4 VINKKIÄ: HERÄTÄ IHOSI SÄTEILEMÄÄN VALOA

Herätä ihosi säteilemään valoa kesän kynnyksellä! Kun ihosi kaipaa ekstraheleyttä ja hehkua, ota käyttöön C-vitamiinipitoiset, kosteuttavat ihonhoitotuotteet. Näillä vinkeillä voit herätellä ihosi hehkumaan kevätvaloa!

1 PANOSTA KIRKASTAVAAN PUHDISTUKSEEN

Kaikki alkaa puhdistuksesta – puhdas iho on ensimmäinen askel säteilevään ihoon. Aloita aamuinen ihonhoitorituaalisi puhdistamalla kasvot kirkastavalla puhdistusbalsamilla, joka poistaa yön aikana kertyneet epäpuhtaudet kasvoilta. 

Tuotevinkki: Uusi Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsami sulaa iholle poistaen pitkäkestoisenkin kasvo- ja silmämeikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Miellyttävä koostumus huuhtoutuu iholta helposti ilman rasvaista tunnetta, ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi ja säteilevän näköiseksi. Hiero kostealle iholle. Huuhtele lämpimällä vedellä tai pyyhi pois kostealla pyyhkeellä. 

2 KUORI IHO KIRKKAAKSI

Kaipaako ihosi välitöntä kirkastusta? Ihon viikoittainen kuorinta on loistava tapa pitää huolta siitä, että iho pysyy kirkkaana ja virkistyneenä. Kuorinta poistaa kuolleen ihosolukon ja näin ollen paljastaa hetkessä säteilevän ja nuorekkaan hehkun. 

Tuotevinkki: Uudella Lumene VALO Kirkastavalla & kuorivalla naamiolla saat näkyvästi kirkkaamman ihon, joka näyttää energiseltä ja virkistyneeltä sekä hyvinvoivan säteilevältä. Tämä AHA-happoja ja C-vitamiinia sisältävä heleyttävä naamio auttaa kirkastamaan väsynyttä ja sameaa ihoa ja paljastaa hetkessä säteilevän, tasaisen ja nuorekkaan hehkun. 

Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava Puhdistusbalsami 125ml–29537027

VALO Kirkastava & kuoriva naamio 75ml–29537028

3 TEHOSTA IHON KIRKKAUTTA HYALURONITIIVISTEELLÄ

Seerumi on yksi tärkeimpiä täsmätuotteita ihonhoitorituaalin täydentämisessä. Seerumit ovat nopea lisä päivittäiseen ihonhoitorituaaliin ja voit valita omasi riippuen ihon tarpeesta. Seerumi antaa tehokosteutta ja valmistelee ihon vastaanottamaan ihotyyppisi mukaisen kosteusvoiteen tehoaineet. 

Tuotevinkki: Lumene VALO Glow Boost Kirkastava & silottava hyaluronitiiviste sisältää antioksidanttipitoisen lakan marjauutetta ja heleyttävää C-vitamiinia, jotka elvyttävät välittömästi väsynyttä ja sameaa ihoa. Levitä muutama tippa Lumene VALO Kirkastavaa & silottavaa hyaluronitiivistettä sormenpäihisi ja hiero se puhtaalle iholle kevyin, pyörivin liikkein. Hyaluronitiivisteen antioksidanttirikas koostumus virkistää ja kirkastaa ihoa sekä parantaa sen kosteustasapainoa.

 

4 VALITSE HELEYTTÄVÄÄ KOSTEUTTA

Viimeistele ihonhoitorituaalisi annoksella kirkastavaa kosteutusta. Halutessasi ihostasi raikkaan säteilevän, valitse C-vitamiinipitoinen koostumus. Erityisesti kesää kohti kannattaa muistaa myös suojata iho auringon haittavaikutuksilta.

Tuotevinkki: Lumene VALO Heleyttävä BB-voide antaa kasvoillesi luonnollisen, virheettömän ja terveen hehkun. Suojaa ihoasi UVA- ja UVB-säteiden haitallisilta vaikutuksilta. Käsin poimituista, runsaasti antioksidantteja sisältävistä pohjoisista lakoista valmistettu lakkauute sekä C-vitamiini virkistävät ihoasi ja palauttaa ihollesi sen luonnollisen hehkun. Käyttö: Levitä puhtaalle iholle. Käytä sävyttävän kosteusvoiteen tai meikkivoiteen lailla, ihosi tarpeen mukaan. 

Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 30ml–17992037

VALO Heleyttävä BB-voide SK 20 30ml–29537113

 

Lumene-kauneustapahtuma

Tervetuloa tutustumaan kevään innovatiivisiin Nordic Nude-, VALO- ja Invisible Illumination -uutuuksiin ja herätä ihosi säteilemään kesäistä valoa!

Sokoksissa & kauneuden ja hyvinvoinnin Emotion-erikoisliikkeissä 14.–20.5.2018.

 

Osta Lumene tuotteita >

Sivun alkuun