Back to Work! Siisti paluu toimistolle

Paluu arkeen ja töihin koittaa! Toimistopäivät saavat potkua ryhdikkäistä, siisteistä perusvaatteista, joissa on mukava olla. Suuntaa Sokokselle löytämään suosikkisi omaa toimistolookia varten!

Osta miesten toimistovaatteita Sokokselta.

Kauluspaita on toimistopukeutumisen a ja o. Valitse paita lempisävyjesi ja kuosiesi mukaan – siistin, mutta rennon asukokonaisuuden kanssa ei tarvitse laittaa solmiota. Laadukas, puuvilla- tai merinovillaneule on hyvä valinta viileämpinä päivinä, kauluspaidan kanssa tai sellaisenaan. 

Puuvillaiset housut sopivat hyvin toimistopukeutumiseen: ne ovat siistit, mutta mukavat yllä. Kun tiedossa on tärkeä tapaaminen, ovat suorat housut oikea valinta. Satsaa nahkaisiin kenkiin, jotka kestävät aikaa ja ovat jalassa mukavat. Vyö tuo asuun viimeistellyn silauksen. 

Kun paluu arkeen koittaa, on toimistovaatteiden myötä myös hyvä päivittää oma alusvaatevarasto. Hyväkuntoiset alushousut ja -paidat tuovat myös itselle hyvän olon. 

Menestystä ja onnistumisia tuleviin työpäiviin! 

Osta miesten muotia > 

 

Lisää hyvää olemusta: kosmetiikkaa miehille >

 

 

Tuotenosto:

Lloyd nahkavyö–16695048
Tuotenosto:

Fynch Hatton neule–43514001


 


Tuotenosto:

Rieker kävelykengät–44387543


 


Tuotenosto:

Olymp Level Five Body Fit -kauluspaita–45626020


 


Tuotenosto:

RedPoint Jasper slim fit chinot–40733503


 


Tuotenosto:

Oscar Of Sweden Slim fit -kauluspaita–37145020


 

Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.

Sivun alkuun