+ / - Hover over image to Zoom

Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow BB Highlighter -valokynä 2,2 ml

Estée Lauder Double Wear Brush-On Glow BB Highlighter -valokynä 2,2 ml is rated 4.9 out of 5 by 9.
Rated 5 out of 5 by from Erinomainen valo / peitekynä Kuivalle iholleni paras tuote ikinä. Olen kokeillut lukemattomia muitakin valokyniä mutta tämä ehdottomasti paras. On kosteuttava ja heleyttävä voide.
Date published: 2017-02-06
Rated 5 out of 5 by from Paras tuote silmien alle! Käytän itse tätä silmien alle kirkastamaan katsetta, toimii enemmän kuin hyvin! Koostumus on hyvä ja helppo blendata muun meikin kanssa ja pysyy todella hyvin koko päivän! Ei kasaannu päivän aikana luomivakoon vaan pysyy tasaisena! Tuotteen koko vähän arveluttaa ja tuote voisi mielummin olla purkissa niin siitä saisi ne viimeisetkin käytettyä.
Date published: 2017-11-20
Rated 5 out of 5 by from Hyvä sävyvalikoima Tämä on paras käyttämäni valokynä, levittyy hyvin ja on riittoisaa. Käytän sävyä 1N Extra Light, joka on todella vaalea nimensä mukaisesti. Tässä on jonkin verran peittävyyttä ja sopii hyvin tummia silmänalusia tasoittamaan. Käytän itse valokynää ensisijaisesti korostuksiin.
Date published: 2015-12-30
Rated 5 out of 5 by from Luotto tuote Olen käyttänyt valokynää jo monia vuosia. Aina välillä vaihdan ja koetan muitakin merkkejä. Mutta aina palaan takaisin ja päätän, ei koskaan enää muita merkkejä.
Date published: 2017-03-05
Rated 5 out of 5 by from Suosikki Oon käyttänyt tätä jo vuosia. Sopii siis monen ikäisille. Riittoisa eikä tuu pandaefektiä. Kampaaja-kosmetologi aikanaan vinkkasi.
D