Luonnonkosmetiikkaa, joka on 100 % vapaa myrkyistä

Kolumbialaissyntyinen Tata Harperin elämä teki täyskäännöksen, kun hänen isäpuolensa sairastui ihosyöpään. Läheisensä hoitojen aikana Tata järkyttyi synteettisten kemikaalien määrästä jokapäiväisessä arjessamme.  Vuonna 2010 hän koetti löytää 100 % luonnollista ja tinkimättömän laadukasta sekä tehokasta kosmetiikkasarjaa Amerikasta, mutta ei löytänyt, joten päätti itse luoda sellaisen. 

Emme ole autoja, miksi laittaisimme keinotekoisia ainesosia ihollemme? 

– Me emme ole autoja, joihin voi laittaa synteettisiä aineita. Mihin tarvitsemme anti-freeze, parafiinia, vaseliinia? Miksi laittaisimme niitä itseemme. En löytänyt mistään tuotteita, jotka olisivat vapaita näistä keinotekoisista ainesosista? Se oli innokkeeni tehdä todella korkealaatuista kosmetiikka, jossa tehoaineet olisivat 100 % luonnonmukaisia ilman täyteaineita, Suomessa kesällä 2018 vieraillut Tata Harper taustoitti. 


Sokokselle saapunut Tata Harper -merkki on monin mittarein sertifioitu luonnonkosmetiikkamerkki. Kaikki sarjan tuotteet valmistetaan Vermontissa maatilalla, jossa tuotteet myös viljellään ja kasvatetaan. 

– Me teemme kaiken alusta loppuun saakka tuotteissamme. Yhdessäkään tuotteessa ei ole mitään sellaista, mitä ei tarkalleen tiedetä, mitä ne on. Me teemme kaiken, emmekä osta mitään, vaan tuotamme itse jokaikisen ainesosan, Tata Harper yrityksen perustaja ja luoja kertoo. 


Tuotenosto:

Tata Harper Retinoic Nutrient Face Oil Ravitseva Öljyseerumi 10 ml–31884527

Tata Harper Beautifying Face Oil Kauneusöljy 30 ml–31884543

Tata Harper Boosted Contouring Serum Tehoseerumi 30ml–31884539

Tata Harper Purifying Gel Cleanser Puhdistusvoide 125ml–31884541


 

Mikä tekee Tata Harper -tuotteista toimivia? 


– Kauneuden hoidon suurimmat ja toimivimmat innovaatioita perustuvat luonnonainesosiin. Meidän jokaisessa tuotteessamme on monia eri vaikuttavia ainesosia. Ei ole vain yhtä levää tai kasviöljyä, vaan monta samassa tuotteessa. Aktiivisten tehoaineiden määrä on todella  suuri, eikä tuotteissamme ole täyteaineita, Brändin voimanainen Harper kertoo. 
 Mitä asiakas saa Tata Harper -tuotteista? 

– Asiakas saa monia hyötyjä ja tuloksia. Ensinnäkin ainesosat ovat täysin luonnonmukaisia. Asiakkaamme ovat ansainneet parasta laatua ja viimeisimpiä innovaatioita. Tuotteemme ovat tuoreita ja mikä tärkeintä, niillä todella saa näkyviä tuloksia.

Kestävä kehitys on ainoa tapa toimia

Tata Harper tuotteiden valmistusprosessin kaikissa vaiheissa kestävä kehitys on ainoa tapa toimia.

– Kaiken toimintamme perustana toimii ajatus kestävästä kehityksestä. Ei ole muuta vaihtoehtoa. Emme käytä muovia, vaan kaikki purkkimme ovat lasia, koska se on sataprosenttisesti kierrätettävää. Pahvipakkaukset on tehty sertifioidusta puusta, eli jokaista kaatunutta puuta vastaan on istutettu uusi, Tata kertoo. 

Sokoksen Tata Harper -linjaan kuuluu voiteita, hoitoöljyjä, puhdistustuotteita sekä ylellisiä seerumeita.Tuotenosto:

Tata Harper Aromatic Irritability Treatment - Eteerinen öljysekoitus 5ml–31884531

Tata Harper Aromatic Bedtime Treatment - Eteerinen öljysekoitus 5ml–31884530

Tata Harper Resurfacing Mask Naamio 30ml–31884526

Tata Harper Rebuilding Moisturizer Kosteusvoide 50ml–31884524


Tutustu Tata Harperin tuotteisiin >>

Lue myös Luonnon Kosmetiikan TOP 6 >>

 

 

 

Sivun alkuun
Ohjeet
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä