Bränditietoinen tuhlaajapoika ja päät kääntävät leidit

Seuraavassa Viettele vaatteilla -jaksossa nokialainen Elias etsii uhkeaa blondia rakkaan Mersunsa pelkääjän paikalle. Eliasta stailaavat deittikandidaatit ovat todellisia menomimmejä ja pistävät sinkkumiehen mittarit sekaisin. Katso kuka kaunottarista pääsee treffeille Avalla 25.9. klo 22.

Nokialainen Elias on tarkka merkeistä ja hänen muoti-idolinsa on Christian Grey, ja kukapa tietää, vaikka heillä olisi muutakin yhteistä… Elias tietää mikä näyttää hyvältä hänen päällään ja mitä haluaa elämältään – ja samaa hän odottaa unelmiensa naiselta. Haussa on siis päät kääntävä nainen kainaloon. Helsinkiläisen Helmin oma vaatehuone sisältää naisellisia vaatteita ja asuissa on oltava aina pilkahdus väriä. Hän ei välitä pukumiehistä, vaan haluaa rennon, hauskan, ystävällisen ja kärsivällisen miehen. Helmi on erittäin kilpailuhenkinen ja hänellä on hyvä paineensietokyky, joten tämä mimmi on tullut voittamaan nämä treffit.

Minttu Helsingistä on aktiivinen deittailija ja hän tykkää siitä, että on vaihtoehtoja. Prinssi uljaan paikan täyttäisi tatuoitu ja tyylikäs körmy, jolla on sopivasti lihaksia, ja jonka kanssa voi syödä lattialla pizzaa ilman housuja. Tyyliltään Minttu on vaihteleva ja pukeutuu tyttömäisistä vaatteista aina suosikki-boyfriendfarkkuihinsa ja hän näyttää hyvältä myös kotiverkkareissa ja hupparissa.

Parikymppinen Tilda Vantaalta harrastaa koiranäyttelyitä ja rakastaa koiria, vaikka ei vielä karvakuonoa omistakaan. Liehittelevä leidin unelmamies on pitkä, spontaani ja antaa tarvittaessa omaa tilaa. Tilda rakastaa pukumiehiä, sinapinkeltaista väriä ja laukkuja - ei välttämättä kaikkia yhtä aikaa. Hänen oma tyylinsä on suoraviivainen ja hän on tarkka hameidensa pituudesta.

Kenen tyyli osuu Eliaksen makuun ja kuka kaunottarista pääsee Mersun kyytiin?Tutustu vaatteisiin ja tee oma makutuomiosi. Elias on oikeassa siinä, että laatuun ja luotettavaan merkkiin kannattaa satsata.

A: Kengät: Clarks, housut: Hugo Boss, bokserit: Calvin Klein, paita: Oscar of Sweden, takki: Oscar Jacobson, sukat: Tommy Hilfiger.

Tämän tyylin avaimet ovat tarkkaan harkitut yksityiskohdat ja itseä miellyttävät asusteet. Värikkäät sukat ja taskuliina tuovat klassiseen kauluspaita- ja takkityyliin modernia twistiä. 


B: Sateenvarjo: L’asessor, paita: Oscar of Sweden, t-paita: Levi’s, housut: Lee Cooper, kengät: Vans, lompakko: Tommy Hilfiger.

Tässä tyylissä on särmää, varusteet joka säälle ja huumoria silmäkulmassa – ja pöksyissä. 


C: Hattu: Hugo Boss, paita: Makia, housut: Diesel, takki: J.Lindeberg, sukat: Tom Tailor, vyö: Veniz, bokserit: Esprit, hattu: Länsilakki, kengät: Timberland.

Merkkejä, trendikkyyttä ja hitunen hipsteriä. Tämä tyyli rakastaa brändejä ja pistää Eliaksen sovittamaan hattuja.


Voit omia viikon stailaajien tyylit itsellesi Sokokselta: 

Tuotenosto:

Lasessor sateenvarjo 8882–21219507

Hugo Boss George sukat–3981547

Levis Graphic Set-in t-paita–20900034

Pallivaha 30 ml–21304501

Esprit boxerit 2-pack–27602001

Länsilakki kipparinlakki–24904501


Katso lisää miesten muotia >

 


Eliaksen hiukset vaalennettiin Wellan Soft Blond Creamilla.  Hiukset sävytettiin uudella koleston Perfect-kestovärillä. Hiukset hoidettiin Wella Invigo Cool Blonde -shampoolla ja Cool Blonde -hoitoaineella. Föönauksen alle levitettiin EIMI Pearl Styler -geeli ja hiukset viimeisteltiin EIMI Super Set-hiuskiinteellä

EIMI Pearl Styler -geeli on keskivahva joustava geeli kuivien tai kosteiden hiusten käsinmuotoiluun. Geeliä voidaan käyttää myös lyhyemmissä hiuksissa föönauksen alla, jolloin saadaan todella napakka pohja kampaukselle. Tämä kestosuosikkituote löytyy kätevästi normaalikoossa 100 ml ja matkakoossa 30 ml.

Osta Wella -tuotteita >


Tuotenosto:

INVIGO Cool Blonde Recharge Shampoo 250ml–29253018

Wella Invigo Cool Blonde Recharge Conditioner hoitoaine 200ml–29253019

Wella Professionals EIMI Pearl Styler muotoilugeeli 100 ml–6824036


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä