Tuotenosto:

Lumene VALO Kirkastava & Silottava Hyaluronitiiviste 50ml–30968001

Lumene LÄHDE Tehokosteuttava Seerumi 50ml–27249502

Lumene Invisible Illumination Nordic Light Valopisarat - Rosy Dawn 15ml–17993018

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat 15ml–17993016


3 X PIKAMEIKKIVINKIT LUMENEN UUDEN INSTANT GLOW SÄVYVOITEEN AVULLA

Sävyvoide, joka kosteuttaa, tasoittaa ja heleyttää – uusi Lumene Instant Glow Sävyvoide on kaikkea tätä. Kokosimme Instant Glow -sävyvoiteen avulla kolme pikameikkivinkkiä, joilla luot hetkessä ihanan heleän meikkipohjan arkeen tai juhlaan. Lue vinkit ja taio itsellesi upea iho. 

Kokosimme kolme vinkkiä, kuinka luoda hetkessä kuulas ja heleä kasvomeikki arkeen tai juhlaan. Käytimme vinkkien kärkituotteena uutta Lumene Invisible Illumination Instant Glow -sävyvoidetta, jossa yhdistyy ihonhoidon ja meikin parhaat ominaisuudet. Sävyvoide sopii kaikille ihotyypeille ja käytettäväksi ympäri vuoden, mutta se on myös loistava tuote talven varalle kuivaihoisille, sillä se kosteuttaa ihoa tehokkaasti koko päivän ajan. Sävyvoiteen raikas, geelimäinen koostumus sulautuu ihoon hetkessä tasoittaen ja heleyttäen ihoa.

 

HEHKUVA JA KAUNIS IHO ARJEN KIIREISIIN AAMUIHIN

1) Tämä pikameikkivinkki toimii loistavasti esimerkiksi kiireisenä aamuna, kun haluat luoda itsellesi hetkessä luonnollisen, heleän ja kuulaan ilmeen – vain neljällä eri tuotteella. Levitä Instant Glow Sävyvoide kasvoillesi käsin tai meikkivoidesiveltimellä. Sävyvoiteen jälkeen ota käyttöösi Invisible Illumination -sarjan poskipuna- ja valopisarat. Sipaise poskillesi hieman punaa tuomaan kasvoillesi lämpöä ja luo heleyttä taputtelemalla valopisaroiden hohdetta poskipäille ja kulmaluille. Piilota vielä tummat silmänaluset heleyttävän peitevoiteen avulla ja näin sinulla on upea ”no makeup makeup” -look.  

MIKSAA SOPIVA SÄVY LÄPI VUODEN

2) Jos sävyvoide tuntuu aavistuksen liian vaalealta tai tummalta, saat helposti kustomoitua sen sävyä Invisible Illumination hehku- tai valopisaroiden avulla. Ihonsävy myös usein vaihtelee vuodenaikojen mukaan; kesän tai etelänmatkan jälkeen iho saattaa olla päivettyneempi, kuin keskellä talvea, kun aurinkoa ei ole näkynyt hetkeen. Älä turhaan osta uutta meikkivoidetta – saat ihanan päivettyneen ja heleän lookin sekoittamalla tipan hehkupisaroita Instant Glow -sävyvoiteen joukkoon. Jos sävyvoide tuntuu liian tummalta, voit vaalentaa sitä sekoittamalla pari tippaa valopisaroita sävyvoiteen sekaan.

HEHKUVA & PITKÄKESTOINEN POHJA ILTAMEIKKIIN

3) Upean ja kestävän meikkipohjan iltaan ja juhlaan luot Invisible Illumination Nestemäisen meikinpohjustajan SK 30, Instant Glow Sävyvoiteen, Nordic Chic CC Color Correcting Meikkivoiteen sekä Invisible Illumination Valopisaroiden avulla. Aloita pohjustamalla kasvot meikinpohjustajan avulla – se varmistaa meikin pysyvyyden pitkän illan ajan ja antaa hehkua iholle. Usein iltameikkiin kaipaa hieman peittävämpää meikkipohjaa, jolloin voit sekoittaa peittävämpää meikkivoidetta sävyvoiteen sekaan; esimerkiksi Nordic Chic CC Meikkivoide ja Instant Glow Sävyvoide toimivat loistavasti yhdessä. Sekoita voiteet yhteen kämmenellesi ja levitä meikkivoidesiveltimen avulla kasvoillesi. Tämän jälkeen luo kasvoillesi hehkua taputtelemalla kostealla meikkisienellä tai sormin valopisaroita kasvojesi korkeimpiin kohtiin – poskipäille, otsalle, kulmaluille, nenänvarteen sekä amorinkaareen. Näin saat itsellesi tasaisen ja pitkäkestoisen, mutta heleän ja luonnollisen pohjan, joka sopii loistavasti iltameikkiin.


Tuotenosto:

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi 30ml–17993019

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat 15ml–17993016

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi Universal Light 30ml–23428503

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyseerumi Universal Dark 30ml–23428510

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Hehkupisarat 15ml–17993015

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Poskipunapisarat Pink Blossom 15ml–23428515

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Sävyvoide 30ml–32174529

Lumene Invisible Illumination Instant Glow Meikinpohjustaja SK30 30ml–29537026


Osta Lumene-tuotteita >

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä