajat


Cool for school

Loppukesän kauneustrendeissä on runsaasti kiiltoa, pehmeitä pastellisävyjä ja kirkkaita tehovärejä. 

Pinnalla ovat helmiäishohtoiset meikinpohjustussuihkeet, superkiiltävät highlighter-paletit, poispestävät hiusmeikit ja moniväriset luomiväripaletit. Suurimpana inspiraation lähteenä toimii Instagram. Ota mallia eturivin it-tytöistä kouluunpaluussa ja poimi meikkipussiin kauden uusimmat villitykset.


Instagram @slickwoods

Amerikkalainen malli Slick Woods on tunnettu energisyydestään, räväkästä tyylistään ja vaihtuvasta hiusväristään. Instagramin it-tytön kauneusasenteesta kannattaa ottaa mallia. Ole oma itsesi ja kokeile rohkeasti uusia asioita!

Slickin lyhyt, vaalennettu tukka mahdollistaa uuden näyttävän sävyn vaikka joka viikolle. Pastellinsävyiset hiukset jatkavat voittokulkuaan hiustrendien kärjessä vielä syksylläkin. Slickin suosiossa ovat pehmeät pastellit tai näyttävän räväkät pinkki ja oranssi.
Instagram @selenagomez

Näyttelijä ja laulaja Selena Gomezilta voi ottaa mallia luonnolliseen, mutta viimeisteltyyn meikkityyliin. Selena tykkää meikkaamisesta ja taitaa arjen joka tilanteeseen sopivan klassisen tyylin. Selena vannoo ihon huolelliseen hoitamiseen ja korostuspuuterin nimeen.

Selenan täydellinen meikkipohja on aina huolellisesti viimeistelty hehkupuuterilla. Kopioi Selenan kimaltavat poskipäät, ihanan huolettomat lainekiharat ja punahuulet, jotka virkistävät unisena maanantaiaamuna tai viimeistelevät bilelookin perjantaina. Instagram @golden_barbie

Sosiaalisesta mediasta näytöslavoille ponnahtaneen supertähden Jasmine Sandersin yltä voi bongata viimeisimmät kauneusvillitykset. Jasminen IG-tili tarjoaa jatkuvasti uusia kauneusideoita ja inspiraatiota. Ota mallia Jasminesta ja kokeile pastellista hiustrendiä vaaleissa hiuksissa ohuina raitoina.

Jasminen kulmakarvat ovat aina virheettömät ja silmämeikki täydellinen. Lämpimän ruskeat sävyt korostavat vedenvihreitä silmiä. Ruskean sävyt sopivat kaikille ja paletista niitä on helppo yhdistellä toisiinsa. Nude pysyy yhä trendien kärjessä. Instagram @haileybaldwin

Malli ja somepersoona Hailey Baldwin ihastuttaa virheettömän upealla ihollaan, jolle on lisätty hehkua oikeisiin kohtiin. Tämän hetken kuumimpiin mallinimiin kuuluva Hailey yhdistelee upeasti tyylissään viimeisteltyjä elementtejä rentoihin yksityiskohtiin.

Kopioi Haileyn upea kiiltelevä ja viimeistelty meikkipohja ja yhdistä se rentoon messy bun -kampaukseen. Muista sipaista tai suihkutella kiiltoa myös paljaille olkapäille, käsivarsille ja rintakehälle. Tavallinen arkipäiväkin saa kimaltaa!

Trendi: 

Pastellisävyt

Tarvitset: L'Oréal Paris Colorista Hair Makeup #Millenialpink 

Kokeile pinkkiä pastellilookia vaikka vain päiväksi tällä väliaikaisella poispestävälla hiusmeikillä. Levitä sävy kaikkialle hiuksiin, latvoihin tai vain raitoina. Sävy säilyy seuraavaan pesuun saakka! Seuraavalla viikolla hiusvärisi voi olla vaikka turkoosi...


 

Kiilto

Tarvitset: We Care Icon In Love Gold Glow Palette 

Forever Gold on upea kullan eri sävyissä hehkuva paletti, jolla korostat kasvojesi korkeimpia kohtia ja viimeistelet meikin täydelliseksi. Kermaisen pehmeät ja hyvinlevittyvät sävyt on helppo sivellä poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaareen pullealla siveltimellä. Kokeile We Care Icon Highlighter -sivellintä, se on ihanan pehmeä! 

 

Nude

Tarvitset: Bronx Colors Natural Undercover -luomiväripaletti

Paletin 12 neutraalilla sävyllä voit luoda jokaiselle koulupäivälle erilaisen meikin. Pehmeitä ruskeita ja harmaita mattaisena ja kimaltelevana yhdistelevästä paletista taiot silmämeikin niin arkeen kuin viikonloppuunkin. 

 

Hehkuva pohjustus

Tarvitset: MAC Prep + Prime Fix+ Pinklite

Supersuosittu meikinkiinnityssuihke päivittyi tänä kesänä helmiäisen hohtavaksi. Suihkuttele Fix+ Pinklite -suihketta kasvoille ennen meikkivoidetta. Meikkivoiteesi liukuu kasvoille kuin unelma ja pysyy päivän menoissa mukana. Suihke antaa kasvoille hennon helmiäisen hehkun, joka saa ihon näyttämään raikkaalta ja terveeltä.

Osta meikkejä >


 

Tuotenosto:

LOréal Paris Colorista Paint #Midnightpurple kestoväri–21729646

We Care Icon In Love Glow Palette korostuspaletti 12,5 g–20257001

Bronx Colors Midnight Palette 4,5 g MNP01 Midnight luomiväripaletti–29568041

MAC Prep + Prime Fix + meikinpohjustus- ja kiinnityssuihke 100 ml–26294003

 

 

Sivun alkuun