Asiakaspalvelu

Bonukset

Voit saada Bonusta ja maksutapaetua verkkokaupan ostoksistasi. Bonus on 1-5 % osuuskaupan omistajatalouden kuukauden Bonusostoista. Lisäksi saat myös maksutapaetua (0,5 %), kun maksat verkkokauppaostoksesi S-Etukortti Visalla tai S-Pankin verkkopankkimaksulla.

Saadaksesi omistajaedut verkkokauppaostoksistasi, rekisteröidy verkkokaupan asiakkaaksi ja tunnistaudu asiakasomistajaksi verkkopankkitunnuksilla. Näin omistajatietosi liitetään osaksi verkkokaupan tunnustasi. Tulevien tilausten yhteydessä saat tuotteita omistajan etuhintaan sekä kerrytät Bonusta ja maksutavasta riippuen myös maksutapaetua verkkokauppaostoksistasi.

Kuukauden ostoista kertynyt Bonus ja maksutapaetu maksetaan asiakasomistajataloutesi pääjäsenen etujen maksutilille S-Pankkiin seuraavan kuun 10. päivään mennessä. Bonukseen oikeuttava osto näkyy Omalla S-kanavalla ostoa seuraavana päivänä.

Verkkokauppa ei valitettavasti voi jälkikäteen lisätä ilman asiakasomistajatietoja tehtyjä ostoksia omistajatalouden kuukauden Bonusostokertymään. Jos sinulla ei vielä ole S-Etukorttia, voit liittyä osuuskaupan omistajaksi verkkopalvelun kautta.

Yrityskorteilla maksetut ostot eivät kerrytä Bonusta tai maksutapaetua. Bonus ja maksutapaetu ovat vain henkilöjäsenille eli asiakasomistajille tarkoitettu etu, joka myönnetään heidän yksityistalouteensa liittyvistä ostoista. Bonusta tai maksutapaetua ei siis makseta yhteisöjäsenille eikä Bonus ja maksutapaetu kerry yrityskorteilla maksetuista ostoista.