Aussie Miracle Recharge Aussome Volume Treatment hoitosuihke 250 ml

Aussie Miracle Recharge Aussome Volume Treatment hoitosuihke 250 ml

Tilapäisesti loppu
Rated 4,6 out of 5 by 7 reviewers.
Rated 5 out of 5 by Helppo käyttää, hoitaa ja tuuheuttaa Tosi hyvä tuote. Ostin miehelleni, mutta aloin käyttää sitä itsekin. 5. toukokuuta 2015
Rated 3 out of 5 by korppu kuivatti luonnonkiharaa hiusta entisestään.voi toimia rasvaisessa hiuksessa. 16. tammikuuta 2015
Rated 5 out of 5 by Tuuheuttaa ja elvyttää Olen käyttänyt sekä kosteisiin hiuksiin pesun jälkeen ennen muotoilua ja tuloksena on ollut tuuheat ja hyvinvoivan näköiset hiukset. Myös pesujen välissä olen suihkuttanut kuiviin hiuksiin ennen muotoilua ja samaten lopputuloksena tuuheat ja terveen näköiset hiukset. Olen hienohiuksinen ja tämä on ollut toistaiseksi paras tuote, jossa yhdistyvät tuuheus ja riittävä kiilto. 17. marraskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Hiuksiin jätettävä hoitoaine Ensimmäine tuotteeni Aussie sarjasta jonka ostin kokeilemista varten ... ja yllätys ... paras ikinä .. tuuheuttaa , ei tee tahmeaksi , ei latista .. sopii kampauksen pohjaksi , ei tarvi välttämättä muita muotoilutuotteita ... toivottavasti on myynnissä kauan.. aion ostaa sarjan muitakin tuotteita jatkossa ... 6. marraskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Suosittelen! Hyvä ja hyvän tuoksuinen tuote. Pitää varoa ettei laita liikaa, silloin hiuksista tulee hieman ylihoidetut/roikkuvat. Sopiva määrä puolikosteisiin hiuksiin =sopiva boostaus. 30. syyskuuta 2014
Rated 4 out of 5 by Tekee minkä lupaa! Aussie-tuotteet tuoksuvat aina ihanalta! Lisäksi tuote on riittoisa ja todellakin tuuheuttaa tukkaa - tämän ja hiuspuuterin käytön jälkeen tukka paisui varmaan kolminkertaiseksi. Olin hakemassa hiuksiin jätettävää hoitoainetta, ja sellaiseksi tämä ei ole ihan tarpeeksi hoitava. Ostin muualta halvan hoitoaineen arkikäyttöön; tätä käytän kun olen menossa ulos vaikka syömään tai teatteriin, minne vain mitä varten haluan laittautua kunnolla :) 11. syyskuuta 2014
Rated 5 out of 5 by Tosi hyvä hiuksiin jätettävä hoitoaine! Tämä hiuksiin jätettävä hoitoaine on tähän mennessä paras kokeilemani. Selvittää hiukset eivätkä kädet jää tahmeiksi. Hintakin on kohdallaan. Minulla on kovin takkuuntuvaiset hiukset, joten pelastaa pesun jälkeisen hiustenselvittelyn. 22. kesäkuuta 2014
  • 2016-10-23 T05:26:48.807-05:00
  • bvseo_lps, prod_bvrr, vn_prr_5.6
  • cp-1, bvpage1
  • co_hasreviews, tv_7, tr_7
  • loc_en_US, sid_00020920782, prod, sort_default
Toimitustavat:
Lisää toivelistalle › Lisää tuotevertailuun ›

Olet ehkä kuullut sanottavan, että vähemmän on enemmän. Usko kuitenkin meitä, kuin sanomme, että hiuksesi eivät ole samaa mieltä. Jos voisit kuulla niitä, ne sanoisivat: ”Lisää tuuheutta!” Hiuksiin jätettävän Aussie Aussome Volume Miracle Recharge -hoitoaineella voit tehdä juuri niin. Sen kevyt koostumus sisältää pantenolia (jota kutsutaan myös kauneusvitamiiniksi) ja australialaista ruskoleväuutetta ja se antaa nopeasti lisää kokoa hiuksille, jotka kaipaavat tuuheutta. Herätät huomiota vain täyteläisyytesi takia. Kevyt, hiuksiin jätettävä hoitosuihke.

EAN 4015600624972

Ominaisuudet

Sukupuoli Nainen
Tuoteperhe Miracle Recharge
Hiustyyppi Kaikki hiustyypit
Sertifikaatti Ei
Muut ominaisuudet Suihkauta kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin ja anna jäädä. Olet valmis jatkamaan matkaa!

Takuu ja huolto

Kaikilla tuotteilla on Suomen lain säädännön mukaisesti vähintään vuoden takuu. Takuuaika on tuotekohtainen ja vaihtelee tuoteryhmittäin. Mikäli tuotteessa ilmenee valmistusvirhe tai vikaa, tarkistathan alla olevan listauksen avulla kuinka kyseisen tuotteen kanssa tulisi toimia. Tavoitteenamme on saada asiakkaalle mahdollisimman nopeasti apua viallisen tuotteen kanssa, joten suosittelemme ensisijaisesti asiakasta olemaan itse yhteydessä huoltoon. Näin asiakas saa suoraan tietoa huollon arvioidusta kestosta, huollon etenemisestä ja muista siihen johtuvista asioista. Asiakasta lähimmän huollon löydät valmistajan kotisivuilta. Asiakas voi aina halutessaan toimittaa tuotteen myös verkkokaupan kautta huoltoon.
Yksityiskohtaisemmat ohjeistukset takuu ja huoltotoimenpiteisiin tuoteryhmittäin löydät alla olevasta linkistä,
Nouto myymälästä
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus myymälän noutopisteeseen yli 45 € ostoista. Huomioithan että kaikissa S-ryhmän myymälöissä ei välttämättä ole noutomahdollisuutta.

Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Nouto postin pakettiautomaattiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmainen toimitus S-ryhmän myymälässä olevaan postin pakettiautomaattiin yli 45 € ostoista. Postin pakettiautomaatin maksimimitat 60 cm x 36 cm x 60 cm. Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä.
Kirje kotiin
Toimituskulut 2,95 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus kirjeenä haluttuun postiosoitteeseen.
Jos kirje ei mahdu postilaatikkoon, se toimitetaan
lähimpään postiin ja siitä jätetään ilmoitus.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti postiin
Toimituskulut 6,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus lähimpään Postiin.
Saapuneesta paketista ilmoitetaan tekstiviestillä,
sähköpostilla tai postilla.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteen Postiin,
voit syöttää toisen toimitusosoitteen.
Paketti kotiin
Toimituskulut 9,90 €
Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Toimitus haluttuun postiosoitteeseen.
Osoitteiseen pitää olla kiinteä tieyhteys.
Kuljetuksen ajankohta sovitaan puhelimitse.
Jos haluat toimituksen muuhun kuin kotiosoitteeseen, voit
syöttää toisen toimitusosoitteen.

Maksutavat


Sokoksen verkkokaupassa voi maksaa tilauksen yleisimmillä luotto- ja maksukorteilla, pankkitunnuksilla, osamaksulla tai laskulla.

Maksukortit:

Visa, Visa Electron, Mastercard.

Verkkopankit:

S-Pankki, Nordea, Osuuspankki, Aktia ja Paikallisosuuspankit, Ålandsbanken, Handelsbanken, Sampo ja Tapiola.

Osamaksu tai lasku:

S-verkkokauppatili.

Maksaminen tapahtuu aina turvallista, SSL-salattua yhteyttä käyttäen.

Korttimaksu

Jos käytössäsi on maksu- (Debit) tai luotto- (Credit) kortilla, voit maksaa verkossa tehdyt ostokset suoraan tililtä, tai korttiin liitetyltä luottotililtä. Maksettaessa Credit kortilla, annetaan korttinumeroksi kortin etupuolella oleva 16 merkkiä pitkä numerosarja. Verkkomaksamisessa käytetty 3 merkkiä pitkä tarkistusluku eli CVV2-luku, löytyy kortin kääntöpuolelta nimikirjoitusalueen oikealta puolelta. Maksaessasi Debit tai Credit & Debit ominaisuuksilla varustetulla kortilla, on käytettävä kortin kääntöpuolen vasemmasta alakulmasta löytyvää numerosarjaa. Ensimmäiset 16 numeroa toimivat korttinumerona ja kolme viimeistä toimivat tarkistuslukuna.

Visa, Visa Debit & Electron

Visa-luottokortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. Visa Debit on maksukortti, jolla tehty maksu veloitetaan suoraan asiakkaan pankkitililtä. Ostohetkellä tehdään automaattinen katetarkistus ja -varaus asiakkaan tililtä. Huomaa, että Visa Debit kortin verkkomaksuominaisuus tulee aktivoida erikseen kortinmyöntäjä pankissa. Tilauksen maksuvaiheessa siirryt oman pankkisi suojattuun Internet-palveluun, jossa ostos varmennetaan verkkopankkitunnuksilla. (Verified by Visa)

MasterCard

MasterCard kortilla voi maksaa joko suoraan pankkitililtä, maksuaikaa tai luotto-ominaisuutta käyttäen. MasterCard verkkomaksuissa käytetään pankkien kanssa kehitettyä SecureCode (MCSC) palvelua, joka on maksamisen turvallisuutta parantava palvelu. Palvelun avulla kaupan osapuolet voidaan todentaa luotettavasti.

S-Etukortti Visa Credit/Debit

S-Etukortti Visa Credit/Debit on yhdistelmäkortti, jolla saat tarvittaessa maksuaikaa ostoksillesi. Halutessasi voit käyttää kortin edullista luottoa tai maksaa ostokset suoraan käyttötililtä. Kortissa on maksuton Verified by Visa -palvelu turvallisiin verkko-ostoksiin. Maksaessasi S-Etukortti Visalla saat Bonuksen lisäksi 0,5 % maksutapaetua S-ryhmän toimipaikoissa tekemistäsi ostoksista. Voit hakea S-Etukortti Visa Credit/Debit -korttia S-Pankin asiakaspalvelupisteissä, soittamalla puhelinpalveluun tai verkkopankissa. Lue lisää S-Etukortti Visasta www.s-pankki.fi/visa .

Pankkimaksu

Pankkitunnuksilla maksettaessa maksu veloitetaan verkkokauppaostosten yhteydessä tililtä heti. Palaamalla takaisin verkkokaupan sivuille maksun suorittamisen jälkeen, tieto maksusta ja tehdystä tilauksesta välittyy kauppiaalle. Verkkomaksua varten tarvitset oman pankkisi verkkopankkitunnukset ja avainlukukortin. Pyydä tarvittaessa apua oman pankkisi asiakaspalvelusta. Verkkomaksu on ostajalle maksuton. Muista että maksaessasi tilauksen S-Pankin tunnuksilla, saat lisäksi 0,5 % maksutapaetua!

S-Pankki
Nordea
Osuuspankki Aktia ja Paikallisosuuspankit
Ålandsbanken, Handelsbanken
Danske Bank
Tapiola
Lasku / Osamaksu

S-verkkokauppatili

Sokos verkkokauppa tarjoaa yhteistyössä Collector Credit Ab:n kanssa mahdollisuuden asiakasomistajille maksaa tilauksen laskulla tai osamaksulla. Laskulla maksettaessa saat jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa! Voit maksaa koko summan kerralla tai jakaa sen pienempiin osiin. Pienin maksettava summa on merkitty laskuun. Laskut erääntyvät joka kuukauden viimeinen päivä. Osamaksukauppaa varten varten tulee asiakkaan tunnistautua asiakasomistajaksi.
Lisätietoa laskulla / osamaksulla maksamisesta »

  1. 1 Laskulla jopa 60 päivää korotonta maksuaikaa.
  2. 2 Yli 45€ ostoista toimitus veloituksetta myymälästä tai pakettiautomaateista.
  3. 3 Bonus ostoista jopa 5 %
  4. 4 Tuotteilla ilmainen palautusoikeus 14 päivän ajan.
Sivun alkuun