Australian Glow -itseruskettavat tuotteet Sokokselta


Australian Glow -itseruskettavat

Koe Australian aurinko iholla ympäri vuoden, ilman UV-säteilyn haittoja! Australian Glow -itseruskettavat sekä näyttävät että tuntuvat hyvältä iholla. Tutustu helppokäyttöisiin Australian Glow -itseruskettaviin ja hanki kaunis, luonnollinen päivetys milloin haluat.

Arvostele käyttämäsi Australian Glow -tuote 31.10. mennessä sokos.fi-verkkokaupassa – voit voittaa Australian Glow -tuotepalkinnon, arvo n. 125,–! > 

Osta Australian Glow -itseruskettavia

 

Australian Glow -tuotteissa käytetään runsaasti luomulaatuisia ja luonnollisia raaka-aineita, jotka auttavat antamaan iholle hehkuvan päivetyksen vaivattomasti samalla kosteuttaen ja raviten ihoa. Brändin tärkein tavoite on luoda mahdollisimman luonnonmukaisia ja toimivia tuotteita, jotka tekevät hyvää iholle, mielelle ja ympäristölle. Ja mikä parasta, Australian Glow -itseruskettavat ovat 100 % vegaanisia. Lisäksi tuotteita ei ole testattu eläimillä. 

Australian Glow on sitoutunut kehittämään vastuullisempia pakkausvaihtoehtoja. Itseruskettaville vaahtopulloille on saatavilla täyttöpakkaus, joka sisältää 83 % vähemmän muovia kuin vaahtopullo. Lisäksi vuoden 2020 aikana Australian Glown vaahtopumppupullot vaihtuvat pakkauksiin, jotka on valmistettu valtamerestä kerätystä muovijätteestä. Yhden kierrätysmuovisen vaahtopumppupullon valmistamiseen käytetään kahdeksan merestä kerättyä muovipussia.

Tuotevalikoima sisältää itseruskettavia vaahtoja, itseruskettavan suihkeen, ympäristöystävälliset täyttöpussit itseruskettaville vaahdoille sekä levityskintaan.


Australian Glow -itseruskettavat vaahdot, voiteet ja suihkeet Sokokselta

Tutustu Australian Glow -tuotteisiin!

Australian Glow Reusable Tanning Mitt -itseruskettavanlevityskinnas

Pestävä ja uudelleenkäytettävä hanska, joka sopii käytettäväksi Australian Glow -vaahtojen, -suihkeiden ja -voiteiden kanssa. Ihana pehmeä pinta levittää itseruskettavat kauniin tasaisesti.


Tuotenosto:

Australian Glow Reusable Tanning Mit Itseruskettavanlevityskinnas 1kpl–43739008

 

 

Australian Glow Facial Bronzing Mist -väritön itseruskettava suihke 125 ml

Erittäin hienojakoinen kasvosuihke ruskettaa ja hoitaa ihoa. Antaa kauniin ja luonnollisen näköisen rusketuksen. Intensiivisemmän rusketustuloksen saa toistamalla käsittelyn seuraavana päivänä. Suihkeen väritön koostumus on helppokäyttöinen eikä se tahraa tekstiilejä. Sisältää ihoa kosteuttavia ja rauhoittavia ainesosia, kuten ruusuvettä ja jojobaöljyä.


Tuotenosto:

Australian Glow Facial Bronzing Mist väritön itseruskettava suihke 125ml–43739004Australian Glow Self Tan Mousse -itseruskettava vaahto, sävy medium 200 ml

Ultrakevyt vaahto, joka jättää iholle kauniin ja luonnollisen näköisen keskitumman rusketuksen 4 tunnissa. Sisältää ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi hehkumaan. Ei haise perinteiselle itseruskettavalle.


Tuotenosto:

Australian Glow Self Tan Mousse Itseruskettava vaahto Medium 200ml–43739009Australian Glow One Hour Express Self Tanning Mousse -itseruskettava vaahto, sävy dark 200 ml

Ultrakevyt vaahto, joka jättää iholle kauniin ja luonnollisen näköisen tumman rusketuksen vain yhdessä tunnissa. Sisältää ravitsevia ja kosteuttavia ainesosia, jotka saavat ihosi hehkumaan. Vaahto ei haise perinteiselle itseruskettavalle.


Tuotenosto:

Australian Glow One Hour Express Self Tanning Mousse Dark Itseruskettava vaahto Dark 200ml–43739001Australian Glow Removal Mousse -itseruskettavan poistovaahto 200 ml

Hellävaraisen Tan Removal Mousse -itseruskettavan poistovaahdon avulla heität hyvästit vanhalle rusketuksellesi. Vaahto poistaa rusketuksen ilman turhaa hankaamista. Levitä vaahtoa iholle ja anna sen ainutlaatuisten aktiiviaineiden ja kuorivien ainesosien poistaa pullorusketuksesi.


Tuotenosto:

Australian Glow Tan Removal Mousse Itseruskettavanpoisto vaahto 200ml–43739007

 

Australian Glow Gradual Tanning Lotion -asteittain päivettävä voide 200 ml

Asteittain päivettävä voide, joka antaa ihollesi kesäisen hehkun lisäksi tehokasta kosteutusta. Sisältää muun muassa luomusertifioitua hamppua, joka pehmentää ja ravitsee ihoa.


Tuotenosto:

Australian Glow Gradual Tanning Lotion asteittain päivettävä voide 200ml–43739003Arvostele ostamasi Australian Glow -itseruskettava sokos.fi-verkkokaupassa 31.10. mennessä ja osallistut samalla arvontaan – palkintona Australian Glow -tuotepaketti, arvo n. 125,–!

Osta sekä arvostele Australian Glow -tuotteita verkkokaupassa ja osallistu arvontaan > 

 

Osta itseruskettavia > 

Tutustu kuukauden S-Etuihin > 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä