5 vinkkiä talvi-ihonhoitoon lumene-tuotteiden avulla

Koska ihon oma suojakerros on talvella koetuksella, sitä on tärkeää hoitaa ja suojata ravitsevilla, öljypitoisilla sekä tehokosteuttavilla tuotteilla. Talvella ilma on kylmyyden takia kuivempaa kuin kesällä, eivätkä auringonvalon puute, kuiva sisäilma tai nopeat lämpötilan vaihtelut auta asiaa. Ihoa on siis hyvä hoitaa ja suojata tehokkaammin kuivumiselta kuin muina vuodenaikoina. 


Lumene Arktis -ihonhoitosarja on kehitetty suojaamaan ja tehokosteuttamaan ihoa ympäri vuoden Suomen vaihtuvissa sääolosuhteissa. Arktis-tuotteet sisältävät rauhoittavaa, pohjoista mustikka-, kaura- ja rypsiöljyä sekä kosteustasapainoa säätelevää ja kosteutta lukitsevaa Beta-yhdistettä. Tuotteet siis suojaavat ihoa erityisen hyvin kylmyyttä ja lämpötilan vaihteluita vastaan sekä hoitavat ja rauhoittavat kuivuudesta kärsivää ihoa. Arktis sopii kaikille ihotyypeille – erityisesti pintakuivalle, kuivalle ja herkälle iholle. Tuotteet ovat täysin hajusteettomia ja 100 % vegaanisia.


Näin kosteutat ja suojaat ihoa päivittäin

Kosteuttava sekä ihoa suojaava  ja rauhoittava ihonhoitorituaali kannattaa tehdä sekä ennen nukkumaanmenoa että aamulla ennen ulkoilua:

1) Puhdista ensin kasvot hellävaraisella puhdistustuotteella. Kuivalle talvi-iholle parhaimpia ovat emulsiot ja voidemaiset puhdistustuotteet, jotka puhdistavat ihon kuivattamatta sitä. Kokeile esimerkiksi Herkkä-sarjan rauhoittavaa puhdistusemulsiota tai Hellä-tuotelinjan kosteuttavaa puhdistusvoidetta.  

2) Tämän jälkeen taputtele iholle lisäkosteutusta kasvoveden avulla. Testaa esimerkiksi Lähde-sarjan hoitovettä tai Hellä-sarjan kasvovettä, jotka molemmat kosteuttavat ihoa ja tehostavat seuraavien tuotteiden vaikutusta.

3) Kasvoveden jälkeen ota käyttöön Arktis-sarjan tehokosteuttava ja rauhoittava öljyseerumi, joka sekä suojaa ihoa lämpötilan vaihteluita vastaan että hoitaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa. 

4) Viimeisenä tuotteena levitä kasvoille Arktis-sarjan päivävoide. Päivävoide on tärkeä levittää seerumin päälle, sillä seerumi vaikuttaa syvemmällä ihossa, kun taas voide hoitaa tehokkaasti ihon pintaa. Parhaan suojan iholle saat, kun levität seerumin ja päivävoiteen kasvoille 30 minuuttia ennen ulkoilua. Näin tuotteet ehtivät luoda suojaavan kerroksen iholle kylmyyttä vastaan niin, ettei kosteus haihdu iholta.

5) Voit käyttää päivävoidetta myös tehokosteuttavana ja rauhoittavana naamiona. Levitä normaalia suurempi kerros iholle ulkoilun jälkeen noin 20 minuutin ajaksi ja pyyhi esimerkiksi vanulapulla ylimääräinen tuote pois.Arktis-tuotesarjaan kuuluu öljyseerumin ja päivävoiteen lisäksi myös silmänympärysvoide, huulivoide sekä käsivoide.

Osta Lumene-tuotteita >

Lue testiryhmän kokemuksia Arktis-tuotesarjasta >

Tuotenosto:

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava öljy-seerumi–32802503

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava päivävoide–32802504

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava silmänympärysvoide–32802505

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava huulivoide–32802506

LUMENE ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava käsivoide–32802507


Tuotenosto:

Lumene ARKTIS Tehokosteuttava & rauhoittava pakkaus–32802508

Lumene HERKKÄ Rauhoittava Puhdistusemulsio 150ml–22812517

Lumene HELLÄ Kosteuttava Puhdistusvoide 150ml–22812511

LUMENE LÄHDE Kosteuttava Hoitovesi 150ml–28493004

Lumene HELLÄ Kosteuttava Kasvovesi 200ml–22812512
Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä