Ihanimpia alusasuja

Valitse suosikkisi neljästä upeasta alusasustaja voita Triumph-rintaliivit. Alusasusettimme ovat oiva valinta kevään juhlapukeutumiseen, mutta ne tuovat myös arkipäivään annoksen kaivattua luksusta ja treffi-iltaan itsevarmuutta.
1) Triumph Amourette 300 WP -pitsirintaliivit
on kevyesti topattu ja kaarituki antaa povelle miellyttävää lisätukea. Maksialushousujen takaosa on ylhäältä kauniin läpikuultava. Hennon puuterinen, sinertävä sävy antaa muuten superromanttiselle alusasulle ripauksen sporttisuutta. Näyttää hyvältä päivettyneellä iholla!2)
Kaarituelliset Fantasie Twilight Rebecca Spacer -rintaliivit antavat täydellisen kauniin ryhdin ja muodon suuremmalle povelle. Kupit peittävät lähes täysin rinnat ja kuppien yläosan saumaton sileä pinta tekee liiveistä näkymättömät vaatteiden alla. Liivien alaosassa ja alushousujen keskiosassa ja lahkeensuissa on somisteena pieni pitsikuvio. Alushousujen korkeavyötäröinen malli istuu napakasti yllä ja imartelee lantionseutua. Ylellinen, säämiskänsävyinen väri sopii täydellisesti kevään juhlakauteen.3) 
Tiimalasivartalo juhlaan? Muotoilevilla alusasuilla onnistut! Mark & Spencerin muotoileva alusmekko häivyttää vartalosi pieniä epätäydellisyyksiä ja luo kurvit oikeisiin kohtiin. Napakasti istuva mekko antaa tukea erityisesti vyötärön alueelle. Säädettävien olkaimien ansiosta mekko mukautuu eri selänpituuksille ja rinnanympäryksille. Mikä parasta: voit käyttää omia rintaliivejäsi! 

 


4)
Upeaa rintavakoa haluavan valinta on Triumph Sexy Angel Spotlight WHU -push up -rintaliivit. Kevyesti topatut, kaarituetut liivit antavat rinnalle kauniin ryhdin ja ovat miellyttävät käyttää. Satiini- ja kukkasomisteet antavat liiveille romanttista tyyliä ja somisteet toistuvat myös alushousuissa. Alushousujen etuosa on osittain läpikuultava, mikä tuo asukokonaisuuteen seksikkyyttä olematta kuitenkaan too much! Naisellisen korallinpunainen väri on ajaton.

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä