3 helppoa kesäkampausta

Poimi vinkit kolmeen helppoon kesäkampaukseen, jotka viimeistelevät asusi niin arkeen kuin juhlaan. 

Teksti ja kuvat Eevis Liedes

Vallattomat kesäkiharat

Ilmavan kiharakampauksen paras muotoilutuote on hiukset ilmaviksi jättävä muotovaahto. Parhaiten muotovaahto antaa hiuksiin kuohkeutta, kun levität sen pyyhekuiviin hiuksiin ja föönaat hiukset kuivaksi. Suihkauta vielä föönauksen jälkeen hiuksiin muotoilevaa hoitosuihketta, joka auttaa kiharoita kestämään. Suihke suojaa hiuksia samalla myös lämpökäsittelyltä.

Jaa hiukset kapeisiin osioihin ja syötä ne vuorotellen Remingtonin automaattikihartimeen. Varmista, että syöttämäsi hiusosio on napakasti yhdessä. Voit vaikka kiepauttaa sen sormesi ympäri muutaman kerran, jotta syöttäminen sujuu helpommin. Syötä hiussuortuva laitteeseen ja odota hetki. Kun kuulet piippauksen, kihara on valmis. Painamalla käynnistysnappia uudelleen vapautat suortuvan laitteesta. Kiharrusaikaa voi säädellä oman hiuksen kihartumisen mukaan. Älä koske kiharaan heti vaan anna sen jäähtyä. Lopuksi avaa kiharat sormin haroen tai kevyesti harjalla. 

Näitä tarvitset: Wella EIMI Extra Volume -muotovaahto, Cutrin Muoto Iconic Multispray ja Remington Keratin Protect Auto Curler -kiharrin.

Tuotenosto:

Wella Professionals EIMI Extra Volume muotovaahto 300 ml–6824059

Cutrin Muoto Iconic Multispray monitoimisuihke 200 ml–28012507

Remington CI8019 Keratin Protect automaattikiharrin–26447018

 

Päivitetty joka tilanteen ponnari

Päivitä klassinen ponnari kankaisella hiusdonitsilla tai -nauhalla. Arkinenkin pikakampaus saa heti uuden ilmeen mielenkiintoisesta asusteesta ja soveltuu niin arkeen kuin juhlavampaankin tilanteeseen. 90-luvulta tuttu kankainen hiusdonitsi on nyt trendikkäin tapa solmia ponnari arkeen ja rusetille solmitusta nauhasta saat juhlavuutta tavalliseenkin niskaponnariin. Ponnarin ympäri kierretyn samettinauhaidean esittelivät Chanel ja Lanvin tämän kevään muotinäytöksissään.

Ponnarin pitää koossa ohut kumilenkki, joka kannattaa sitoa hiusasusteen alle tukemaan kampausta. Lentelevät irtosuortuvat talttuvat pitävällä hiuslakalla. 

Näitä tarvitset: kankainen Cailap-hiusdonitsi, satiini- tai samettinauha, Batiste Pink Pineapple -kuivashampoo, OSiS+ Session Label Super Dry Fix -hiuslakka.

Tuotenosto:

Batiste 200ml kuivashampoo Pink Pineapple–28781504

Schwarzkopf OSiS+ Session Label Strong Hold hiuskiinne 300 ml–4282008

Cailap hiusdonitsi 2 kpl–28813518

 

 

Viisiosainen letti

Suihkauta hiuksiin muutama suihkaus kuivashampoota lettikampauksen pohjaksi. Erityisesti liukkaisiin tai vaikeasti käsiteltäviin hiuksiin suihkaus kuivashampoota helpottaa hiusten muotoilua huomattavasti. Harjaa hiukset suihkutuksen jälkeen lapioharjalla, jotta kuivashampoo leviää kaikkialle hiuksiin ja parantaa hiusten käsiteltävyyttä tyvestä latvaan. 

Solmi korkealle takaraivoon ponnari ja kiinnitä se kapealla kumilenkillä. Jaa hiukset viiteen osaan. Helpoin tapa pitää osiot erillään on jakaa ne sormien väliin. Aloita letittäminen samalla tavalla reunimmaisesta hiusosiosta kuin aloittaisit tavallisenkin letin. Vie reunimmainen hiusosio viereisen osion yli ja heti seuraavan ali. Siirry toiseen reunaan ja toista. Tuot hiusosioita samalla tavalla aina keskelle kuin perinteisessä kolmiosaisessa letissä, mutta 

viisiosaisessa letissä hiusosion on tärkeää mennä aina vuorotellen viereisen osion yli ja ali. Kiinnitä letti lopuksi ohuella kumilenkillä ja taltuta irtosuortuvat pitävällä hiuskiinteellä. 

Näitä tarvitset: Cailap-hiuslenkit, OSiS+ Session Label Super Dry Fix -hiuslakka, Batiste Pink Pineapple -kuivashampoo ja Cailap-lapioharja.

Tuotenosto:

Cailap hiuslenkki musta pyöreä 6 kpl–3657522

Cailap lapio-hiusharja–28863501

Osta hiustuotteita>

Sivun alkuun