3+1 PÄIVÄÄ on taas täällä! 

Upea kattaus kosmetiikan, muodin ja kodin huippumerkkejä, suosikkituotteiden jättipakkauksia ja paljon muuta Sokoksissa, Emotioneissa ja sokos.fi-verkkokaupassa keskiviikosta sunnuntaihin 23.–27.9. Joka päivä uusia kiinnostavia päiväkohtaisia tarjouksia. Hae lempituotteitasi ja muuta tarpeellista huikean edullisin hinnoin. Tiedätkö muuten, mistä 3+1 PÄIVÄÄ on saanut nimensä? Lue lisää tästä. 

Sokos- ja Emotion-myymälöiden aukioloajat 3+1 PÄIVÄÄ -kampanjan aikana voi tarkistaa tästä.  Asioidessasi myymälässä koronaviruspandemian aikana muistathan pitää huolta käsihygieniasta ja käytä tarvittaessa maskia tai tee ostokset turvallisesti ja helposti verkkokaupassa. Lue tarkemmat ohjeet tästä.

Verkkokaupassa päiväkohtaiset (ke–su) hinnat astuvat voimaan joka aamu klo 7.00. Kampanjan aikana tarjoamme verkkokaupasta ilmaiset toimitukset Postin noutopisteisiin ja pakettiautomaatteihin. Toimitusaika on 2–10 arkipäivää. 3+1 PÄIVÄÄ -kampanjan aikana toimituksissa saattaa olla viivettä.

Tuotteen lisääminen toivelistalle ei valitettavasti kaikissa tapauksissa toimi oikein. Pahoittelemme häiriötä. Jos et saa tuotetta lisättyä toivelistalle, voit ottaa myös sivun linkin talteen internet-selaimen osoitekentästä, jolloin löydät tuotteen helposti kun palaat ostoksille.

 

Osalla kampanjatuotteista on näkyvissä pinkki kuva tuotekuvan yläkulmassa. Alla avattuna, mitä nämä kuvat kertovat:

Myyty

 Myyty = Tuote on loppunut verkkokaupasta. 

Peruttu

Peruttu =  Muutama kampanjatuote on valitettavasti peruuntunut koronatilanteeseen liittyvien toimitushaasteiden vuoksi. Ajankohtaiset tiedot mainitaan digikuvastossa.

Vain myymälässä

Vain myymälässä = Tuote on saatavilla vain myymälöistä. Myymäläsaatavuuden voit tarkistaa tuotekortin ’Katso saatavuus ja hinta myymälöissä’ -linkin kautta.

 

Toimitusmyyntituote

Toimitusmyyntituote = Toimitusmyyntituotteet toimitetaan valitsemaasi osoitteeseen suoraan tavarantoimittajamme varastolta. Tuotteiden toimitusaika on noin kolme viikkoa. Tuotteen voi tilata vain osoitteeseen, johon on kiinteä tieyhteys. Kuljetusliike on sinuun yhteydessä sopiakseen toimitusajankohdasta tilauksessa ilmoittamaasi puhelinnumeroon. Toimitusmyyntituotteille valitaan toimitustavaksi Toimitus kotiin. Toimituksen hinta on 9,90€. Mikäli tilauksesi sisältää myös tuotteita, jotka eivät ole toimitusmyyntituotteita, saat nämä tuotteet erillisessä lähetyksessä. Tilauksen hyväksymisen yhteydessä hyväksyt tuotetoimituksen edellyttämien henkilötietojesi jakamisen kolmannelle osapuolelle toimituksen toteuttamiseksi. 

 

Tilaustuote

Tilaustuote = Tilaustuotteiden toimitusaika on normaalia pidempi. Tuotteet toimitetaan sinulle valitsemasi toimitustavan mukaisesti kolmen viikon sisällä. Mikäli tilauksesi sisältää myös tuotteita, jotka eivät ole tilaustuotteita, saat nämä tuotteet erillisessä lähetyksessä.


Selaa 3+1 PÄIVÄÄ -tuotteita >>

Katso kuvasto >>

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä