3 x syksyn upeimmat mekot

Ajattoman tyylikäs musta mekko on yksi vaatekaapin tärkeimmistä peruselementeistä, joka taipuu oikein asustamalla mihin tahansa juhlavaan tilaisuuteen vuodenajasta riippumatta. Panosta mekon valintaan, sillä laadukas ja oman tyylinen mekko kulkee oikein huollettuna mukanasi jopa useita vuosia!

 

Syksyn upeimmat mekot Sokokselta

 

Ajattoman mekon stailaat helposti trendikkääksi erilaisilla koruilla, asusteilla ja kengillä. Tutustu kolmeen erilaiseen mekkolookiin ja hanki suosikkisi Sokokselta.

Olisiko siis aika päivittää pikkumusta syksyn upeimmilla mekkouutuuksilla? Löydät kauden lumoavimmat mekot Sokos-tavarataloista ja sokos.fi-verkkokaupasta. Tervetuloa ostoksille!

Osta mekkoja > 


 Pliseerattu mekko juhliin

 

Mekkolook 1: klassinen pliseeraus

Kauniisti pliseerattu musta mekko pitkillä hihoilla on elegantti valinta juhlakauteen. Lisäämällä asuun säihkettä ja olet valmis vaikka pikkujouluihin. Kimaltavat sukkahousut, hopeinen laukku ja säihkyvät korvakorut tuovat asuun kaivattua pilkettä. 

Asustamalla voit itse päättää kuinka räväkän tai hillityn lookin haluat. Yksinkertaisen kaunis musta mekko sopii sekä arkeen että juhlaan ja on ajaton luottovaate vuosiksi.

 


Tuotenosto:

Esprit mekko–45710054

SNÖ of Sweden Later Loop korvakorut–44491026

Vogue Roseline 40den sukkahousut–43814511


 

Nahkainen mekko

Mekkolook 2: nahkaa ja metallia

Nyt on aika vaihtaa tavallinen pikkumusta nahkaiseen versioon, sillä kauden trendikkäin ottaa nyt haltuun nahkat ja ketjut. Nahkainen mekko on paitsi supertrendikäs myös kunnon statement-vaate, joka varmasti huomataan. Metallinloiste ja ketjut viimeistelevät rohkean lookin. 

Mekko muuntuu moneksi erilaisilla asusteilla. Yhdistämällä nahan kanssa herkät tyllisukat tai kauniit helmikorut saat asuun kiinnostavaa kontrastia ja luot helposti pehmeämmän vaikutelman.
 

Tuotenosto:

Marimekko Pikku Karla Chain laukku–44255033

Högl avokkaat–18063013

Vogue sukkahousut Conscious Opaque 40den musta–37381005

Vero Moda juhlamekko–46400006


Näyttävä mekko juhliin


Mekkolook 3: boheemit helmat

Kiinnitä katseet ja pukeudu näyttävään helmaan. Syksyn upeimmissa mekoissa saa olla runsautta ja kerroksia. Läpinäkyvyys tuo lookiin kiinnostavaa kontrastia.

Samsøe & Samsøe -merkin mustassa mekossa herätät tyylikkään ja boheemin sielusi esiin. Mekon läpinäkyvä päällisosa tuo asuun herkkää muotoa ja runsautta luoden samalla upean siluetin.

Kun mekko on itsessään jo näyttävä, voivat asusteet ja kengät olla hillitymmän tyylikkäät. Silti pieni metallinkiilto sekä timanttien säihke sopivat eleganttiin tyyliin mainiosti. Jos haluat lookista oikein boheemin, leikittele esimerkiksi suurilla korvakoruilla, eripituisilla helminauhoilla, sormuksilla ja käsikoruilla.

Osta mekkoja > 


 

Tuotenosto:

Edblad Drop korvakorut–46276001

Edblad Drop korvakorut–46276002

Tamaris avokkaat–44197516

NABO pikkulaukku–38741021


Black Friday -tärpit miehille

Black Friday lähestyy! Pian tehdään taas laadukkaita hankintoja edulliseen hintaan. Olisiko aika päivittää vaatekaappi talvea varten, hankkia asu pikkujouluihin tai valmistautua joulunviettoon? Katso tärppimme miehille ja tule tekemään edullisia laatuostoksia Sokokselle sekä sokos.fi-verkkokauppaan Black Fridayna 27.11.! Kaikki normaalihintaiset tuotteet sekä jo alennetut muodin tuotteet –25 % 27.11. ajan Sokoksella, Emotionissa sekä sokos.fi-verkkokaupassa.