3 x kevätlook

Tänä keväänä klassikot tekevät paluun ja muodikas pukeutuminen on mukavampaa kuin koskaan. Yksi klassikoista on sininen bleiseri, jolla saa helposti arkiasusta juhlavan. Hieman pidempi takki pidentää ja hoikentaa vartaloa. Isot kultaiset napit puolestaan kirjaimellisesti kruunaavat tyylin ja korvaavat korut. Kevääseen sopii pieni hulluttelu ja rennompi pukeutuminen. Luo vastapainoa hienostuneelle bleiserille yhdistämällä se rennosti farkkuihin ja tennareihin. 

 Ota bleiseristä kaikki irti ja luo asukokonaisuudesta hienostuneen muodikas yhteensopivilla housuilla ja asusteilla. Sirot kengät ja pieni nahkalaukku antavat asulle sen ansaitsemaa tyylikkyyttä, mutta tuovat siihen samalla sopivaa keveyttä. Kevätauringon lämmittäessä ulkona bleiserin päälle ei välttämättä tarvitse enää edes takkia, kun kietaiset kaulaan pehmeän villasilkkihuivin.


 


Kolmannen kevätlookin pohjana toimii sama valkoinen t-paita ja farkut, joista saa luotua hetkessä rouhean tyylin vaihtamalla bleiserin nahkatakkiin. Jos kaapista ei vielä löydy valkoista t-paitaa, nyt kannattaa viimeistään hankkia, sillä se on yksi tämän kevään trendeistä.

Laadukas nahkatakki on täydellinen valinta tähän vuodenaikaan, sillä se suojaa sopivasti tuulelta ja kevyeltä sateelta, mutta on samalla tarpeeksi kevyt ilmojen lämmetessä. Jalkaan uudet valkoista hohtavat kengät ja kainaloon ihanan iso musta nahkalaukku – tyylikäs kokonaisuus on valmis! Tämä rento asukokonaisuus sopii kenelle tahansa ikään katsomatta. 

Philosophy Blues Original (PBO) on Tanskalainen vuonna 1994 perustettu perheyritys, joka tunnetaan korkeasta laadusta, yksilöllisyydestä ja erinomaisesta hinta-laatu suhteesta. Tarkkaan harkitut yksityiskohdat, hienostuneet materiaalit ja vastakohtien vetovoima takaavat tuotteille modernin ja yksilöllisen ulkonäön. Rohkeasti eri tyylejä yhdistelemällä muuntuvat tuotteet eri käyttötarkoituksiin, aina casual henkisistä asukokonaisuuksista – bisnekseen- ja juhlaan. PBO on modernin ja yksilöllisyyttä arvostavan naisen valinta.


Tuotenosto:

Snö of Sweden Emily Long korvakorut–35929014

Snö of Sweden Emily kaulaketju–35929013

Clarks Ellis Rose avokas–33538020

Calvin Klein Dressed Up pikkulaukku–35781506

Aventura huivi–19788008Tuotenosto:

Tommy Hilfiger käsilaukku–35781510

Aventura tuubihuivi–32120013

Saki Filippa nahkatakki–35781511

Karhu Albatross lenkkarit–29536014


 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä