Blogien tyylivinkit kevään juhliin

Kevätjuhla, valmistujaiset, äitienpäivä... Kevät antaa monta syytä vetää ykköset päälle ja nauttia kauniista ja komeasta pukeutumisesta. Jos etsit vielä sitä täydellistä asua, katso Sokoksen muotiviikkojen bloggaajien valinnat.

Tervetuloa muotiviikoille ihastelemaan kevään uutuusmallistoja ja hakemaan inspiraatiota kauden pukeutumiseen. Muotiviikot Sokoksella 28.4. asti.

 

Teljänneito: Makeita pastellisävyjä, valkoista ja pitsiä

Teljänneito eli Jessica Rantala on määrätietoinen finanssialan ammattilainen, pienen pojan äiti ja helsinkiläistynyt suomenruotsalainen. Blogi on Jessicalle harmoninen pakopaikka, joka sisältää ajatuksia muun muassa matkustamisesta, ylellisestä sisustamisesta sekä klassisen tyylikkäästä pukeutumisesta.

Klassisen tyylikkäitä ovat myös Jessican Rantalan valinnat Sokoksen kevätmallistoista. Pastellisävyt ovat tämän kevään trendi ja ne piristävät niin ihanasti synkän talven jälkeen! Jessica etsi keväistä mekkoa tulevaa juhlakautta ajatellen, mutta valikoimasta löytyi myös työpäivään sopivaa businestyyliä.

Katso Jessican valitsemat kokonaisuudet >>

 

 

Tuotenosto:

SAND Noam mekko–34828784

Tommy Hilfiger Charming Tommy Crossover olkalaukku–36538578

Snö of Sweden Megan helmiranneke–31617560


 

E₂O: Jo joutui armas aika – ostaa kevätjuhliin vaatetta 

Esko Kyrön blogi on hurmaavan aito, välillä syvällisiäkin pohtiva kokoelma elämän eri osa-alueita. Huikean suosion lyhyessä ajassa saavuttanut Esko rakastaa niin sisäistä kuin ulkoista kauneutta ja hyvää ruokaa, mikä huokuu myös tekstistä. Pilke silmäkulmassa kirjoitettujen postauksien aiheina ovat usein tyyli, sisustus ja kaikenlainen arkinen kohellus. Eskon välitön ja keskusteleva tyyli luo kirjoittajan ja lukijan välille erityisen tiiviin suhteen.

Luokanopettajana työskentelevä Esko laskeskelee kalenteriviikkoja jo siihen malliin, että pian olisi aika hankkia jotain uutta päälle pantavaa kouluvuoden kohokohtaan, kevätjuhlaan. Esko haluaa kunnioittaa tapahtumaa hiukan paremmalla pukeutumisella, mutta kaipaa juhlapukeutumiselta kuitenkin tiettyä rentoutta ja mukavuutta. 

Katso supertyylikkäät kevätjuhla-asut >>

  


Tuotenosto:

Buzo miesten blazer Alex 1924–34966006

Levis 501 Original fit farkut–35730503

VAGABOND PAUL MIESTEN NAHKATENNARI VALKOINEN–36081010 

PlusMimmi: Keväinen Pink Panther 

Mimmi Toivanen on Suomen blogikentän plussamuodin ja -tyylin tunnetuin konkari. Positiivinen ja rempseä Mimmi fiilistelee elämän pieniä asioita ja levittää itsensä hyväksymisen ilosanomaa. Blogi on loistava inspiraation lähde päivän asujen, meikkivinkkien ja muun elämänmenon myötä. 

Sokosella Mimmi suuntasi tarkastamaan Marks & Spencerin valikoiman, josta löytyy runsaasti eri kokoja ja tyylikkäitä vaatteita arkiasuista juhlapukeutumiseen. Marks & Spencerin vaatteita on saatavissa nykyään Sokoksissa ympäri Suomen. Mimmi valitsi kevättä varten pari eri asukokonaisuutta, joita yhdistää eläinkuosit. Päärooleissa kirkas käärmekuvioinen vekkihame sekä rohkea leopardiprintti – pastellivärejä unohtamatta!

Inspiroidu Mimmin asuvalinnoista >>

 


Tuotenosto:

M&S trikoopusero–37148069

M&S t-paita–37148088

Zizzi farkut–30627512Tuotenosto:

M&S vekkihame–36538599Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä