Bulldog – opas täydelliseen parranajoon!

Täydellisessä parranajossa on kyse valmistelusta, oikeasta tekniikasta ja hyvistä tuotteista. Bulldog on kehittänyt sarjan parranajotuotteita, joiden avulla saat tarkan ja tasaisen lopputuloksen hellävaraisesti. Bulldog on mukana Miesten huoltoviikko -tapahtumassa 5.–11.4.2021.

Osta Bulldog-tuotteita >  

Tutustu Miesten huoltoviikkoon >


Osta miesten Bulldog-kosmetiikkaa Sokokselta.

 

Vaihe 1

Ihon valmistelu on tärkeää. Käytä kasvojen kuorinta-ainetta ihon kuorintaan. Bulldog Original Face Scrub sisältää kauraa, oliivinkiviä ja sheavoita. Käytä lämpimän veden kanssa ja hiero kasvoihin kevyin pyörivin liikkein. Tämä vaihe auttaa pehmentämään partakarvoja, kuorii pois kuolleet ihosolut ja valmistelee ihon tarkkaan parranajoon.


Tuotenosto:

Bulldog Oil Control Face Scrub kuorintavoide 125 ml–30400529
Bulldogin vinkit parranajoon

 

Vaihe 2

Bulldog on kehittänyt sarjan parranajotuotteita, joista jokainen voi valita itselleen sopivat tuotteet. Hiero Bulldog Original varovasti partaan käsin tai partasudilla tarkan ja miellyttävän parranajon varmistamiseksi.

Käytä parranajossa hyvää partahöylää, jossa on terävä terä. Aja parta rauhallisin vedoin. Bulldog Original Bamboo Razor on laadukas bambupartaveitsi, jossa on viisi karkaistua terää, aloe vera -voiteluliuska, tarkkuustrimmeri vaikeasti saavutettavissa oleville karvoille ja kääntyvä rakenne tasaista ja tarkkaa sekä hellävaraista parranajoa varten. 

Tuotenosto:

Bulldog Original Shave Gel parranajogeeli 175 ml–2580506

Bulldog Original Bamboo Razor partahöylä–36752010Osta Bulldog-tuotteita verkkokaupasta sokos.fi

 

Vaihe 3

Pese kasvosi poistaaksesi parranajotuotteiden jäännökset käyttäen Bulldog Original- tai Sensitive Face Wash -tuotteita. 

Parranajo voi aiheuttaa ihon herkistymisen ja ärsyyntymisen. Bulldog Original After Shave Balm on kehitetty vähentämään ihon punoitusta ja rauhoittamaan ihoa. Levitä pieni määrä tuotetta sormenpäihin ja hiero varovasti juuri ajetulle iholle.


Tuotenosto:

Bulldog Original Face Wash kasvopesu 150 ml–2580507

Bulldog Original After Shave Balm 100 ml–9455502

Bulldog Sensitive Face Wash kasvopesu 150 ml–30400524