hiustenhellimisviikot kampaamoalan huippuetuja -40%

Gosh Long Lasting Brown Pen -kulmakynätussi 1,2 ml

Gosh Long Lasting Brown Pen -kulmakynätussi 1,2 ml

Tilapäisesti loppu
Rated 4,4 out of 5 by 7 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Kulmakynistä parhain! Kulmakynätussin terävällä kärjellä saa tarkan kestävän värin kulmiin. Helppo käyttää ja siisti lopputulos. 6. huhtikuuta 2016
Rated 5 out of 5 by Kymppi kulmatuote Ostin kynän sen ohuen kärjen takia. Kun ensimmäisen kerran käytin tuotetta en pitänyt siitä, mutta pienellä harjoittelulla opin piirtämään kulmat kevyemmällä otteella. Silloin kynällä saa piirrettyä hienon hienoja "karvoja" kulmiin. Omat kulmakarvani ovat ohuet, mutta tällä kynällä saa luonnollisen näköistä voluumia. Itselläni on ollut mahogany väri käytössä pitkään. Mahogany näyttää hieman vaihtavan väriä n. tunnin aikana ja punaisuus taittuu maatiaisenruskeaksi väriksi, joka sattumoisin sopii hiuksiini täydellisesti. Olen kokeillut paljon kulmatuotteita eri merkeiltä ja tämä on ainoa tuote josta olen aidosti pitänyt. 1. syyskuuta 2015
Rated 4 out of 5 by Todella hyvä tuote mutta huono värivalikoima Ota huomioon tilatessasi, että mallikuvan värit eivät ole lähellekään todellista väriä, joka on paljon tummempi. Itse tuote on mahtava, sillä on hyvin helppo piirtää/värittää kulmat ja väri näyttää luonnolliselta. Parasta on kuitenkin että tuote ei valu eikä tuhriinnu vaan pysyy koko päivän täydellisenä. Itse en tuotetta kuitenkaan enää osta koska kaikki tarjolla olevat värit ovat minulle liian tummia/väärän sävyisiä. 9. marraskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Mahtava kulmien muotoilija! Yksi kosmetiikkamarkkinoiden parhaimmista kulmien muotoilukynistä! Kapean terävä tussin kärki mahdollistaa tarkat piirrot. Voit kuitenkin myös halutessasi pehmentää jälkeä harjaamalla kulmat jälkikäteen. Vaalein väri "004 Wheat" toimii vaalealla ihollani parhaiten arkikäytössä, juhlakäytössä käytän välillä myös tummempaa "001 Dark Brown" -väriä. Edullinen laatuunsa nähden! 7. lokakuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Nyt löysin kunnon kulmakynän! Ehkä en otakaan kulmiini kestopigmentointia, sen hinnalla saan paljon näitä kyniä. Kulmakarvani ovat ohentuneet ja joudun piirtämään niitä ihoon. Tässä kynässä on terävä kärki ja kestävä jälki. Voin suositella muillekin samasta ongelmasta kärsiville. 30. toukokuuta 2014
Rated 3 out of 5 by käyttökelpoinen kulmatussi Kuivuu nopeasti eikä levitettäessä levisty. Ohuetkin viivat onnistuvat tällä tuotteella. 20. lokakuuta 2013
  • 2016-10-22 T05:32:52.666-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_7, tr_7
  • loc_en_US, sid_20748295, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Gosh Long Lasting Brow Pen on kulmakynätussi, jonka terävä tussinkärki mahdollistaa erittäin tarkan lopputuloksen.

Tuoteinfo:

Voit levittää kulmakynätussia kevyesti saadaksesi hillityn lookin.

EAN 5701278619462

Ominaisuudet

Muut ominaisuudet Voit levittää kulmakynätussia kevyesti saadaksesi hillityn lookin.

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun