Ammattilaisten suosikkituotteet hiustenhoitoon 

Sokosten ja Emotionien parturi-kampaamoiden ammattilaiset valitsivat omat suosikkituotteensa kampaamotuotteista. He valitsivat tuotteita erityisesti hentojen suomalaisten hiusten hoitoon, kesähiuksille ja kauniisti kestäviin kampauksiin. 

 


Eerika, kosmetiikkamyyjä, meikkaaja-maskeeraaja, kosmetologi, Emotion Sello 

Balmain Silk Perfume 

”Hiustuoksu, joka antaa hiuksiin kiiltoa. Tuoksuna on Balmainin tunnusomainen tuoksu, joka pitää sisällään mm. santelipuuta ja vaniljaa. Silk Perfume sisältää jojoba- ja manteliöljyjä, jotka kosteuttavat, silottavat ja antavat kiiltoa hiuksiin.” 

Nioxin Instant Fullness 

”Uskomattoman raikastava kuivashampoo, joka tuuheuttaa hiuksia tahmaamatta. Suihke viilentää hiuspohjaa, mikä luo heti tunteen puhtaudesta ja raikkaudesta. Alumiiniton koostumus käy myös herkkäihoisemmalle käyttäjälle, eikä se tuki päänahkaa. Oma kikkani on suihkuttaa kuivashampoota osio osiolta hiusten tyveen iltaisin ja antaa vaikuttaa sen yön yli. Aamulla kun harjaa hiukset, ovat ne puhdistuneet kuin itsestään ja ovat ihanan ilmavat ja kiiltävät. Pikafreesauksena heitän hiukset ylösalaisin ja suihkutan huolettomasti tyveen ja hieron sormilla tuotteen joka puolelle. Auttaa myös, etteivät hiukset rasvoitu niin nopeasti ja vie tunkkaisen tuoksun pois. PS. Auttaa myös pitämään kiharat paremmin paikoillaan.” 

Wella Invigo Sun UV Protection Spray 

”Hiusten aurinkosuoja, joka kosteuttaa ja hoitaa hiuksia samalla. Suihketta voi laittaa joko kuiviin tai kosteisiin hiuksiin, jolloin se helpottaa myös hiusten selvittämistä. Suihke ravistetaan ennen käyttöä ja suihkutellaan kauttaaltaan hiuksiin ja näin se suojaa auringon aiheuttamalta kuivumiselta ja värin turhalta kulumiselta. Suihke tekee hiuksista myös megapehmeät, minkä vuoksi se on ihana tuote vuoden ympäri.” 

Tuotenosto:

Balmain Silk Parfyme hiusparfymi 200 ml–3593006

NIOXIN Instant Fullness kuivashampoo 180ml–25016002

Wella Professionals Invigo Sun UV Protection Spray suojasuihke 150ml–37030021

 


Virpi, parturi-kampaaja, Sokos Kajaani 

OSiS+ Grip 

”Minulle on tärkeää, että muotovaahto on pitävä, mutta ei tee hiusta tahmaisen tuntuiseksi. Helppo käsitellä eri hiuslaitteilla. Grip-vaahto mahdollistaa tämän.” 

OSiS+ Whipped Wax 

”Ihana tuote! Kuivatun ja muotoillun hiusten päälle Whipped Wax -vaahtovaha. Voimakas rakenne, ei tee hiusta tahmeaksi ja poistaa myös sähköisyyttä. Hiusta on helppo muotoilla pitkin päivää. Muista lämmittää tuote käsien välissä hetki ennen hiuksiin levittämistä.” 

OSiS+ Volume Up 

”Tuuheuttava suihke, joka antaa lisää rakennetta ja kevyen pidon. Hiuksia voi silti muotoilla pitkin päivää. Tämä tuote riittää, jollei erityisesti halua voimakasta lakkapitoa.” 

OSiS+ Session 

”Tämä lakka kiinnittää hiukset hyvin ja kuivuu nopeasti.” 

Tuotenosto:

OSiS+ Volume Up tuuheuttava suihke 250ml–4003504

OSiS+ Whipped wax vaahtovaha 85ml–2801503

OSiS+ Session erittäin voimakas hiuskiinne 300ml–152710

Schwarzkopf OSiS+ Grip 200ml erittäin voimakas muotovaahto–152693

 

 


Heidi, parturi-kampaaja, Sokos Kuopio 

L’anza Bounce Up Spray 

”Loistava tuote föönaukseen! Antaa korkean lämpö- ja UV-suojan. Ehkäisee föönauksen aiheuttamia vaurioita, ja mikä parasta, lyhentää kuivausaikaa. Ihana tuoksu!” 

Wella Color Fresh Mask Pearl Blonde 

”Näillä Wellan suoravärjäävillä naamioilla ylläpidät hiusväriäsi vaivatta. Hoitava koostumus, helppo levittää hiuksiin ja hiukset jäävät ihanan pehmeiksi. Tämä kaunis helmiäishohtoinen sävy on lemppari vaaleille hiuksille!” 

Waterclouds Violet Silver Shampoo 

”Ehdottomasti parhaimpia hopeashampoita vaalean värin, luonnostaan harmaiden tai raidoitettujen hiusten ylläpitoon. Tuote sisältää laventelia, joka kosteuttaa ja rauhoittaa, joten se sopii myös herkemmälle hiuspohjalle.” 

Tuotenosto:

Wella Professional Color Fresh Mask värjäävä hoitonaamio Pearl 150ml–45240502

Waterclouds Violet Silver Shampoo 250ml–39261183

L´ANZA Keratin Healing Oil Bounce Up Spray föönaussuihke 180 ml–35037553

 

 


Piia, parturi-kampaaja, Emotion Rauma 

Sp Balance Scalp -shampoo 

”Hiusten ja hiuspohjan hemmottelevaan ja kosteuttavaan pesuun. Tätä voi käyttää myös päivittäin!” 

Sp Balance Scalp Lotion -hiusvesi 

”Kun hiuspohja kaipaa rauhoittavaa hoitoa, on tämä hiusvesi luottotuotteeni. Levitän hiusveden kauttaaltaan hiuspohjaan ja teen rentouttavan hieronnan.” 

Moroccanoil Dry Shampoo tummille hiuksille 

”Tummahiuksisen arjen pelastaja. Raikastaa hiukset ja hiuspohjan hetkessä sekä antaa kampauksen pohjalle kuohkeaa pitoa.” 

Tuotenosto:

Wella Professionals SP Balance Scalp shampoo 250 ml–186332

Wella Professionals SP Balance Scalp Lotion hiusvesi 125 ml–186331

MOROCCANOIL Dry Shampoo Brunette kuivashampoo 205 ml, tummat hiukset–20436017

MOROCCANOIL Dry Shampoo Blonde kuivashampoo 205 ml, vaaleat hiukset–20436018