3+1 PÄIVÄÄ myös Finnkinossa ja Sokos Hotelsissa

Odotettu 3+1 PÄIVÄÄ pärähtää käyntiin keskiviikkona 20.3. Tarjolla on taas shoppailun iloa aina sunnuntaihin 24.3. asti. Pinkkien päivien aikana luvassa on mahtavia etuja muodin, kosmetiikan ja kodin tuotteiden lisäksi myös rentoutumiseen ja hauskanpitoon! Finnkino ja Sokos Hotels pistävät parastaan näillä upeilla eduilla.

 


Finnkinolta saat nyt edullisesti 4 leffalippua vain 39 €.
Hemmottele itseäsi tai yllätä vaikka ystävät kivalla elokuvaillalla! Liput ovat voimassa Finnkinon teattereissa 20.3.–3.9.2019 kaikkiin näytöksiin. Premium-salien näytöksissä lisämaksu.

Nappaa vielä matkaevääksi 4 herkkuseteliä 16 €. Kampanjaetuna 3+1 -herkkusetelipaketin ostajalle ilmainen L-koon popcorn kaupan päälle (arvo 4,95 €). Herkkuseteleillä voit valita mitä tahansa Finnkinon herkkumyymälästä 4 € arvolla (ei vaihtorahaa tai vaihtoa rahaksi).

Lippuja myyvät seuraavat myymälät: Sokos Kaari , Helsinki, Jyväskylä, Kuopio, Lahti, Mylly, Raisio, Pori, Tampere, Turku, Oulu Valkea
Emotion Itäkeskus, Jumbo, Syke, Kaleva sekä Lielahti. HOTELLIYÖT -40 % Sokos Hotelsista

Sokos Hotels puolestaan tarjoaa huippuhyvän kumppaniedun omistajille: Alkukesän lomat nyt –40 %. Buukkaa lomayöt nyt huippuedullisesti ja tee varaus 20.–24.3.2019 osoitteessa sokoshotels.fi.

 

Tutustu kaikkiin pinkkeihin etuihin >>


Sivun alkuun