Uusi Clarins Total Eye Lift


Hoidettu, virkeän ja levänneen näköinen silmänympärysiho antaa koko kasvoille nuorekkaan, raikkaan ilmeen

Tiesitkö, että silmänympärysiho on muuta kasvojen ihoa ohuempi ja liikkuu aina ilmehtiessämme tai silmiä räpytellessämme? Entä tiesitkö, että räpyttelemme silmiämme peräti 10 000 kertaa päivässä?

Ei siis mikään ihme, että ikääntymisen merkit alkavat näkyä silmänympärysiholla jo noin 25 vuoden iässä. Tuolloin silmäkulman ilmerypyt alkavat piirtyä esiin ja huonosti nukutut yöt ja stressi saavat silmänympärysihon turpoamaan ja tummentavat silmänalusia. Ajan kuluessa yläluomet veltostuvat ja menettävät kiinteyttään, iho kuivuu ja rypyt näkyvät entistä selvemmin. Tästä syystä silmänympärysihon kunto huolettaakin monia naisia.

Tämä sai Clarinsin kehittämään uuden, TOTAL EYE LIFT -silmänympärysihon tehohoidon.


Clarins Total Eye Lift Sokokselta

 

TOTAL EYE LIFT on kaiken ikäisille naisille sopiva silmänympärysihon tehohoito, joka huomioi kaikki silmänympärysihon kuntoon vaikuttavat seikat. Se poistaa tehokkaasti silmänympärysihon turvotusta sekä silmänalusten tummuutta häivyttää juonteita ja ryppyjä sekä kiinteyttää silmänympärysihoa. Lisäksi tuote hoitaa ja vahvistaa ripsiä. Vaikuttavina aineina uudessa silmänympärysihon tehohoidossa toimivat erilaiset tehokkaasti vaikuttavat kasviuutteet, joista 94 % on luonnollista alkuperää. 

Huomaat TOTAL EYE LIFT -silmänympärysihon tehohoidon vaikutukset jo 60 sekunnissa. Tuotteen geelimäinen voidekoostumus häivyttää välittömästi väsymyksen merkkejä ja silmänympärysiho näyttää heti voiteen levittämisen jälkeen liftatulta ja katse aiempaa avarammalta. 

 

Clarins total eye lift silmänympärysvoide Sokokselta

 

Näillä Clarinsin vinkeillä hoidat tehokkaasti silmänympärysihoasi:

Lämmitä silmänympärysvoide sormien välissä ennen sen levittämistä. Ihonlämpöisenä voide imeytyy ja vaikuttaa tehokkaammin. Painele voide silmänympärysiholle kolmen keskimmäisen sormen päillä kevyin, 

5 sekuntia kestävin painalluksin. Tee painallukset ylä- ja alaluomella ohimolta ohimolle. Tee lopuksi muutama rentouttava painallus kulmakarvojen välissä.

Käytitpä silmämeikin poistamiseen emulsiota, öljyä, misellivettä tai puhdistuspyyhettä, älä koskaan hiero silmiä. Tämä on ensimmäinen sääntö, jos haluat silmänympärysihon näyttävän pitkään nuorekkaalta ja raikkaalta.

Vähennä silmänympärysihon turvotusta stimuloimalla päivittäin silmänympärysihon energiapisteitä. Näin tasapainotat silmänympärysihon nestekiertoa ja turvotus silmänympärysiholla vähenee.

Käytä aurinkolaseja, niin sinun ei tarvitse siristellä silmiäsi ja suojaat samalla silmäluomiasi UV-säteiden ihoa ennenaikaisesti vanhentavalta vaikutukselta.

Säilytä silmänympärysvoiteesi jääkaapissa, niin sen silmänympärysihoa viilentävä ja virkistävä vaikutus tehostuu.

Jos heräät usein silmänympärysiho turvonneena, aseta ylimäärinen tyyny yön ajaksi rintakehän alle ja kohota siten vartalon yläosa hieman muuta vartaloa ylemmäksi. 

 


Tuotenosto:

Clarins Total Eye Lift -silmänympäryshoito 15 ml–45146502


 

Sivun alkuun