Luonnollisen kosmetiikan ei tarvitse merkitä kalliimpaa hintaa. Luonnonkosmetiikan puolelle on syntynyt paljon luksusluonnonkosmetiikkaa, mutta yhä enenevässä määrin edullisempaan valikoimaan tulee lisää tarjontaa. Esimerkiksi luksusihonhoitotuotteidensa rinnalle edullisemman hoitolinjan loi ranskalainen Patyka, ideanaan tarjota kaikille sopivampi, edullisempi tuotevalikoima.

Luonnonkosmetiikkaa ei myöskään enää löydy ainoastaan luonnonkosmetiikan merkeiltä, sillä moni kuluttajille ennestään tuttu merkki on lisännyt valikoimiinsa luonnonkosmetiikan kriteerit täyttävän tuotelinjan. Tällaisista markettikosmetiikkabrändeistä esimerkkinä ovat muun muassa Garnier ja Nivea. 


KOTIMAISTA LUONNONKOSMETIIKKAA HIUKSILLE 

Luonnonkosmetiikan osaamista löytyy nyt myös kotimaiselta hiustenhoitomerkiltä Four Reasonsilta. Four Reasonsin uusi Nature -hiustenhoitolinja täyttää luonnonkosmetiikan sertifikaatin vaatimukset. Hiustenhoitolinja on myös vegaaninen. Kaikki sarjan tuotteet on valmistettu Suomessa. 

Hiuksia tehokkaasti hoitavat ja korjaavat Rebuild -linjan shampoo ja hoitoaine sopivat erityisen hyvin kuiville ja käsitellyille hiuksille. Riisi- ja soijaproteiinit vahvistavat hiusta ja vähentävät esimerkiksi sen katkeilua. Luomumanteli- ja hampunsiemenuute ravitsevat hiusta ja antavat hiuksille kosteutta. Tuotteet sopivat koko perheen käyttöön.  

 

LUONNOLLISET TÄSMÄTUOTTEET 

Nivealta tulee markkinoille syyskuussa täysin luonnolliset kasvojen kuorintatuotteet. Kuorinnat sisältävät pelkästään luonnollisia ainesosia - esimerkiksi kuorivat rakeet ovat luomulaatuista riisiä. Glow Rice Scrubissa on mukana myös vadelmaa, jolla on ihoa kirkastavia vaikutuksia. Käytä kuorintaa kerran viikossa, auttaaksesi ihoa uudistumaan. Säännöllinen kuorinta parantaa muiden hoitotuotteiden imeytymistä iholle. 

Weledan Skin Food on klassikkovoide, joka sopii monenlaiseen ihon hoitamiseen. Klassikkovoiteesta on ilmestynyt nyt myös Light -versio, joka on alkuperäistä reippaasti ohuempi koostumukseltaan. Voidetta voi käyttää mille tahansa kuivalle ihoalueelle, niin kasvoissa kuin vartalossakin. Kokeile voidetta kasvovoiteena, käsivoiteena tai kuivien kynsinauhojen ensiapuna.  

 

LUONNOLLISTA HEMMOTTELUA VARTALOLLE 

Organic Shopin tuotteiden hinnat eivät päätä huimaa! Tuotteiden hinta-laatusuhde sopii varmasti monelle ja tuotteissa on paljon koko perheen käyttöön sopivia vaihtoehtoja. Organic Lynchee vartalovoide on ihana tuote, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja levittyy hyvin. Hemmottelevat avokado- ja vehnänalkioöljy sekä kaakao- ja sheavoi ravitsevat ja kosteuttavat ihoa tehokkaasti. 


HELEÄN IHON 4 VAIHETTA 

1. HOITOVESI

Ylellinen ranskalainen luonnonkosmetiikkabrändi Patyka lanseerasi kokonaisen ihonhoitolinjan, joka on edullisempi vaihtoehto brändin luksustasoisten tuotteiden rinnalle. Patyka Soothing Milky Toner hoitovesi kosteuttaa ja kirkastaa ihoa. Hoitovesi sopii hyvin kaikille ihotyypeille. Hoitovettä käytetään aamuin illoin puhtaille kasvoille ensimmäisenä hoitotuotteena. Hoitovesi kosteuttaa ihoa ja auttaa muita tuotteitasi, kuten seerumia ja voidetta imeytymään iholle paremmin.  

 

2. SEERUMI

Mossan Glow Cocktail Illuminating Anti-Pigmentation Serum on ihoa kirkastava ja pigmenttilaikkuja ehkäisevä seerumi. Muun muassa lakkauutetta sisältävä seerumi ehkäisee ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä sekä ehkäisee auringonvalon ja iän aiheuttamia tummia laikkuja iholla. Käytä seerumia aamuin illoin kosteusvoiteen alla. 

3. SILMÄNYMPÄRYSVOIDE

Pulpe de Vie hyödyntää tuotteissaan ruokatuotannosta ylimääräiseksi jääviä vihanneksia ja hedelmiä. Kirkastavassa Brrright -silmänympärysvoiteessa on muun muassa greipin, kurkun ja porkkanan uutteita. Voide soveltuu kaikenikäisille. Se on erinomainen perustuote, jos silmänympärysihosi kaipaa lähinnä peruskosteutusta. 

4. KOSTEUSVOIDE 

Garnierin uusi BIO -ihonhoitolinja on saanut Ecocert -sertifikaatin. Lavandiinia sisältävä kosteusvoide sisältää paljon ihoa suojaavia antioksidantteja, kuten E-vitamiinia, joten tuote on täydellinen kosteuvoide päiväkäytössä. Voide sisältää myös arganöljyä, joka kosteuttaa ihoa tehokkaasti. Voide sopii erityisen hyvin kuivalle, normaalille ja sekaiholle.  

 

Teksti ja kuvat: Eevis Liedes


Tuotenosto:

Four Reasons Nature Rebuild shampoo 250 ml–37398028


 


Tuotenosto:

Four Reasons Nature Rebuild Conditioner hoitoaine 250 ml–37398029


 

Tuotenosto:

Weleda Skin Food Light 30ml–33761008
Tuotenosto:

Garnier Bio Anti-Wrinkle kasvovoide 50ml luomulavandiinia sisältävä kasvovoide ryppyjä vastaan. Kaikille ihotyypeille, myös–37344611Tuotenosto:

Patyka Soothing Milky Toner kasvovesi 200ml–36575015


 


Tuotenosto:

Pulpe De Vie Brrright heleyttävä silmänympärysvoide väsymyksen merkkejä vastaan 15ml–37737011Tuotenosto:

Mossa Glow Cocktail Heleyttävä seerumi 25ml–33599006


 

 

Tuotenosto:

Organic Shop Pink Lychee vartarlovoide 250 ml–20408525Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä