Osta Clinique-miestentuotteita Sokokselta

Clinique täsmätuotteet miesten ihonhoitoon 

Myös miehen iho kaipaa päivittäistä huolenpitoa ja kosteutusta, ihotyypistä ja iästä riippumatta. Clinique auttaa löytämään sopivat ihonhoitotuotteet, oli sitten huolenaiheena rasvoittuva, kuiva tai väsynyt ja energiaa kaipaava iho. Kaikki Clinique-miestentuotteet ovat allergiatestattuja ja 100 % hajusteettomia. 

Miesten iho on fysiologisesti erilainen kuin naisten iho. Se on 40 % paksumpi ja se tuottaa kaksi kertaa enemmän öljyä sekä iho altistuu herkistymiselle useammin parranajon vuoksi. Miesten suurimmat ihohoidon huolenaiheet ovat tutkitusti väsymyksen ja ikääntymisen merkit. 

Tutustu Clinique-miestentuotteisiin. Clinique on mukana Miesten huoltoviikko -tapahtumassa 5.–11.4.2021. 

 

Clinique men

Clinique for men -tuotteet miesten ihonhoitoon 

Mitä on ihon väsyminen? Harmaa epätasainen ihonsävy, karhea ihonpinta, näkyvät huokoset, pigmenttimuutokset, kuiva iho sekä kevyet juonteet ovat merkkejä ihon väsymisestä. Vähäinen unensaanti, auringolle altistuminen, lika sekä saasteille altistuminen saavat ihon näyttämään väsyneeltä ja harmaalta. Elämäntyyli sekä ympäristötekijät kasaantuvat ja rasittavat ihoa ja alkavat näkyä iholla juonteina ja ryppyinä 

Miehet rinnastavat ihon väsähtämisen merkit ihon vanhenemisen ensimerkeiksi, kun heidän ihonsa ei toimi yhtä tehokkaasti kuin ennen. Viikoittaisella kasvojen kuorinnalla ja päivittäisellä ihon kosteutuksella saat ihosi näyttämään raikkaalta ja sileämmältä. 

Clinique For Men Maximum Hydrator -kosteusvoide 50 ml (25,90 €, norm. 36 €) kosteuttaa ihoa tehokkaasti jopa 72-tunnin ajan häivyttäen samalla pieniä juonteita, ja sopii myös kaikille ihotyypeille. 

Tuotenosto:

Clinique For Men Max Hydrator 72h auto-replenishing hydrator kosteusvoide 50ml–39480501

 

 

Clinique for Men Intense Hydration -pakkaus kuivalle ja normaalille iholle sekä Clinique for Men Daily Oil Control -pakkaus seka-rasvaiselle iholle sisältävät ihotyypin mukaisen kosteusvoiteen, kasvojenpuhdistusaineen sekä kasvokuorinnan. 

Clinique for Men Face Scrub -kasvojen kuorinta 100 ml (29 €) – syväpuhdistaa ja valmistaa ihon parranajolle. Hienojakoiset rakeet poistavat iholta kuolleet ihosolut ja kohottavat partakarvoja. 

Ennaltaehkäisee sisään kasvavia karvoja. Kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Levitä kostutetuille kasvoille (myös parralle, mutta vältä silmänympärysihoa). Hiero kasvoille ja huuhtele. Käytä päivittäin.

Tuotenosto:

Clinique For Men Face Scrub kuorinta-aine 100 ml–5335504

 

Osta Clinique-miestentuotteita > 

<